הנושא שלי ממש

oc101

New member
שליחות בארהב !

לגבי המשפחה את צודקת בהחלט - צריך להיות מוכנים שהחברים החדשים שרוכשים הופכים להיות המשפחה שלך לאותה תקופה . אבל לגבי הטיפולים אין שום הבדל ! אפילו ראיתי שאני משלמת על אמיפולה הכי זול מכולן
שיקגו היא מרכז רפואי גדול מאוד כמו בבוסטון , שבמרחק של חצי שעה יש לפחות 3 מרכזי פוריות טובים שאני רק צריכה לבחור ! אני יכולה להחליף מתי שאני רוצה רופא - אין כל בעיה , לפעמים אני חושבת (לפי סיפורי הבנות( שיותר טוב כאן , האחיות מאוד סימפטיות ומתחשבות , יש יחס מאוד אישי , יש לי אחות צמודה שאליה אני מתקשרת בכל בעיה ותמיד יש מענה מקצועי ומרגיע , ותאמיני לי יש לי שהמון שאלות קיטבג (שאני מתביישת לעלותם בפניכן...
) אני כאן לתמיכה ושאלות על החיים בארהב הצעירה בבשלניות

oc101

New member
אחרי קריאה מעמיקה של תשובותיכן

זה לא בדיוק כמו שתיארתן - החיים כאן לא ממש נוראיים ואיננו בודדים , בגלל שאין כאן משפחה החברות מאוד עמוקה , יש לי המון חברות כאלו טובות , כמעט כמו בארץ (שאני מתגעגעת אליהן...). אימי ב"ה תהייה עימי בחדש לידהותעזור לי אחרי כן ברוטציה עם אמא של בעלי
, לגבי הביטוח הוא עולה הרבה יותר מאשר בארץ אבל לא לשכוח שכאן מרויחים יותר מאשר בארץ , לפני שחותמים על חברת ביטוח יש לוודא שהוא מכסה הריון וטיפולים , אנחנו כך עשינו עוד לפני שחשבנו על הריון (בגלל האנדו). אבל אין להצטער על חלב שנשפך
לכל אלו שויתרו על הצעה לעבוד בחו"ל עשו זאת בידיעה שזה לא מתאים להן - לא לכל אחת זה עובד . הצעירה בבשלניות

אולה *

New member
צעירה יקרה.

תודה על המידע ועל הנכונות לעזור. מקווה שאמא שלך תצטרף אליך בעוד 8-9 חודשים.

abu jamoos

New member
oc את בטוחה ?

ניראה לי שמסימום שהביטוח מכסה זה את התרופות ואולי טיפולים קלים כמו הזרעות והשבחות ובודאי שלא מאשרים טיפולי הפרייה בלי סוף ובכול מיקרה מי שכבר בתמונה -אז פשוט שום ביטוח לא יקבל אותו מה שניקרא " תקופת הכשרה" ולכן אם אין הישתתפות -פשוט זה בלתי אפשרי מבחינה כספית

oc101

New member
ביטוח רפואי בארהב

הביטוח יקר , והכל תלוי באיזה ביטוח את בוחרת , אני הגעתי לארהב עם האנדן שלי ארוז
הגענו לפני שרצינו בהריון, אך ידענו תהייה לנו בעייה ולכן הצדינו בהתאם . לא חושבת שיש בעיה להגיע ולהתחיל בטיפולים , לא עשו לי שום בדיקה לפני חתימת הביטוח, ולא היתה תקופת הכשרה . נכון, לא מאשרים טיפולי הפרייה כמו שרושמים במכולת בדרכ כלל יש לעשות 3 הזרעות עד שעוברים להפרייה או יש לך סיבה מוצדקת, הרופא שלך שולח מכתב בעניין לחברת ביטוח וזו מאשרת לרוב המקרים (איני יודעת מה החוקים לילד שני). הצעירה בבשלניות-בוסטון

ligo

New member
אולה יקרה

הלוואי שיכולתי לעזור במשהו. לפי דעתי זה קצת קשה להתנתק מכולם וללכת למקום זר, להתחיל מחדש ועוד לעבור טיפולים. אם זה היה תלוי בבעלי כבר מזמן היינו בחו"ל, אבל אני חושבת שמקומנו כאן. מקווה שהוא ימצא עבודה בקרוב וכך הדילמות יפתרו.

אולה יקרה...

