הנני כאן...!!!!

ביידיש רוכב = "רייטען"

ברוך בואך לפורום יוצאים , אולי מר. כבודו ינדב קצת פרטים -פרופיל שלו , מי אתה בכלל ? מאיזה מגזור במקור ? למה יצאת בשאלה ? מה בדיוק חסר לך בעולם הדת-חרדי או דתי ? ואיפה בדיוק אתה רוכב ? מאיפה התחלת ? ומה מצאת על הדרך בנסיעה ? סבבה איפה ? אם כן אני קח מטוס עוד היום !

"רייטען" זה לא שם הפועל?

לרכב = צו רייטען רוכב = ? איפה היידישיסט כשצריך אותו?

לילית3

New member
שנתחיל להתכונן על החומר בפילוסופיה?

עוד לא הגבת לי על כל מיני הודעות שלי, כאלה שאמרת שאתה רוצה להגיב עליהן בפרטי (ולא אמרת על איזה) עד אז - אין שום קפה ושום עוגה. <בני-לילית ידועים ביכולתם המופלאה לראות למרחקים, לזהות פרטים קטנים שנעלמים מעינהם של בני תמותה. שואל ומשיב,הפילוסוף- קטן עלי!!!>

גורי לך לילית....

את עלולה עוד חלילה ליגוע לריק ולילד לבהלה....ח"ו וחוזר חלילה.. כך שאני במקומך לא הייתי מתאמץ במקום שעלול להתגלות כלא ממש "פרודקטיבי".. מה קורה אחותי....(ולך תאמר שאין לך אחות....) מה שלומך..? ת´אמת שאכן רציתי ואפילו מאוד להגיב לך באופן פרטי על כמה מן הודעותייך שלעיתים הנם משובחות ומצויינות להפליא..."שפתיים יישק" של ממש... אבל את יודעת ענייני ועיסוקי השעה טורדים הם את דעתי ונוטלים ממני את מנוחת הדעת הנדרשת ע"מ להכנס ראשי ורובי בדברים שברומו.. אבל לך עכ"פ מגיעה התנצלות..וזה מה שאני עושה כרגע בהרכנת ראש... בכל מקרה כדאי שתדעי .. שמה שלא יהיה לפני כוס קפה מהביל ופוסת עוגת טורט הגונה, אין ממש על מה לדבר, שלא נאמר להגיב, וק"ו בפרטי.. זה פשוט ענין "פרוצדולי" פה זה הכל..אז לתשומת כישורייך ה"קולינריים"... אגב .. כמדומני שאני יכול לתרום מעט למודעות העצמית ולדימוי ה"לילי" שלך... תראי והסכיתי יקירתי.. "בני לילית" הם שדונים קטנים ..כן כן..פשוט כאלה..שידונלעך קטנטנים.. שמשחקים בעיקר בקקי וכיו"ב...ככה זה ..זה מה שהם..הם אגב לא ממש אשמים בזה ..כי את מבינה שלא ממש היה לאל ידם ..להתערב בהיזדוגויות של האמא שלהם....כשהיא בחרה להתמשגל עם ער ואונן..ומה שבניהם ..ולחזר בטירוף אחר טיפות זרע של בחורי ישראל המסולאים בפז...הם בכלל צפו להם בקישון או בירקון או השד (או לילית..) יודע איפה... וכך ...באו הם להם לאויר עולמנו המזוהם..כסוג של "מוטציות" כעורות ומיפלצתיות ..כך שכדאי שתדעי ש"בני לילית" אין להם כל יכולת לא לראות וכ"ש שלא למרחקים..הם בקושי יודעים לזהות את האחוריים האנושיים מקום שחביב עליהם במיוחד לחסות בצילו... ולעומת זו..כאשר ב"רוכב בערבות" עסקינן הלא תדעי וחקקי זאת על ליליותך.. כי הרוכב רואה הוא מסוף העולם ועד סופו כהרף אין ועין... ואין דבר נסתר או נעלם מנגד עיניו ...כי כולם כולם יעברו לפניו בסקירה אחת... אז כדאי שתחזרי לשמור על הגורים השדונים ..ותשמרי עליהם מפני חמסות פולסות וסידנו"ת מלובני"ם למינהם שמאיימים להשמידם ולמחותם מתחת שמי השמים... ואפרופו בני תמותה ..אני מקווה שהפנמת מיהו ה"בן אלמוות" פה.... ומי אמר קטן עלי...?? מקווה לראותך בקרוב... אודי... <רוכב שמריץ את "אשמדאי" למפלגת זכויות הגבר במשפחה..>

