הנה שאלה מעניינת:

yuvalb9

New member
ת.ז.

066474644 - יובל ברקוביץ אשמח לתשובה! (קב"א דפ"ר צד"כ וכו... אבל אסתפק בקב"א)

ובכל מקרה.........

הנה המנילה שלי..... בערך.......הדרכת יח"ש: משקית חילוץ והצלה,מפעילת האמר קרבי,מדריכת מורן-תותחנים-אב"כ-חיל הנדסה-שיריון-חיר-נ"מ. הוראה והדרכה משרד החינוך: מה"ד ושל"ח,סייעת לתלמידים בעלי ליקוי שמיעה, מורה לערבית,יחידת שי"פעת,חינוך בלתי פורמלי,מדריכ במסלולי טבע,מדריכת קליטת עליה,זהירות בדרכים. הוראה הדרכה תרבות תרנית: מדריכה בלימודי א"י ומורשה בקהילה, מדריכה בידיעת הארץ, מורה חיילת בקהילה ובקליטת עלייה,מדריכה בחינוך פנימייתי. הדרכת ספורט: מדריכת אימון גופני, מדריכת הגנה עצמית לבי"ס. הדרכה מקצועית: מדריכת חיל תחזוקה,מדריכת חיל חימוש,מדריכת חיל קשר. הדרכת טירונים: מפקדת כיתת טירונים/טירוניות. הדרכת אוכ´ אזרחית: מדריכת אוכ´ לשעת חירום. תפקידי חינוך: מדנית בסיס, מדנית מרחב,משקית עלייה. ניהול ואבחון כ"א: רכזת מתגייסים,משקית מידע,משקית שלישות, משקית תכנון. תפקידי שיטור ומשמר הגבול: בקרית גבול, סיירת משמר הגבול, שוטרת צבאית,חיילת משטרה. רפואה: לוחמת רפואיץ מוטסת,שיננית,אחות מוסמכת, פאראמדריקית, סיעת רופא שיניים, חובשת,פקידת ר"מ 2. טיפול באדם: רכזת מוקד שירות, רכזת שיקום, משקית נפגעים, רכזת ת"ש, רכזת כ"א, רכזת קישור וגיוס. טיפול באוכ´ אזרחית: משקית תיאו וקישור, רכזת פניות הציבור. הפעלת מערכות התראה: מפעילת מטעד,בקרית שליטה ימית, תצפיטנית בלון/שדה, מוכמת יבשה. הפעלת מערכות קשר ובקרה: אלחוטנית חוף,אלחוטנית, צפטית. מבצעים ופיקוח: צפרית, עובדת מבצעים אויר,פקחית טיסה,עובדת תנועות אויריות,מטראולוגית, משקית שליטה, עובדת חדר מבצעים, עובדת חדר הגנת קרקע. מקצועות מחשב: כותכת לומדה, מפעילת מערכות מחשב,תכניתנית,מנחת ישומי מחשב,מפעילת מחשב,קודנית ייצור. תפקידי מודיעין: חיילת מוסד,מש"קית ניווט ותחקור, חיילת שב"כ, מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס,משקית בטחון שדה,חוקרת מודיעין אוירףמפענחת תצלומי אויר,חוקרת מודיעים ימי, מפעילת מערכות לוחמה אלק´,משקית מערך,עובדת חקר מודיעין. מקצועות טכניים: אלקטרוניקה(מודיעין), מכשירנית ימית, אחזקה חיל חימוש/חיל אויר, בוחנת תחמושת. פקידות: חיילת ימ"ל,חיילת משרד הביטחון,פקידה. ארגון היחידה: נהגת רכב משא, משקית רישום. לוגיסטיקה: משקית תחזוקה. תפקידי לחימה בחילות יבשה: לוחמת בטחון שוטף בגבולות של שלום, מטהרת אבכ, משנאית טכני, קשרית חיל תותחנים, מפעילת משגר מנתץ. תפקידי לחימה בחיל אויר: לוחמת נ"מ לחימה במשמר הגבול: לוחמת משמר גבול. תפקידי הפעלה והדרכה ימית: ימאית, צוללת מים רדודים, מדריכת הפעלת מערכות שליטה ובקרה, מדריכת הפעלת מערכות בקרת אש...... וזהווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!

test123

New member
54

מניסיון אישי, תלפיות זה מ 54 .... תבינו שקבא 54,55,56 שייכים לאותה קבוצה בדיוק.

בולשיט

המיונים לתלפיות לא תלויים בכלל בקב"א הם תלויים בדברים אחרים דפ"ר, ויחידות בב"ס

b i s c u i t

New member
הנה שאלה מעניינת:

הייתי רוצה לדעת מה הקב"א שלי, אבל אני ממש לא מקומבנת, אז אם יש פה מישהו שמבין (אבל באמת מבין) ויכול להגיד לי בערך על סמך התפקידים שקיבלתי במנילה, אני אודה לו מאוד: תכניתנית, מפעילת מערכות מחשב, מפעילת מחשב, כותבת לומדה, חיילת שב"כ, מכשירנית אופטית, אלקטרוניקה, חיילת ימ"ל, ועוד כל מיני פחות מעניינים. לא הייתה לי קצונה יעודית, אבל אני יודעת שעברתי את המיונים לכל מקצועות המחשב (וגם הייתי במיונים לתלפיות אבל נשרתי בשלב הראשון). בקיצור, אם יש פה מישהו שמבין עניין ויכול לעשות השערה מלומדת (או פשוט לספר לי איך ניתן לברר את הקב"א
), אני אודה לו מאוד!

אמרו לי שלפי המנילה שלי יש

לי קב"א 52-53 אתם גם חושבים ככה? אני מקווה שזה נכון....... ולא פחות.....

למעלה