הנה פתחתי!!

מטר9

New member
הנה פתחתי!!

החלטתי לפתוח הודעה על התוכנית הכי טובה שאתם לא רואים: אפקט הפחד - ספיישל זוגות. סוף סוף יש תוכנית ריאלטי שמקופחי יס (כן, כו, שמעתם נכון... מקופחי יס!!!) לא יכולים לראות. בכל מקרה, זו אחת התוכניות היותר גאוניות שיש בטלוויזיה. כל יום שישי בשעה 18:05 ויש את זה מלא פעמים בשידורים חוזרים בשעות הקטנות של הלילה. אני כל כך שנאתי את טוד ורייצ'ל ואני ממש שמח שהם עפו. האהובים עליי הם ג'יימס ומייגן (איזה מסכנים... שיזכו כבר שמשהו) וכמובן - אדם ומג. למרות שהם כאלה מגעילים אני פשוט מת עליהם! הם הכי טובים וחזקים מכולם... (למי שלא יודע, או סתם שכח, הם זכו כבר בטיול לאפריקה, טיול לספרד, 10000 דולר, עוד 10000 דולר, 2 מצלמות דיגיטליות, שני ג'יפים {שג'ים ומליסה גנבו להם} ועוד 2 מכוניות!!!) בכל מקרה, אני מעודד את שניהם. וכל הכבוד למייגן וג'יימס שנראו זוג חלש שיעוף ראשון והצליחו להגיע לפיינל 3! נ.ב אני מבקש מכל ההוטניקים למיניהם שיגיבו כדי שאני אדע שאני לא לבד!

n l m

New member
מגיב ראשון

כמובן שאני איתך אפקט הפחד היא תכנית הריאליטי האהובה עליי (יחד עם השרדות כמובן) דרך אגב יש לך מושג מתיי מתחילה עונה 5? כי כרגע אנחנו במקביל עם אמריקה בקיצור אני צופה בסדרה זו מהפרק הראשון בעונה ה-1 בהתחלה זה היה קצת חלש עם משימות חלשות כמו לאכול תולעת והכל ולטפס על מכונית זה מצחיק לחשוב על זה ולראות איפה הם עכשיו ובקשר לספיישל זה הרעיון הכי טוב שלהם לפי דעתי ושמת לב למשהו שקרה שם? נשואים זה מוסד שמסמל על חיזוק הקשר והכל אבל אותם זוגות נשואים עפו ראשונים אחד אחריי השני ומצד שני שניים מהגמר הם רק יוצאים ביחד זה מוזר ומה רע בטוד ורייצ'ל? הם היו מוזרים אבל בסדר אני שנאתי את ג'ים ומליסה בגלל הפוזה, השחצנות והמחשבה שצריך לתת להם הכל בגלל שהם חיו בעוני וכמובן אני בעד אדם ומאג בגלל קודם כל כולם שונאים אותם שזה גורם לי לאהוב אותם ב.הם מעולים במשימות ג.הם מצחיקים אותי בריבים שלהם ומייגן וג'יימס בסדר אבל הוא הבן אדם הכי נמושה בתולדות התכנית לא מבין איך קבלו אותו לשם הם נסחבו עד לגמר רק בגלל מייגן ועל ג'קסון ומוניקה אין לי דעה אבל בזמן האחרון הם עולים לי על העצבים

מטר9

New member
בדיוק בגלל זה...

בגלל שהם נשואים אז הם כל הזמן מוותרים אחד לשני ויותר חשוב להם שהשני לא יתבאס מאשר להצליח במשימות... אדם ומג, למשל, לא חייבים שום דבר לשני אז אין להם שום בעיה לצעוק אחד על השני כי הם רוצים את הפרסים... וחוץ מזה, לפי דעתי אדם ומג הם ממש לא האנדרדוגס כי רואים איך שהם תמיד זוכים בהכל. מייגן וג'יימס הם האנדרדוגס האמיתיים כי כולם כל הזמן בטוחים שהם הזוג שיעוף ולכן חלק ממני בעדם, כי אני תמיד בעד המנוולים והאנדרדוגס... (חחחחח... כמו באול סטארס)

n l m

New member
אנדרדוגס

זה לא מי שחושבים שיש לו הכי פחות סיכוי (שזה גם אדם ומאג-להזכיר לך מוניקה צופה במשימה שצריך להגרר בג'יפים ואומרת לרייצ'ל שאין לה מה לדאוג ושמאג תעזוב ת'חבל) אנדרדוגס זה בדרך כלל השנוא ביותר ועדיין לא ענית לי למה אתה שונא את טוד ורייצ'ל? ומה דעתך על ג'ים ומליסה?

