הנה שאלה בומבסטית

הנה שאלה בומבסטית

בקשר לטקסים, האם כל האביזרים באמת נחוצים או שהם קיימים בעיקר כדי "להכניס לאווירה"? ואם הם חשובים, עדיין אפשר לתפקד בלעדיהם? מקווה שתענו

nubis

New member
המיומנות המאגית המתקדמת ביותר

היא אלכימיה רוחנית, שימוש ביכולת המנטלית בלבד גם לדברים שדורשים טקסים מורכבים. כלומר כל האביזרים הם רק גלגלי עזר עד שלא תזדקק להם יותר. (למורת שזה מגניב להשתמש בחפצים). בברכה אלמוג

suki da yo

New member
בעיקרון

המטרה של כל הטקס, חרוזים, קטורת, מטה וכל מה שבין לבין, זה לעורר את התת מודע שלך לאותה המטרה שאתה רוצה במודע. יש כאלה שלא צריכים את זה מראש, יש כאלה שתמיד יצטרכו, יש בין לבין, ויש את אלה שפשוט אוהבים טקס טוב ומורכב, מלא באביזרים.

undervision

New member
העקרון שמנחה אותי מההתחלה...

זה כמה שפחות להתשמש בעזרים למינהם, וכמה שפחות להיות תלוי בהם,אלא יותר בעצמך. ולכן הכלים המרכזיים שאני משתמש בהם, זה הגוף שלי(הידיים שלי), הצאקרות שלי(בעיקר צאקרת הכתר והעין השלישית), והעלאה בדימיון, כשביחד כל הכלים האלה, נותנים לי כלים מספיק טובים(לטעמי),לבצע מניפולציות על אנרגיות, או לבצע פעולות מגיות.

jbu

New member
גם אני מהתחלה רציתי להיות

גם אני מהתחלה רציתי להיות תלוי רק בעצמי למרות שאני אוהב את כול העניין של הטקס אני משתמש רק במחשבה שלי ובנרות\שמנים\קטורת בשביל תוספת אנרגיה שדרושה על מנת להבטח שהכישוף יפעל כמו שצריך.

suki da yo

New member
אני לא משתמשת בכלום

ברוב המקרים, בגלל אמאבא, אבל אני דוקא אוהבת את רוב העזרים, פרט לחרב. לא אהבתי. לא מתאים לי. אני ממשתמשת במטה במקום.

jbu

New member
כנ"ל פו רק במטה לדעתי זה עדיף

כנ"ל פו רק במטה לדעתי זה עדיף אבל בגלל ההורים והאחות (או השטן עדין לא החלטתי מה זה), נאלצתי לצמצם את תלותי במלים ובמעשים כמו שאמרתי כול מה שאני משתמש יש להם תפקיד מבחינת מקור אנרגיה או כיוונה (חוץ מהחבל).

L e s t a t

New member
כדי לענות על השאלה יש לשאול

"מהו טקס?" על פי ההגדרה המילונית טקס הוא סדרה של פעולות בעלות מטרה כלשהי. על פי ההגדרה הזו, טקס יכול להיות איך שאני מתגלח, מטיל כישוף או איך שאני מדליק סיגריה. אתה יכול לערוך טקס ארוך מאוד, הרבה מונולוגים, שימוש בכל מני אביזרים וכו' ואתה יכול גם לשבת, למדוט (מלשון מדיטציה) על הדבר שאתה רוצה למשך זמן מסויים, להריץ את זה בראש שלך, מה הפתרון לבעיה שלך וכו'. אז לשאלה השנייה שלך - כן, אפשר לתפקד בלעדיהם.

למעלה