הנמען: ירמי קפלן.

הנמען: ירמי קפלן.

שלום ירמי, מה שלומך? אתה ודאי שלא זוכר אותי.. קוראים לי עדי.... היית אצלנו בבית הספר היום (11.6.2003). ביקשתי חתימה, זוכר? לא...? הילדה הקטנה שעמדה בצד, זאת ששרה את המילים של כל השירים... כן,זאת אני! ובכן, כשחתמת, אתה זוכר מה כתבת? אולי זאת רק אני שזוכרת? אולי אתה כותב את זה לכל הבנות העצובות? "שילך וישתפר". זה מה שרצית להגיד לי. כמעט בכיתי באותו הרגע, הדמעות חנקו אותי. הזמרים הם גם קוראי מחשבות? אתה כותב לעצמך את השירים ירמי? אתה כתבת את "גלי"? האם כתבת את השיר עלי? אני מניחה שלא אבל זה אכן השיר עלי... אוי, כל כך הרבה הייתי רוצה לשאול, לבקש... לעשות. אתה נישמע אדם נהדר! באמת! באת אלינו במטרה למנוע תאונות דרכים וצעירים שיכורים נוהגים... ואני מקווה שכך יהיה. רציתי שתכתוב לי שטות... כמו לכל הבנות "לעדי באהבה" או "לעדי היפה" מבלי בכלל להסתכל... אבל נתת לי משהו עמוק... אולי הייתה זאת כלל בדיחה? "שילך וישתפר", 'שלא תדעי בעל פה את כל המילים של השירים ותמצאי חיים'? לזה התכוונת? אני לא יודעת וכניראה שלא אדע... פיצי.

איזה חיוך עשית לי..

לפעמים, זה בכלל לא משנה "למה התכוון המשורר". לפעמים המילים נוגעות גם בלי כוונות. לפעמים מילים פשוטות עושות את השינוי.. מאחלת לך שילך וישתפר.. וזה בטח עוד יקרה.

שיריה

New member
../images/Emo42.gifאוי בונבונת...

אולי תשלחי לו את המכתב הזה ? הוא מקסים. זו מתנה ענקית.

פצפוננת, גם לי עשית חיוך ../images/Emo9.gif

וגם אני, כמו הקודמים לי חושבת שלא תמיד משנה למה התכוון המשורר. לפעמים בלי כוונה, הם מצליחים לגעת במקומות שהם בכלל לא חושבים עליהם שלחי לו את המכתב פיצ

למעלה