הנמר הוחלף...

Sqaure One

New member
היא תמיד יודעת מה להגיד../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

כפרעלייה

Im Not Dead

New member
הגראמר שלה לא משהו ../images/Emo163.gif

אבל חמודה לפחות היא במציאות |:

m o r 1 0 2

New member
יאאא.....כפרות עליהה|!../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

מתה עליהה מלכה שליי

Me4britney

New member
כן....

עבר כל כך הרבה זמן מאז שבילתי בעיר יחד עם חברים. גם עברו שנתיים מאז שחגגתי את היום הולדת שלי. כל צעד שעשיתי בנקודה הזו הייתה הגזמה גדולה ממה שציפתי, וקרוב לוודאי שאני אקח את מציאת החופש החדש שלי קצת יותר רחוק. בכל מקרה, תודה לאל לאופנת התחתונים החדשה של "Victoria's Secrets"! אני מסתכלת קדימה לשנה חדשה, למוזיקה חדשה ואני החדשה. אני רק התחלתי.... חג שמח לכולם! בריטני. נ.ב-כל הזכויות שמורות לאתר britneyheart.net

SuperShiro

New member
אממ חלק מהתרגום לא ממש מדויק

אז אני אתרגם מחדש
עבר זמן מה מאז ביליתי בעיר עם חברים. אפילו עברו שנתיים מאז שחגגתי את יום הולדתי. כל צעד שעשיתי עד כה היה משמעותי משציפיתי שיהיה, וכנראה לקחתי את החופש שלי קצת רחוק מדי [אני מניחה שהיא מתכוונת לתקרית התחתונים]. בכל אופן אני מודה לאל על קו ההלבשה התחתונה החדש של ויקטוריה סיקרט. אני מצפה בקוצר רוח לשנה החדשה, למוזיקה החדשה, ולאני החדשה. אני רק מתחילה..חופש נעים לכולם! בריטני. אני מניחה שגם לי יש מספר טעויות קטנות

Invisible Boy

New member
טנקיו../images/Emo9.gif

OMG איזו טעות נוראית "אופנת התחתונים החדשה"
מזל שיש אותך

ווי אוריי../images/Emo199.gif../images/Emo80.gif

בהתחלה חשבתי שאת אחותיי באמת
[בגלל האיקוןן... ] כתבתי הודעה עכשיו למדריכה שלנו במחשביםםםםםםםם @ [עכשיו עשרה לשבע בבוקררררררר אוף בצפר ] אבל היום ליעלה יש מסיבת פיג'מות !! אורי שמעת שהרגל של מוצי נדרסה? יעל הלכה אתמול לוטרינר אני אשאל אותה היום מה קרה.:(

KoBi v2

New member
../images/Emo6.gif תודה לאל על התחתונים החדשים

של ויקטוריה סקריט

למעלה