הניפגשה?

pumiki25

New member
הניפגשה? ../images/Emo140.gif

טוב, אם - Three make is a crowd - חמישה אנשים הם כבר חתך אוכלוסייה, לא?
בימים האחרונים עלה נושא מפגש פורום פוטנציאלי מספר פעמים ואני יודעת שקיים עניין - גם מצידי! גם מצידי! אני מוכנה עם שלושה פאקטים!
אז? מה דעתכם? יש התעניינות?
חשבתי בהתחלה שאולי כדאי להשהות קצת, ולחכות לסיום הסמסטר, כפי שנמרוד כתב - בסביבות ינואר. מצד שני יש לנו את ילדת יום-ההולדת, אורטל (
), שמציעה לקיים מפגש במקביל לסמסטר. באשר למקום מפגש - אני חושבת שיש לי. אל תתפסו אותי במילה, אבל אבדוק עם מישהי (You know who you are!
) שלדעתי, מתגוררת במרכז. וגם אם לא אצלה - תמיד אפשר לחשוב, להתארגן, לתכנן. מי חושב מה? מי היה מעוניין להגיע - ומתי? מחכה לשמוע מכם!

junny

New member
בטח נעשה את זה!

אני פשוט - אין לי בעיה אני די פנויה (חבר'ה סיימתי ללמוד) ויש לי רק את העבודה בבר עכשיו. נותנת לאנשים עם הלו"ז הצפוף יותר להשפיע

splashy

New member
גם אני די פנויה כך שלא ממש עקרוני

לי מתי נפגשים, העיקר שנפגשים

nimix

New member
נכון

כמו שכבר רשמתי מתי עדיף לפי דעתי אבל כמובן שהרוב קובע ווצריכים להתגמש אז יאללה להציף את הפורום ! (מיקי לא אכפת לך נכון ? יופי..אגב אני צריך להשיב לך למכתב הארוווך שכתבת לי .. מה זה כמה כתבתי בסוגריים אז שאף אחד לא יסתכל , זה סוגריים מיוחדות למיקי.. קצת קלסטרופובי אה?. אה?..) זהו בינתיים.

pumiki25

New member
סוגריים מיוחדות? בש-בי-לי?! ../images/Emo68.gif

(טוב, נו, אני אמנם לא בלונדינית, אבל...עבר מצער כאחת נחשב?
) נכון-נכון-נכון. אתה, נימרוד, חייב לי מסר - והשאר חובתם להציף בזאת את השרשור בקריאות הידד! או...משהו
ובאמת - מצפה ומקווה לשמוע מעוד אנשים

אני לא חושב שיתאים לי

אולי, נראה איך דברים יזרמו אבל ממש לא מבטיח... בכל מקרה אתם תהנו לכם (גם אם אני לא אהיה, תתפלאו
)

pumiki25

New member
../images/Emo10.gif אדר... (+ נצל"ש)

באופן אישי, אצטער אם לא תהיה במפגש
בהנחה שיהיה מפגש, כמובן. שום דבר עוד לא קבוע, ואני עדיין מחכה להיענות. בינתיים אנחנו חמישה - אני, אורטל, רותם, גלי ונמרוד. מה קורה אתכם - ריקי? יפעת? נועה? דייב? מאור? נטע וכל מי ששכחתי להזכיר? בהזדמנות זו מודיעה שכנראה לא אהיה יותר מדי פעילה השבוע - בחמישי אני עמוסה בסידורים (בדיקות, בנק, בית דפוס ועוד), וביום שישי לומדת. אני לא מרגישה איי-יי-יי, כך שאני צופה שהפעילויות הטריוויאליות האלו יעייפו אותי אפילו יותר משהן מעייפות בדרך כלל
אז לא לדאוג אם אני לא מציפה את הפורום כהרגלי

taish

New member
מתאים, אפילו *מאוד* מתאים! ../images/Emo45.gif

לדעתי, עדיף לעשות את זה באחד מימי שישי, כי מניסיון העבר - ראינו שזה עובד מצויין. בשאר ימי השבוע אנשים לומדים ועובדים, ובטח לא נצליח למצוא שעה שתהיה נוחה לכולם. המגבלה היחידה שלי היא בתקופה שבין התאריכים 21.12-29.12 - זו תהיה תקופה עם המון עבודות, ולכן הייתי מעדיפה שהמפגש לא ייקבע לאחד מהתאריכים האלו. חוץ מזה - כל יום שישי יתאים לי
. הסיבה שאני חושבת שעדיף לקבוע את המפגש בתוך תקופת הסמסטר ולא לאחריה, היא כי בסוף הסמסטר יש מבחנים, ואז זה אפילו יותר לחוץ מהסמסטר עצמו. אדר - מה זאת אומרת אתה לא חושב שיסתדר לך? אתה בא!
אתה הרי לא לומד בימי שישי, נכון? אז למה אתה חושב שתהיה לך בעיה להגיע? Come on, אתה בעצמך כתבת לי (בשרשור יום ההולדת שלי
) שאתה יודע שזו תקופה עמוסה - אבל מקווה שבכל זאת נצליח לדבר ולהיפגש. אז הנה, יש הזדמנות! ואתה הרי יודע שהמפגש לא ייראה אותו הדבר בלעדיך... תשקול שנית את עמדתך?

taish

New member
אוי! ../images/Emo4.gif

מיקי, אני מצטערת - לא ידעתי את זה! (עדיין לא יצא לנו לדבר על הלימודים שלך, זוכרת?
) אם כך, אז חייבים לעשות את זה באחד מימי השבוע. אני יכולה להגיע אחר-הצהריים או בערב, אחרי הלימודים, ואני פנוייה יחסית בעיקר בימים שלישי וחמישי. אני מקווה שזה יסתדר גם לאחרים לעשות מאמץ ואיכשהו להגיע במהלך השבוע. מכיוון שמדובר על איזור המרכז (כנראה), אני מניחה שהמאמץ הזה לא יהיה גדול במיוחד.

pumiki25

New member
../images/Emo13.gif אורטל'וש, זה בסדר!

...ונגיע לדבר גם על הלימודים!
אני בטוחה שנסתדר. קודם כל, בואי נבדוק מי בדיוק בא, מאילו איזורים בארץ - ואז נתחיל to roll the dice

בעיקרון, הסופ"ש שלי מתחיל מחמישי

כי זה היום הפנוי שלי (ביחד עם שישי), אבל עדיין אני לא יכול להבטיח כי בכל זאת יש עומס של מטלות ועניינים שונים. בהחלט יכול להיות שאני אצליח להכניס אתכם ללו"ז שלי (
) אני פשוט לא מתחייב במאת האחוזים, אז אני מודיע מראש שיש סיכוי שזה לא יסתדר...

pumiki25

New member
אדר, יקירי...

מצידי, אתה גורר את התחת שלך גם לג'יסר-אל-זרקא.
אתה מגיע! (And that's my final word!)

junny

New member
ככה אני אוהבת אותך מיקי

אדר- אני מצטרפת לאיום. אתה תהיה שם

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

רואה, אדר? I don't knooow...אני, במקומך, לא הייתי מסתכנת!

junny

New member
../images/Emo24.gifאותי זה מספק

אם אתה מבטיח שתשתדל אני מאמינה שתהיה שם..

למעלה