הניפגשה?

pumiki25

New member
או!!! ../images/Emo6.gif

סוף-סוף נראה אותך, נוני!
And then they were six...

התאומה של הרמוני!

תהיה לנו מיני סבונייה במפגש עצמו, למקרה שהקלטות של אור לא יעבדו אנחנו מסודרים בדרמה

pumiki25

New member
אור! ../images/Emo2.gif

איך יכולתי "לשכוח" אותך? אני מקווה שאת יודעת שאת מגיעה - אני ורותם מחלקות פה אזהרות בשפע
זאת ועוד - עידית? רוני? שירה? השמיעו קולכם

pumiki25

New member
נטע, אני לא חושבת, לא...

קודם כל, אנחנו כבר שישה, ואני מאוד מקווה שיצטרפו נוספים. המפגש נועד להיות אינטימי ואישי יותר - מה שבית קפה לא ממש מאפשר. המפגשים הקודמים התקיימו בבתים, ואני חושבת שנמשיך במסורת הזו. כמובן - חייבים למצוא אצל מי נוכל לקיים את המפגש. הייתי מארחת אצלי בשמחה, אבל בעלה של אמי גר דרך-קבע בסלון ומאכלס אותו כמעט בכל שעות היממה, ולחדר שלי לא ייכנסו, פיזית, יותר משני אנשים
מבחינתי - בוקר, ערב - אין לי בעיה. הרוב יכריע, אני מניחה

junny

New member
תשמעו

בגדול אני מאוד אשמח לארח אותכם (גם יהיה לי סלון חדש בקרוב) גם בדירה שגרתי בה בעבר כרווקה עולזת וכעת אחותי אימצה בחום וגם בדירה שלי ושל ובנזוגי. למרות ששתיהן פיציות, הן עדיין נחות לאירוח. אבל- והוא די גדול, דרך ההגעה היחידה אלי היא ברכב. אז אם תהיה אפשרות להגיע אלי ברכבים, מתי שאתם רוצים אני יכולה לארח. רותם

pumiki25

New member
רותם...

אני יודעת שאת מתגוררת בקיבוץ (זכרתי נכון?
) - איפה בדיוק? טכנית, אני, למשל, יכולה להגיע עם רכב לכל מקום - אבל לא ברכב שלי (There IS no "רכב שלי"
), אלא במונית. בשנה האחרונה אני מתניידת לי רק עם מוניות... (לא מעזה לעלות לאוטובוס) במידה והמחיר הוא סביר לאיזור שלך אז אין בעיה, אבל אם מתכוונים להוציא ממני כמה מאות שקלים...
וכמובן, יש את האחרים - אני לא בטוחה מי יכול להגיע עם רכב, ומי לא. אנשים?

taish

New member
גם לי אין רכב

אבל אולי אני אוכל להגיע ברכבת לאיזור שקרוב לבית של רותם, ומשם לקחת מונית (אם זה לא יקר מדי)? יכול להיות שזה הפתרון, לפחות מבחינתי.

splashy

New member
לי יש רכב.. אשמח לאסוף אתכן ועוד..

אני מאיזור המרכז. השאלה איפה בדיוק יתקיים המפגש ואם זה יעזור לכן (כלומר אם אתן מהאיזור שלי בכלל..)

b o t t e n

New member
יש בתי קפה שהם 3/4 נטושים.

מאיחודים אחרים שהשתתפתי בהם. אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.....

dvd3434

New member
אשמח מאוד

יש רכב- אפשר להסיע אנשים ימים אפשריים: שבת-ראשון כל היום ב'-ו'- פחות נוח, מסיים לעבוד ב20:00, אבל אפשרי. הערה: מה20.12 עד ל1.1 אני מטייל בלונדון ובברצלונה :

pumiki25

New member
YAY../images/Emo70.gif

איזה כיף! ואני כבר חשבתי שלא יהיה מי שיירד על כמות הפסקות השירותים שלי ופסקיי הזמן לחשש!
לא לדאוג - הפעם אני מביאה איתי שלושה גלילי נייר טואלט לפחות. נכון שאני עושה לכם חשק לארח אותי?
*אהממ*. טוב, בחזרה לנושא. אז יש לנו שני רכבים שיכולים לאסוף מהמרכז - גלי ודייב (רותם אמנם עוד לא גילתה לנו איפה היא גרה, בדיוק, אבל יש לי הרגשה שהבאים ברכב יזכו להינות מקצת quality time ביחד. להביא שירונים?
) - אחלה! דייב, אני לא חושבת שיום שבת יתאים - יכול מאוד להיות שיש מבינינו ששומרים שבת, ומלבד זאת, אין תחבורה ציבורית. שמעתי דיבורים על יום חמישי. יום חמישי נוח, ככל הידוע לי עד עתה, לי, לאורטל ולאדר. מה עם השאר? (ו...דייב, אולי תארוז אותי איתך לברצלונה? אני מאוד קומפקטית!
)

python 4

New member
היי, שכחתם אותי!../images/Emo7.gif

אני יודע שאני לא כותב הרבה לאחרונה, אבל למפגש פורום אני אבוא בשמחה! כמו כל המפגשים הקודמים אני בטוח שזה יהיה מפגש מהנה ומבדר. אלא אם יש חובת כתיבה מינימלית בפורום?
עכשיו אני כבר לא גר בצפון - אני גר ברחובות, יש לי אוטו ואני פנוי כל הזמן. תראו איזה בנאדם נוח אני למפגשי פורום!
תספרי אותי פנימה, מיקי!
(או בלועזית - count me in).

pumiki25

New member
רגע - תזכיר לי מי אתה...?

פייטי, נו באמת. אתה לא יודע ש - No Pythy, no mifgash?!
מר תרבות סקנדינבית יקר - לא רק שתאלץ להגיע למפגש (כי לא קיימת שום אלטרנטיבה אחרת) - גם תזכה למנה הגונה של בירבורים מצד שפחתך הנאמנה בנושא הפיורדים המרהיבים בנורווגיה (בין צפייה בסצינת ראוליטו אחת למשנתה, כמובן) - וזו הבטחה!
סופרת אותך פנימה בהתלהבות מרטיטת-לבב!

למעלה