אחד הלוכים (=אגמים) בדרך...
M meravbr New member 29/8/03 #17 וסקוטי אחד בחצאית, חשבתם שתתחמקו מהחמראה המלבב (ולא, לא תהיה תצפית מלמטה ...)
M meravbr New member 29/8/03 #27 מופע הטאטו המפורסם של הפסטיבל צופע מקהלות צבאיות - קצת קיטשי אבל עשוי בטוב טעם...
M meravbr New member 29/8/03 #28 הנסיכה אן היתה אורחת הכבוד במופע המסכנה קמה למחוא כפיים כשעברה על מקהלה...
M meravbr New member 29/8/03 #30 וזהו... תודה שהגעתם עד הלום... כמעט כל הקרדיט על התמונות שייך לחמי (וקצת לי...)
A Amoureuse New member 29/8/03 #34 טיול מופלא + תמונות מהממות נראה שהיה לכם קיץ נהדר, ויש לכם גם תמונות נפלאות למזכרת. באמת הגיע הזמן שאני אוסיף את סקוטלנד לרשימת התוכניות שלי.
טיול מופלא + תמונות מהממות נראה שהיה לכם קיץ נהדר, ויש לכם גם תמונות נפלאות למזכרת. באמת הגיע הזמן שאני אוסיף את סקוטלנד לרשימת התוכניות שלי.
L liti New member 30/8/03 #35 יופי של תמונות! וכל הכבוד שלמרות הקשיים שרדתם הוספתי למאמר "לונדון כן מחכה לי" ששינה את שמו, מכורח הנסיבות, ל-אנגליה וסקוטלנד (וסליחה על חוסר המקוריות...)
יופי של תמונות! וכל הכבוד שלמרות הקשיים שרדתם הוספתי למאמר "לונדון כן מחכה לי" ששינה את שמו, מכורח הנסיבות, ל-אנגליה וסקוטלנד (וסליחה על חוסר המקוריות...)