הנושא שלי ממש ../images/Emo32.gif
אבל קשה לי, ואני צריכה לדבר עם מישהו. פיטר שלי מובטל. אנחנו מחפשים לו עבודה מינואר, ובינתיים - כלום. שנינו אנשים מאוד אופטימים, אבל מתחילים להתיאש. לפני חצי שעה הוא קיבל "לא" ממקום שנראה מבטיח. וכרגע ברקע אין כלום. אני זוכרת איך לפני שנתיים היו מציעים לו עבודות, אפילו שלא חיפש. והיום...
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל אלה שניסו לעזור. תודה מכל הלב.
הבעיה - שאני מאוד מאוד לחוצה, ולא מצליחה להתרכז בעבודה שלי. ואני פוחדת (בסתר) מפיטורים. יש עוד משהו. לפני שבועיים הציעו לי כבודה בעיירה קטנה ליד שיקגו בארה"ב. עוד לא ממש הצעת עבודה, אלא הצעה לשקול. ואם אומר כן - יבחנו את המועמדות שלי. היום דחיתי את ההצעה. כי אני לא בטוחה שאוכל להמשיך שם בטיפולים באותו היקף, ואני לא מכירה את הרופאים ובתי חולים שם. ויותר מכל, אני פוחדת להישאר ללא משפחה וחברים ב-3 שנים הקרובות. האם טעינו? האם היתה זו הזדמנות שפיספסנו? סליחה שאני מדברת על נושאים כ"כ רחוקים מענייני הפוריות. פשוט קשה לי.
אבל קשה לי, ואני צריכה לדבר עם מישהו. פיטר שלי מובטל. אנחנו מחפשים לו עבודה מינואר, ובינתיים - כלום. שנינו אנשים מאוד אופטימים, אבל מתחילים להתיאש. לפני חצי שעה הוא קיבל "לא" ממקום שנראה מבטיח. וכרגע ברקע אין כלום. אני זוכרת איך לפני שנתיים היו מציעים לו עבודות, אפילו שלא חיפש. והיום...