Le Fay

New member
לפני שאתה מסתבך עם בני לילית, מוטב

שתשכח כל מה שאמרו עליהם כל מיני תנאים הזויים בעד הפילטרים של הראש הכחול שלהם. לתשומת לבך: את התנאים זוכרים כיום באהדה רק כמה אלפי אנשים משונים בבגדים ישנים, ובני הלילית מככבים על המסך הגדול בכל מקום על הפלנטה הזאת.

Le Fay

New member
שלא לדבר על זה שהם הרבה יותר שווים

מכל התנאים גם יחד

ידעתי שאת גלדריאל! ידעתי!

ורוכב הישמר לך - גלדריאל היא מכשפה ומלכה בת-לילית ולמקרה שלא ידעת, בני לילית הם בני אלמוות כך שגם אם תרכב לגילגולים הבאים שלך היא עדיין תמתין לך כאן עם לחשיה המסתוריים וניראה אם תמצא לך שם תנא דמסייע... ראה הוזהרת!

לילית3

New member
אני ארוון, אבל לא אוותר על חיי נצח

גם לא עבור הכוסון הכי שווה בסרט.

Le Fay

New member
חשבתי שיותר קרובה למישו אחר שם

אבל לא מתחשק לי להתעקש על זה

Le Fay

New member
גנדאלף, כמובן...

Good Morning! - said Bilbo, and he meant it. The sun was shining. and the grass was very green. But Gandalf looked at him from under long bushy eyebrows that stuck out further than the brim of his shady hat. What do you mean? - he said. - Do you wish me a good morning, or mean that it is a good morning whether I want it or not; or do you feel good this morning; or that is is a morning to be good on? [...] Bilbo got quite uncomfortable and even a little cross. - Good morning! - he said at last. - We don´t want any adventures here, thank you! You might try over The Hill or across The Water. - By this he meant that the conversation was at an end. What a lot of things you do use Good morning for! - said Gandalf.

לילית3

New member
רואים שאתה בן תורה אמיתי. חוצמזה

אתה כנראה לא מתעניין יותר מדי (ברור שאין לך זמן לביטול תורה!!) אז ככה, תקרא את טולקין - ההוביט, וכל שר הטבעות ותלמד משהו על בני-לילית של טולקין.

לילית3

New member
../images/Emo25.gifשומרת, שימי לב שבעיקר הבנות

פה, מבינות עניין ומצליחות לראות גם מעבר לפלפולי הפילוסופיה מהעבר. אולי אנחנו כולנו בנות לילית בעצם?? ואולי רוכב הערבות הוא מהחיילים של סרומן?? צריך להשמיד את מורדור!!!! אולי אם נשליך את הגמרות לברד-דור, שר האופל יושמד??

לפעמים גם אפליה היא יתרון...

נכון שזה שלא לימדו אותנו תלמוד מבוקר עד ערב בילדותנו נועד להפלות אותנו בענייני החקיקה והמשפט ההילכתיים, בסטטוס וכדומה, אבל יצא מזה לפחות דבר אחד טוב - לא בלבלו לנו יותר מדי את השכל ואולי בגלל זה יותר קל לנו לראות רחוק, לראות שקוף, מבעד לענני הפלסף המהבילים של הביצות הטובעניות. רוכב ערבות אורוק-האי? זה מסביר למה הוא בתנועה כל הזמן. את צודקת. לפעמים גם מגיעים כל מיני גרימא לפורום וצריך לטפל גם בהם. בנוגע לגמרות, אני לא בטוחה שהן טבעות העוצמה, אולי הן הפלנטירים. ניראה לי שטבעת העוצמה האמיתית מורכבת מהיתוך של בורות וכפיה ואת זה בהחלט כדאי לזרוק לברד-דור בהקדם האפשרי. אני גם קצת הוביטית. זה בסדר? אחוות הבנות יוצאת לדרך ייפ ייפ הוריי!

