הנה שאלה

הנה שאלה

מה הבסיס למלחמת המינים? מה היא הסיבה האחת שנשים נלחמות בגברים ולהיפך? בוא נשמע אתכם. יאללה

הנווד1

New member
מי נלחם?

הרי אתן יצירת אומנות אתן בדרך כלל הרבה יותר שקולות וחכמות מאיתנו,כיף להיות בחברתכן וכיף לחבק ולנשק אתכן,מי נלחם? וזה לא ציניות (אז לא להידלק)

בדיפלומטיה אתה דוקא בסדר

וזה מסביר את זה שאתה שייט.כי גם בדיפלומטיה צריך לדעת איך לעשות את זה. אבל בתכלס ?

הנווד1

New member
נראה לי

שהגברים באתר הזה עסוקים מדי בדברים רציניים אין להם זמן ועניין בבנות המין היפה. עכשיו אני ציני.

magy

New member
למה רבים?

כדי להתפייס. כיף להתפייס.....לא?

אלמרה

New member
לדעתי המלחמות לא היו מאז ומעולם

את המלחמות הללו המציאו פמיניסטיות... כמו הכולסטרול גם הפמיניסטיות נחלקות ל"טובות" ו"רעות": הפמיניזם החל כתנועה עם מטרות נעלות ואני מזדהה ומסכים עם הקו המנחה אך לצערי קרתה תקלה, ואופסססס פתע קמו להן כמה פמיניסטיות שסטו מהדרך ובמקום להיאבק למען נשים פנו הפמיניסטיות ה"רעות" הללו להילחם נגד גברים. ומכאן ואילך כבר אין מנצחים... חבל!

אולי זה קשור לאינסטינקטים הקדומים

ברשותך, אתקן מעט את שאלתך(מקווה שלא תכעסי)מה הבסיס למתח הקיים בין נשים וגברים? ייתכן וזה קשור לעובדה הביולוגית שזכרים מחפשים לפזר את זרעם כמה שיותר,בעוד שנקבות מחפשות שהזרע שיפרה אותן יהיה כמה שיותר משובח. כל זה היה נכון בעבר אצל כל המינים כולל המין האנושי, או בלשונו של דסמונד מוריס "הקוף העירום" , היום איכשהו המין האנושי כבר לא חייתי כל כך אבל עדיין בסבביהוויר שלו טמונים שרידים לתופעה הזו ולכן המתח הזה מאפשר לנשים לבחור להן את מי שמבחינתן הכי ראוי.

למעלה