הניצוץ

הניצוץ

הניצוץ שפרץ שעינייך פגשו בעיניי הניצוץ הזה לא יכבה לעולם הניצוץ הזה לא זקוק לבעירה הוא יצר קשר של אהבה ואהבה אסור שתהיה בוערת צריכה היא לחמם את הנשמה רק להעיר את הלב החושק להסעירהבטן והלב הרגיש להפיק קולות וצלילים רכים של עונג ואהבים של איש ואישה ניצוץ שנוצר כל פעם שידך מלטפת את חלקת עורי החשופה ששפתיך נוגעות בשפתיי הרטובות הניצוץ ניצת כל פעם מחדש שעינייך היפות נפגשות בעיניי לא צריך יותר מזה לחגיגה העיניים הבוהקות שלך שוזפות את גופי הרך וגורמות לניצוץ להתעורר להסעיר הלבבות של שינינו להסעיר ולסעור כמו גלי הים בגלים גבוהים כמו בסערה עד שנרגעים זו בזרועות זו עד העונג הבא של האהבים

לפחות בשירים

לצערי בחיים זה חסר אז הכתיבה מחפה על ההעדר השותפות עם אהוב אז כותבת לאהוב דמיוני וזה ממלא אותי באהבה כאילו שחוויתי אהבה אמתית , מין תרגיל עם התת מודע

maxima

New member
נסיכה...שיהיו שיריך היפים למציאות../images/Emo140.gif

PINOKY1

New member
נסיכונת - שבת שלום, ויש לציין שהשירים שלך,

כ"כ מלאים ברגש, ואני בטוחה שעם כ"כ הרבה עומק את תתחברי באיזה שהוא שלב למישהוא שיידע להעריך וירצה לקבל את כל החמימות שאת מלאה בה, יש בך המון לתת ואת תמצאי את האחד שישמח לקבל! תמשיכי להנעים לנו עם השירים הרומנטיים ומחממי הלב - שולחת לך

חברו הטוב של האדם

האם כלב מקבל את פניך שאת שבה הביתה מהעבודה מקשקש בזנב שאת מגיעה מלקק את ידך שאת מלטפת וגורם לך לטייל פעמיים ביום יש קשיש שגר בבנין ממול היה לו כלב זאב זקן ושניהם יצאו לטייל כל יום אחרי הצהרים מהלכים היו זה לצד זה שקטים ורגועים בהתאמה לתקופת מה הזקן נעלם לפתע ראיתי אותו מטייל לבד מבט עצוב בעיניים שלו נגשתי ושאלתי על הכלב מחה דימעה והצביע לשמים הוא דובר רוסית ואני לא לטפתי את כתפו ברכות ואחלתי לו בריאות לאחרונה הקשיש מטייל עם פודל כלב קשיש ומגולח אבל עדיין שובב הואב קשור בחגורה ומחובר לאיש והשמחה חזרה לעיני האיש הקשיש שמחתי לראת את הצמד חמד מטייל הוא חייך הצביע על הכלב ואמר חדש אני חייכתי אליו ואמרתי מזל טוב והרבה כח ובריאות לך ולו אשריו שיש מי שגורם לו לטייל פעמיים ביום הוא יוצא עמו ואני ללא הפחד שטבוע בי הייתי גם מאמצת לי כלב ככה תהיה יש לי סיבה לרדת לרחוב פעמים ביום

ben 911

New member
בראבוווווו נסיכה. ../images/Emo24.gif

את קוראת לזה ניצוץ... אני, קליק. ניצוץ יפה בעיני שבעתיים.. מניצוץ נוצר פיצוץ.
מקליק, לא תמיד.
אם את יורדת לסוף...
אגב, לא הסתדרה לי השורה האחרונה.. "עד שנרגעים זו בזרועות זו עד העונג הבא של אהבים" זו בזרועות זו? זו שגיאת כתיב? או ש....???

חייבים לקנות לי מקלדת חדשה

חלר מהאותיות נמחקו ואני מנחשתץ ואז בעריכה פספסתי זו צריך להיות זה אבל כל אחד והטעמים שלו , לא פוסלת גם את אילו שאוהבות זו את זו פשוט אני לא נמנית עליהן , מעדיפה מאהב צמוד ג ב ר רגיש ועדיין

נועם אני אבקש לחסום אותך

הלוואוי שיעליבו אותך כמו שאתה אוהב לפגוע באחרים כבר ראיתי הרבה אנ שים שבאם לפה לשפוך את הרוע שלהם אתה צעיר ימים אין לך מה לחפש בפורום שלנו לך שחק עם בני גילך , איש חסר נימוס ודרך ארץ

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifמי חייב לקנות לך מדפסת חדשה?

הצעת יעול קטנה,ברשותך. כתבי את האותיות החסרות עם טוש פרמננטי על המקשים.

עשיתי את זה וזה נמחק

והמדבקות עולות כמו לוח מקשים חדש השבוע מגיעה לעיר אכנס ואקנה לוח מקשים חדש כי השיפט נתקע כם כן וכמעט הפלתי את המחשב זהו המקלדת עברה המון שעות הנסיונות לשעשע אותי ומעניין שרק חלק מהאותיות נחמד והן : ארשילתםהבח אולי השתמשתי בהן יותר מאשר האחרות בלוח המקשים

יקירתי אני אקנה לעצמי

הדברים נכתבו בהומור שאמרתי צריכים לקנות לי הרי אני מטפלת בכל עינייני בעצמי לפעמים האחייניות שלי רוכשות עבורי דברים כי כיום אני פחות מסתובבת מחוץ לבית בגלל בעיות ראיה

למעלה