הנה שאלה/ות משלי

אילת12

New member
../images/Emo26.gifערבות בנקאית אוטונומית?

למה הכוונה באוטונומית? אנ ימכירה ערבות בנקאית בלתי מוגבלת, אבל עוד לא נתקלתי באוטונומית. מישהו מכיר? או יודע איך לתרגם?

אוי... אני לא טובה

בדברים האלה... אני מצטערת
אני מקווה שמישהו יענה

liorasar

New member
מה בקשר ללינק שבפנים ?

garantie bancaire autonome - autonomous bank guarantee (French> ... - [ Translate this page ]... Finance - banking. garantie bancaire autonome => autonomous bank guarantee. garantie bancaire autonome This is a request for the issuance of a bank loan. ... www.proz.com/?sp=h&id=324160 - 38k - Supplemental Result - Cached - Similar pages זה כנראה ביטוי צרפתי במקור והקישור מסביר שם במה מדובר

אילת12

New member
לא ראיתי קודם.מצטערת../images/Emo24.gif

לא הצלחתי להגיע לקישור המדובר. אבל כל עוד אין לי מקור אחר, אשתמש בזה, כלומר בתרגום הביטוי כפי שהוא. תודה רבה

אילת12

New member
../images/Emo26.gifהעבודה הסמינריונית שלי

אני יודעת שאתם עסוקים, אבל אני רואה שכולם כאן, אז שתדעו שהמורה שלי אהב את הנושא ואת העבודה שכתבתי על הפורום. עוד אין ציון אבל הוא כתב: "נושא מעניין, עבודה טובה...ניתוח קהילת המתרגמים ממש טוב!" - ציטוט מדוייק, כולל סימן הקריאה.

hazelnut

New member
../images/Emo88.gifיש! אנחנו על המפה. והעיקר,

כל הכבוד לך על הרעיון

hazelnut

New member
מה, גם צילמת אותנו?../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif אני

מסוגלת להאמין לכול היום, עם המצלמות המחוברות לאינרנט ומה לא

די, די, עד כאן ../images/Emo18.gif

אילת, למה את עושה לי את זה... מפריעה לי לעבוד וגורמת לי להניח שתי ידיים על השולחן ולחלום מול מי הייתי רוצה לשחק
, זה לא פייר
למרות שאני יודעת בדיוק מי... ולא אגלה לכן, שלא תגנבו לי את האיש. מצד שני, זה עיסוק הרבה יותר נעים מסיבוב הביסטרו האלה בפריס.

אילת12

New member
../images/Emo140.gifמה פתאום! כל הבוקר אני רק צוחקת

ממה שהולך כאן היום.
שבת כל כך יפה, וכולנו תקועים בעבודה.

יואו! איזה יופי, אילת ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני באמת מצפה כבר למפגש, בין היתר כדי לראות את העבודה

Eldad S

New member
../images/Emo45.gif נהדר! ../images/Emo47.gif

העליתי קישור ל-Taglines של הפורום. איילת, בקרוב ישתנה ה"מיפוי" של הקישורים, הטאגליינס וכו', בעקבות עבודה שאנחנו עושים כרגע מאחורי הקלעים (הוספת קטגוריות משנה, הרחבת קטגוריות קיימות וכו'). עקב עובדה זו, סביר שחלק מסוים מן הקישורים לא יהיו תקפים בעתיד הקרוב. אבל לפחות לתקופה הקרובה הם שרירים וקיימים. יישר כוח על העבודה המעניינת!

אייייייייייייייילת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפילו לא שמתי לב שצירפת כאן את העבודה! איזה פסיכית אני. הולכת להציץ בה

למעלה