הנה פתחתי!!

axnholic

New member
זה באמת

נשמע קצת מוזר... אבל אני לא המצאתי את השם! אני רק מעתיקן, שגונב זכויות. אני לא יודע אם זה בא עם נימה עצבנית כלשהי, אבל זה היה בצחוק.
 

yes REAL

New member
ברור, ברור. זו תוכנית הריאליטי

היחידה שאין לyes שאני ממש מצטער שאין לנו. אני די מחבב את התוכנית, אבל הספיישל זוגות הוא הכי טוב.
 

axnholic

New member
אתה לא לבד

אכן אחלה תוכנית ואחלה ספיישל. מקופחי יס לא מבינים מה הם מפסידים (אני רואה כבר את הפרצוף שלכם "אבל לנו יש פדייז!!!", בעעעע...). גם אני אוהב את מייגן וג'יימס, והם מפתיעים אותי כל פרק מחדש. בקשר לאדם ומג- הם מצחיקים והכל (ראה חיקוי מוניקה) אבל אני לא יכול להגיד שאני אהיה עצוב אם הם יעופו. ההפקה השתגעה הפעם ונתנה פרסים ענקיים וסחטיין, אבל מה עם ישראל!?!?! לא התכוונתי שעכשיו תהיה תוכנית "אפקט הפחד-ישראל" שאיזה מפיקים ישראלים כושלים יעשו. התכוונתי לכך שאם יעשו בתוכנית עצמה ספיישל זרים או משהו (נשמע טיפ טיפה מוזר), אני אהיה מרוצה. ועכשיו חזרה לסידרה. דווקא לא היה איכפת לי אם טוד ורייצ'ל ישארו וגם ג'ים ומליסה (צדקתי בשם?), אבל מישהו היה חייב לעוף וזה בהחלט בא לי בהפתעה.
 
חאלס כבר..

מה אתה משועמם ?אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה שיש לך את אפקט הפחד זה יותר שווה מהערוץ שיש לנו? אתה קורא לפרדייז הוטל בעעעעע? אתה לא יודע מה זה ולעולם לא תידע כי הוט לא מגיעים לרמה של יס ולרמה לוח השידורים של יס. הוכחות לכך:לא שמעתי הרבה על אפקט הפחד,אבל לעומת זאת המירוץ למיליון 12345 היו היסטריה כמו הרווק הרווקה הברבור פרזדייז הוטל ועוד ועוד... לסיכום אנחנו אולי מפסידים תכנית ריאלטי אחת שכמו שאמר יקי "סדרה טובה"אבל אתם מפסידים ערוץ.
 

n l m

New member
הוא דיבר בצחוק

אם לא הבנת אין צורך לפתוח ריב תתעסקו במה שיש לכם ולא במה שאחרים מפסידים חוץ מזה את לא איזו עובדת של יס נציגה שם או משחקת כדורגל בקבוצת יס את סתם צופה אז מה אכפת לך?
 

n l m

New member
וחוץ מזה

כן אני מודה שמעתי איזה תכניות יש ביס ריל שמעתי על הפורמט שלהם אבל בכל זאת אני מעדיף את אפקט הפחד על שאר התכניות (חוץ מהשרדות שאותה אני רואה באינטרנט) אז נכון אין הרבה עניין בהוט ולהגיד לך את האמת אפקט הפחד זו הסיבה היחידה שבגללה אני לא מנדנד להורים שלי שיעברו ליס ואני לא מרגיש קנאה ולא מרגיש קיפוח ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

axnholic

New member
../images/Emo12.gif

1. כן אני הייתי מאוד משועמם כשכתבתי את ההודעה. 2. לא נסיתי לשכנע אף אחד (גם לא אותי). זה נאמר בצחוק. 3. וכן, כתבתי שפרדייז זה בעעעע... וזאת דעתי (דעת מיעוט כמובן). 4. ועכשיו תקשיב טוב... גם כאלו שיש להם הוט יודעים מה זה יס... כן כן. 5. העובדה שאתה לא שמעת על אפקט הפחד לא מורידה את ערכה. זאת אחלה סידרה ועולה על יותר מ-3/4 מהסדרות ביס (לפי דעתי). אז שוב, בלי עצבים! ההודעה הייתה דעתי ונכתבה בצחוק.
 

zulu2000

New member
אפקט הפחד..../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

אוף כתבתי תגובה ארוכה שנמחקה.. אבל בכל זאת סדרה מצוינת! מה אנשים מוכנים לעשות בשביל כסף..
 
למעלה