בנות רק תאמרנה מתי אפשר לשתות מים..

היי לכן בנות ישראל שלא תסולאנה בפז.... אני חייב לומר שמאז ליל אמש ..עת אשר נודע נתגלה לעין כל קלוני וחרפת בורותי המשמימה..אודות בני הלילית הטבעות והחורים ..(?).. ומה שבניהם...ואכן אודה ואבוש ואכבוש פניי על כי לא ראיתי את הסרט, הגם שדומני שבשבועיים האחרונים יצא לי להשבע בשם ומלכות ואשתו ..זה כמה פעמים כי כלו כל הקיצין..ומחר..!!! מחר ..!! אני צועד לבלוקבאסטר הקרוב לביתי ולוקח את הסרט...אך מה אעשה ויד השטן (..ולילית..?..) היתה בדבר להטרידיני מן חיי הרוח בטירדות של יגע ויזע חומריים ארציים טפלים ומעוקרי צורה ודעת..ולמנוע בעדי ובעד נשמתי האבודה חוויה ספירטואלית ורוחנית מן הסוג הזה....ולא נחה דעתו של זה השטן עד שהמיט עליי חרפה ביזיון וקצף ..כאשר מיטב בנות הארץ המצודדות בדמותכן חשפו וגילו קבל עם ועולם את עומק חרפתי האינטלקטואלית האומנותית והקולנועית ..כאחד .. אויה אויה איך נפלו גיבורים...איך כה הייתי למרמס חרפה ומשיסה... "איכה יועם זהב ישנא הכתם הטוב...תשתפכנה אבני קודש בראש כל חוצות".... אז זהו... אני מופר לי כבר זה כיממה ..עד אשר יעבור זעם..ותכהה במעט קלוני .. רק תניו את האות כי נרצה עווני וכי נחירי אפי המתגדל יכולים לחזור וליראות בקרב בני הליליות האלוהימים והחבר´ה... אה אגב עוד משו...חלילה לי ולכן ולכל אשר שזף עיניו בהודעתי הנ"ל להרהר ולערער את אמיתות סוד דבריי שם כי כולם שם כלהבי אש דברי אלוהים חיים .. ממ"ש ממ"ש ...דברי אמת ואמונה אשר יסודם בהררי קודש סודות התורה אשר נתגלו ונתבארו בסוד "סוד ה´ ליראיו" וכו´... כי אכן יקירותיי צר לי לאכזבכן..ע"פ תורת הנסתר הקבלה והח"ן "בני הלילית הם שדונים קטנטנטים שאוהבים בעיקר להחטיא ולהסית את לבבם הזך של זכרי ישראל אחר נקובוביות משוקצות שכמותכן....צר לי אבל תורתינו הק´ אף פעם לא סבלה מעודך "פוליטי ליקורט"....סורי אבל זה מה יש... ומי שלא נוח לה עם זה ..טלקין תמיד יקבלה ברצון ..אני בטוח... טוב אז אני יחזור לקונכיית חרפתי... ואתן עד אז ..המשיכו וביתר עוז...להטיל בי רפש וטיט של בושה וקלון... כיד בני הלילית הטובה עליכן...( כאמור בני הלילית טובים בזה....) תנו רק אות כאשר תראו כי מיצתי את כוס תרעלת חרפתי.... אודי.... < רוכב שתוהה מה עם בנות הלילית ...ולמה כל הזמן עוסקים רק בבנים..>

Le Fay

New member
פחחח... ליליות שמשתוקקות לאברכים

ליטאיים מתנודדים? כ ן , ב ט ח ! בדיוק כמו שסבתא שלי תגיע הנה בגלגול מחילות.

אויש לה פיי הבנאדם ירד על ברכיו

וגם הביע נכונות לראות סרט של שלוש שעות (והוא לא יודע מה זה אורוק-האי ואני מקווה שהוא ישכח שבכלל אמרתי). לא ניראה לי שהוא רוכב על נאזגול, ולמען האמת בהודעתו האחרונה הוא נשמע יותר כזוחל ערבות מאשר כרוכב מכל סוג שהוא. את יודעת מה, לא אמון, חמלה. <שומרת שוקלת לתווך גם בסכסוך ישראל-ערב>

Le Fay

New member
טוב נו. אם הוא כבר שם... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה