הנמלים

הנמלים

אני והחיות ממש לא חברים , זוכרים את סיפור העכברון שטרם נתפס ומשוטט ברחבי המחסן שלי הערב הצטרפו אליו הנמלים , כבר כמה ימים מתעוררת מעקיצות הנמלים היום אני חוזרת בערב הביץתה רואה שיירת נמלים על הרדיו על הכרית ועל רחבי המיטה שלי ליד המיטה היתה חבילת כבסים מרקופלת לאחר כביסה , בין הבגדים הנמלים טיילו להם בכייף נמלים קטנות וחזקות כאילו שממוקמות בחצר איך הם טפסו עד קומה שניה לא אבין הזזתי את הכבסים ישר למכונה שבדרך הם מטפסים על ידי ועוקצים אותי הבאתי ריסוס ורססתי את הפתח של הצנרת של המזגן , מסתבר שרך הפתח חדרה לה קבוצת נמלים לחדרי ולמרות המזג האויר הגשום ישבתי כל הערב עם חלון פתוח לאורר את החדר מהריח של הריסוס יש לי סיוט מהנמלים הללו שממוקמים בקירות הבית , יוצאים משקעי החשמל ותמיד יש ריסוס מוכן עבורם השבוע הם תקפו אותי בזמן השינה , עד שהיום נחשפתי לכמות שעלתה אחרי ההצפה של הקן שלהפ בגשם

הנמלים פרק ב

ואילו לא היו נמלים סתם אלא נמלים עבות כאילו , לא כאילו שרואים בבית אלא בחצר והפחיד היה להתעורר \כי הם טיילו לי בראש ועקצו את הקרקפת ובכל הגוף מזלי שהיתה היום מתקפה שראיתי מאיפה חדרו הנמלים ועכשיו למרות גשם יש מלא בגדים תלויים על החבל מחכים להתייבש הבגדים שהנמלים הסתובבו עליהם, אז שמתי במכונה והרצתי תוכנית קצרה אבל והכביסה לא הצליחה להרוג אותם , זה נמלים עמידות משהו אז תליתי אותם בחוץ , שהגשם ישטוף את הנמלים , הגשם לא מכזיב יורד ללא הפסקה אחת החולצות ,האדומה שאני אוהבת, צבעה לי את החזיות והלבנים באדום נעשו לי לבנים מנומרים בז ואדום , ממש מעוטרים בצורה לא נחמדה , אז לתוספת תסכול נהרסו לי הלבנים בכביסה , אילו שאהבתי מאד מין ערב שכזה , שאני מתפללת אנא עזר לי אלוהיי שמור עלי מההפתעות הללו , שמקפיצות אותי לאחרונה

s h o o s h a

New member
איך להבריח נמלים?

פזרי משקע של קפה יבש, כן, זה שנשאר אחרי שגומרים לשתות את הקפה השחור. אפשר לפזר תבלין של ציפורן שלם ( לא הטחון) בכל מיני פינות . ועוד בענין הברחת הנמלים - נמלים לא אוהבות קינמון טחון על כן פיזור קינמון טחון על טור נמלים בכניסה לבית או לחדר - יעצור את הנמלים מלהכנס. והפתרון האולטימטיבי הוא - לשרטט קו מגיר ( כזה שכותבים על לוח) במסלול בו הולכות הנמלים - וזאת יען כי הנמלים לא אוהבות גיר. עוד מיני פטנטים תוכלי/ו לקרוא במדריך המצורף

בוקר טוב

נחמד לדעת שיש דברים טבעיים במלחמה בעמלות הקטנות אמצתי את הקינמון אוהבת את זה

ben 911

New member
נמלים חרוצות. בד"כ מחפשות מזון

יש נמלה סיירת המסיירת בסביבה וכשהיא מוצאת פירורים או כדומה.. היא מודיעה לכל החבר'ה על השלל.. התקשורת ביניהם נעשית ע"י מסרים כימיים. לכן הקפה ושאר המוצרים ששושה ציינה משבשים את המבנה הכימי של המסרים שלהם. ז.א כשנמלה פוגשת מסר כימי המונח על משטח השיש שהשאירה שם חברתה.. שזה משהו כגון... "יאללה תזדרזי כבר יא מפגרת, תיכף הנסיכה תנקה את השיש מכל הפירורים" אם תניחי קורט קינמון על השיש, זה יראה כך..." יאלבן0חמ99מ נסיכ0--החחמ089שיש הפיר0" איך אני יודע? "לך אל הנמלה עצל, ראה דרכיה..ושב בצל.

זה היה בחדר השינה

איזה אוכל יש במיטה ? זה לא קרה במטבח , שם יש נמלים אחרות אילו עלו מהחצר ואני בקומה השניה אני לא אוכלת במיטה מנסיון העבר רק שותה מים

למעלה