הנני

ניקו 45

New member
ובכן אנסה להסביר לך../images/Emo103.gifפנינת החן

אכן צנצנת זה יכול להיות חפץ מקסים ביופיו . שכחת מהו התחביב האהוב עלי ? "עום הזכוכיות" . צנצנצת יכולה להיות כחולה ואף כתומה . צבעונית ואף "אטומה" אך לרוב הינה ..... שקופה !!!! ולכך כוונו מילותי . קפיש פנינתנו ? אך גרוע מצנצנת הינו צוללת בתוך צינצנת .... ומכאן המשיכי את .....

ניקו 45

New member
שאפווווווווו פנינתנו ../images/Emo106.gif

שמח לקרוא שמלאת יומך בלמידה איכותית ומעמיקה . כל למידה "מעשירה" ומכבדת את בעליה . תבורכי לעוד שנים רבות של למידה ברוכה . ואיך אומר ידידי "פרדי" ? "כל החיים אתה לומד ומת טיפש"

צילוש43

New member
WOW פנינת החן נפלאאאאאאא../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

כמה טוב לשמוע. כמה טוב להרגיש את המילים הזורמות ממך במלאי של הצלחות
ואין ספק לך יקירה... כל הכבוד

עלווה

New member
פנינתי בעלת החן המיוחד../images/Emo24.gif

אשת אשכולות את זאת תמיד ידעתי בעיסוקייך הרבים תבורכי יקירה וגעגעתי המונים

טליה1233

New member
פ נ י נ ה !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך יקרה? מה העניינים בעיר הרחוקה?
צ'מעי, אני כאן בבית
רק
קצר
מתנה נפלאה שהביא לי הבן היקר מארץ רחוקה
והנה, לבוקר קסום ובזכות חיפוש כפר גלעדי, הגעתי לכאן (ממליצה להאזין לסרטונים שבצד ימין) להנאתך ולהנאת כולנו

ברק 188

New member
פנינת החן אני כול כך גאה בך

כאחד שמכיר את לפחות חצי מהביוגרפיה שלך מאז ימי הפנימייה, מהחבר שלא חזר מהמלחמה, מימי עבודת הסופר סל עד שבאה זוהי אם הבטן החשופה לימודיך בראשל"צ דרך העירייה,לימוד הזקן תפעול המחשב וכעת מה שקראתי סטודנטית באוניברסיטה זה... נפלא ישר כוח אנשים כמוך קדימה לפוליטיקה... או לפחות לראשות העיר תעירי לי אם טעיתי במשהו...שלך ושלח כחבר תמיד בן עירך .

צילוש43

New member
מי זרק אותך ממיטתך פנינה?../images/Emo8.gif

כך לפחות ראינו את זיו פנייך
איזה כיף לראות את ותיקי הפורום אט אט שוב כך צצים לחיבוק בוקרי מלא בפניני חן

jud1001

New member
איחוד וותיקים ..פנינתי טליה ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

חסרים לנו אחד מקפל עתונים ואחד בולש.... רבותי נקראים אל הדגל.. דגל התיקוות הגדולות..

jud1001

New member
קיפחתי מישהו שעשה קאמבק רציני ../images/Emo41.gif

אופטימיהאופטימי באנשים... על החתום

optimi10

New member
פנינתי ../images/Emo141.gif יפיפייה שלי ../images/Emo25.gif

מקווה שמלאו המצברים ..
) בלעדייך אני כעץ שתול באדמת מדבר נתיב של מים ללא המעיין בלעדייך אני שיר ללא ניגון כלי מייתר ללא תווים בלעדייך לבי חצוי חצי ריק מגעגוע וחציו האחר מלא אותך לדעת בלעדייך אני חצי מלאי אותי בחלומך נחלום יחדיו את השלם

אופטימוס הבלעדיך שלך הזכירו לי תבלעדיך שלי

בלעדיך מאת עדינה .ו כל יום בלעדיך כמו ספינה ללא קברניט. מתגעגעת לזרועותיך עטופה בתשוקה חושבת עליך בימים חושקת בך בלילות מונה ימים בזרועותיך להיות. רחקתי לקצת אתקרב לתמיד תן לי עוד אות לצידך להיות. עוד יום עוד יומיים אהבתנו תנסוק לשמיים. כל יום בלעדיך כמו ספינה ללא קברניט. וזה מזכיר לי שמן מזמן מזמן לא ביקרתי במקלעת שלי ולא השתכללתי מה שאומר גם שייבשו מעיינותיי

פנינושקההה ואני מה? עז??

הלו הלו פנינושקהההההה שמחה לראותך כאן ואיי כמה געגעתי אליך ספרי מה קורה מה שלום לך ואני ממש שמחה שגלשת לך מהמיטה אם זה מה שקורה לך בעקבות זאת
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אל תמתיני לתשובה פלומתנו../images/Emo8.gif

כי אצלנו נבחרת ל.... חביבת הקהל

jud1001

New member
פנינתי כלהכבודקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

למעלה