ישוע בעל שני אופנים
בן האדם ובן האלוהים, יש בברית החדשה עדות על האב, הבן ורוח הקדש יש הבדל בחינת התפקיד של רוח הקדש . היא מניבה פרות רוחניים, כמו אהבה וסלחנות וכולי,ולהבדיל מה' ישוע שבא בבשר(בעל שתי האופנים, בן אדם ובן אלוהים) הלא נכתב בתהלים, אתה בני אני היום ולדתי אותך, על זה מדבר האב עם הבן, כתוב במקום אחר כי האב הולך לירש לישוע כל דבר, תתפלאו , אבל זה משהו לא נתפס למישהו לא מאמין,אני ממליץ לכל מי שרוצה לדבר על האמונה, שיפתח את הברית החדשה והתנ"ך ויראיה שיש התאמות רבות, אם לא ניתנץ רוח הקדש שהובטחה על ידי הבן ישוע המשיח(שהוא הנביא, בן ה', וגואל עולם וכולי,)שייתן לנו כמועד מאצל אביו בשמים, אלה דברים רוחניים, שרק המאמינים בישוע יודעים עליהם, קשה לתאר דברים לאנשים לא מאמינים, סליחה על אי הודאות, גם נוצרים יתקשו או כל איש אחר בעולם לדעת על זה ,אם לא ניתנה לו רוח הקדש, שהיא החותם ליום המפגש עם ישוע בעננים, בקשר לאתר, אני חושב אינטרסטינג, הביא הוכחה או פירוש אם שביכול על ענין האמונה בשלוש יישיות, אנחנו לא יוגעים מה יהיה, אבל קל לנו לתאר את 3 הישייות במובן זה, ואני לא ממליץ להעביר שאלות לאחד כמו אנטרסטינג שהוא אולי אין לא הרבה שנים באמונה, אם אני במקרה זה ,מחשיב אותו גדול ממני באנוה (ישר כח אינטרסטינג, 'ה יברך אותו מכל ליבי) כל שאלה אני בשמחה אענה על השילוש או מה שתגדירו אותו, ושוב זה ה' אחד אחד אחד יום טוב