אני מבינה את מצבך, אמנם אני ובעלי שנינו עובדים, אך המשכורת של שנינו בערך כמו משכורת אחת ואני יודעת שקשה מאוד... ואני יודעת שלחץ כזה מוסיף על לחץ בטיפולים... הלוואי ויכולתי לעזור!! מקווה שיסדרו לכם הדברים כמה שיותר מהר. ואני מאמינה שלא טעיתם בנושא של ארה"ב, אומרים שהכל לטובה, כנראה זה ככה היה צריך להיות. מאחלת המון
ממני מכל ה-
ד.

אוי אולה, כמה זה מבאס שהדברים

הרעים נופלים עלינו בצרורות. אבטלה היא מצב רע, בעיקר בגלל שלא יודעים מתי זה יגמר וכך גם בעיות פוריות. בשניהם יודעים שהסוף יהיה בסדר, אבל מתי? גם את הקטע של להיות כל כך לחוצה שקשה להתרכז בעבודה אני מכירה, אבל מכאן ועד פיטורין המרחק עדיין רב. עובדה שהציעו לך רילוקיישן... לא היו מציעים לך אם היית כל כך גרועה, לא? האם פספסתם הזדמנות? אולי. כנראה שלעולם לא תדעו. אני החלטתי בגיל די צעיר שאני לא מתכוונת לבזבז אנרגיה על "מה היה אילו" ואני מסרבת להצטער על הבחירות שלי, כולל, למשל, הבחירה לא לעשות ילדים עד גיל יחסית מאוחר, שבגללה אני כאן. כל בחירה היתה נכונה לזמנה. מה שבטוח שאת אשה מלאה כוחות ויש לך שותף אמיתי לדרך שמכל מה שאני קוראת כאן הוא מקסים ונפלא. עם כזה צמד וכאלה כוחות אין ספק שתנצחו בכל החזיתות.

אולה *

New member
גם אני לא אוהבת להצטער על "אילו..."

רק לפעמים עוצרת לחשוב. תודה על התמיכה. חיזקתם אותי מאוד.

הנושא שלך לא כל-כך ../images/Emo32.gif

לדעתי הוא דווקא די קשור... זה רק מראה איך הטיפולים קשורים כמעט בכל דבר שקורה בחיים שלנו וגם משפיעים על החלטות חשובות שאנחנו צריכים לעשות. לדעתי החלטת את ההחלטה הנכונה עבורך. לכן תשובתי היא - לא, לא טעיתם. יתכן שגם אם לא היית בטיפולים לא היית קופצת בזרועות פתוחות על ההצעה, נכון ?! מקווה שהמצב בעבודה ישתפר ושפיטר ימצא עבודה בקרוב.

אולה *

New member
את צודקת,

בכל מקרה היינו שוקלים, אבל לא ממש קופצים על ההצעה. הרי לפני 3 שנים דחינו אחת כזאת - שהיתה מעבודה של פיטר. אז גם עוד לא ידעתי עד כמה עמוק נכנס לטיפולי פוריות.

סקורפי

New member
אולה היקרה

אמנם אני די חדשה כאן אבל אני יכולה להבין את מצבך עד מאד... בתור בעלת נסיון בטיפולים רפואיים הרבה יותר פשוטים בחו"ל, אני יכולה לומר לך שההחלטה להישאר כאן ולו רק בשל העובדה שאת מוקפת במשפחה, חברים ואנשים שמדברים בשפה שלך ועובדים לפי שיטות שמוכרות לך, היא בכלל בכלל לא מוטעית. לאחר שאני נאלצתי להתמודד עם מערכת בריאות לא מוכרת ומונחים רפואיים לא מוכרים נשבעתי לעצמי ולסובבים אותי שאת טיפולי הפוריות שלי אני עוברת אך ורק בארץ (על אף קיטורינו על מערכת הבריאות שלנו, מסתבר שהיא לא כל כך נוראה). ובאשר לאבטלה - שוב מנסיון, צריך המון המון המון סבלנות (אני יודעת שזה קשה) ובסוף - זה מסתדר. מה שאני יכולה להציע לכן בינתיים זה להפיץ את קורות החיים שלו לכל גורם אפשרי ולא להתבייש לספר. אני לא יודעת אם אני אומרת דברים שברורים מאליהם, ואם כן- סליחה, אבל לנו זה עזר. בכל מקרה, המון המון בהצלחה ואני מקווה שנשמע ממך בקרוב בשורות טובות (בכל התחומים!)

אולה *

New member
תודה על התגובה החמה

אני מפיצה קורות חיים שלו לכל בית ישראל
ברצינות, נראה לי שבעל מקום כבר מכירים אותנו. ואני מאמינה שנצליח.

למעלה