הנמר או הנערה?

אני ואתה

אתה אומר היצירתיים מתכחשים. אני אומרת הנצמדים "לעובדות" מעבירים את עצמם תהליך רציונאליזציה בכדי להיות צודקים.

מצוטטת

New member
לפי דבריך

<<ואיזמלך>>משתמע ש... שה"עובדות שלנו" זו סתם פיקציה... מילא הייתה עושה הפרדה וקורא ל... למציאות בפועל
thinking לעובדות {דיעותנו}
wishfull יעני ה"קטע השכלתני מהבית" = התכחשות.... אוחחחחחחחחחחח אתה משהו.....

d a n i e l s 5

New member
ומאז הם חיים באושר ועושר....

אצלי ככה כל האגדות מסתיימות. מי עם מי .....כמה ולמה..... לא משנה.

magic40

New member
מודה באשמה שאני בת סולטן

לא עשירה ומזמן לא בתולה

ayb1

Well-known member
אתן לכם סוף טוב ורומנטי עם מעט רשע

הנסיכה רמזה לו על הדלת עם הנמר, אבל הוא חשב לעצמו שחיים בלי הנסיכה אינם חיים בחר בדלת השניה , להפתעתו גילה שם את הבתולה,ואחרי שהבין שהנסיכה שלחה אותו למות! התחלפה אהבתו לנסיכה באהבה לבתולה ומאז הם חיים באושר ובעושר עד היום הזה. והנסיכה? הנסיכה מאוהבת בו עד היום וממתינה שיסלח לה.

R a c h e li

New member
טוב יש לי תשובה

אבל רק רציתי לשאול בכל זאת האם הנמר הופך לחתולה כשהוא פוגש את הנסיכה שהפכה לכלבה

OVER DOSE

הנסיכה תאכיל את הנמר לפני השואו ותוסיף לו ואליום מרגיע... את הבתולה היא תחליף.. היא לא תרמוז שום כלום..היא תרצה לראות במה יבחר... בסופו של דבר..יבחר בנמר..כדי לא לבחור בבתולה..ולהראות בכך את אהבתו. אבל הנמר יהפך לחתלתול שבע ומגרגר.. שעין אחת כבר עצומה לו... וככה יחיה בעושר ואושר אם נסיכתו.

נו ערסי! גלה כבר!

אתה הרי לא מספר סיפורים. מה כל הקטע? תהיה תשובה לפני שבת?

ציפיתי לנתוח יותר מעמיק....

בסגנון... מי שבחר X אז.. ומי שבחר Y.. אז... טוב. אשלים בעצמי.

עוד סוף, הזוי אך אפשרי,

"מחר נקנה עוד אבוקדו", נו מה הקטע, נסיכה יפה מפונקת מניפולטיבית, אומנם יש בה אהבה עצומה לנסיך, אך בכספה תקנה אהבה חדשה, מי יעמוד ביחוס המשפחתי שלה, מה יקרה לנסיך? אולי יגבור על הנמר בהנחה שנכנס לדלת זו, הרי הוא "אמיץ וגיבור" ובטח כבר נלחם בכמה דרקונים יוקרי אש, אז קטן עליו נמר, ואם לא, אז לא.......... הנסיכה תבכה קצת, תהיה בדיכאון, אביה ישלח אותו לארץ נכר, שם משרתים ישרתו אותה, שלא יחסר לה מאומה, ליצני החצר ינעימו ויבדרו אותה, ולאחר תקופת מה, תחזור לארצה תמצא/שימצאו לה אהבה חדשה, כולה אגדה........... לא "אנה קרנינה" מי מאיתנו לא שמע על אהבה עצומה, על קלישאות בנוסח "ראק המוות יפריד ביננו" "לעולמי עולמים אוהב אותך יקרתי" "אין לי חיים מלבדך" "בלעדייך אני חצי בן- אדם" (משפט אינפטילי) אהבנו........ היה..... הלך? הלך? "מחר נקנה עוד אבוקדו" כן מי אני שכנה חדשה? רציונאלית להחריד...........

למעלה