מטר9

New member
הייתי בטוח שאנדרדוגס

זה מי שחושבים שכל הזמן יעוף... ואני שונא את רייצ'ל וטוד משתי סיבות: 1. רייצ'ל כל התוכנית אמרה שהיא המלכה של הדברים המגעילים וושום דבר לא מפריע לה... אבל אני זוכר שבתחרות עם המילקשייק תולעים וכו' היא לא הצליחה לשתות כלום וטוד שתה את הכל, וגם המשימה שבה טוד היה צריך להפיל אותה היא הייתה מאוד עלובה... בכל מקרה, רייצ'ל מנסה להיות האישה המגעילה שלא אכפת לה מכלום אבל היא סתם מזויפת... 2. טוד הזה הוא לוזר!!!!!! הוא כזה אפס שזה פשוט בלתי נסלח! וג'ים ומליסה היו בסדר... הם היו מאוד חזקים פיסית והייתי בטוח שהם יגיעו עד הסוף עם אדם ומג. קצת עיצבן אותי שהם כל הזמן היו כאלה בטוחים בעצמם שהם יצליחו, וגם ג'ים היה מאוד טיפש במשימה שבה הם עפו ולכן זה הגיע להם...

yes REAL

New member
בדר"כ הכוונה באנדרדוג זה למי שאין

לו כמעט סיכוי לזכות, לא מי שהכי שנוא.

מטר9

New member
אגב...

מישהו יודע אולי באיזה שלב התוכנית הזאת בארה"ב? או שמילים אחרות: אם אני אכנס לאתר שלהם אני אגלה איזה ספוילר?

axnholic

New member
הם כבר עברו אותנו בהרבה

בעיקרון, לא נראה לי שהתחילה עונה 5 אצלם אבל עונה 4 התחילה מזמן... אולי כבר הסתיימה שם

n l m

New member
וגם אצלנו עוד מעט נגמר

אחריי הספיישל הזה יש עוד כמה תכניות של ספיישלים (לא יודע מה הנושא אבל ספיישלים) בערך 4 ואחריי זה הגמר FEAR FACTOR CHAMPION ואחריי זה נגמר ועונה 5 עוד לא התחילה אצלהם

n l m

New member
וכן מטר אתה תגלה ספוילר

אל תעשה את אותה טעות שלי (דווקא פה לא רציתי לדעת בניגוד להרבה מקרים אחרים)

מטר9

New member
זהו, גם אני...

אני ממש מממש לא רוצה לדעת מראש הפעם מי זוכה כי זו סדרה שאני צופה בה מאוד בקביעות אז אני ארסן את עצמי ושבוע הבא אני אציץ באתר... אגב, אתה יודע שבוע הבא יכריזו כבר על המנצח או שרק יעיפו עוד זוג ואז עוד שבועיים יהיה הגמר?

n l m

New member
הספיישל הוא שבע חלקים

והפרק האחרון היה חלק 6 אז אני מאמין שיחריזו על המנצח וסוגייה שחשבתי עליה השנה ההפקה השקיעו ממש בפרסיי הבייניים אבל זה לא מוריד קצת מהערך של הפרס הגדול? זאת אומרת אם אני הייתי זוכה נגיד בכל הפרסים שאדם ומאג זכו ואחריי זה במיליון נגיד אז באמת יש יכולת להתרגש מהפרס הגדול הפרסים שהם הוסיפו השנה הם תוספת עדירה שתורמת לתכנית אבל גם מורידה קצת לא?

מטר9

New member
לא נראה לי...

כי מיליון דולר זה מיליון דולר ולא יעזור כלום. וחוץ מזה, איך אפשר לפרוס את זה את זה על 7 תוכניות בלי פרסים? תחשוב על זה ככה: מה אתה מעדיף? להיות במצב של מייגן וג'יימס ולקחת את המיליון או להיות במצב של מג ואדם ולא לזכות? לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף את מייגן וג'יימס...

n l m

New member
כן ברור אבל

לא התכוונתי לפרס עצמו שהוא בהחלט מאוד שווה התכוונתי לערך בעיניי המנצחים אם נגיד מייגן וג'יימס יזכו בפרס אני אומר לך תהיה הרבה יותר התרגשות מאשר אם מג ואדם יזכו כי אצל מייגן וג'יימס זה יהיה שהם לקחו ת'פרס הגדול שלמרות כל הקשיים והכשלונות הגשימו את עצמם ומג ואדם "הלכנו לאפקט הפחד עשינו רצף של זכיות ובסוף גם הצלחנו לקחת מיליון דולר" הבנת אותי עכשיו בערך?

מטר9

New member
זה בדיוק העניין...

האם אלו שמסתמנים כמנצחים הברורים יזכו? או דווקא אלה שאף אחד לא חשב שיש להם סיכוי...

yoooni

New member
הם זכו ב mazda 3 יפווות ../images/Emo99.gif

באמת סדרה מגניבה
, לא מבין איך לא עושים עליה הרבה רעש.

axnholic

New member
אתה לא לבד

אכן אחלה תוכנית ואחלה ספיישל. מקופחי יס לא מבינים מה הם מפסידים (אני רואה כבר את הפרצוף שלכם "אבל לנו יש פדייז!!!", בעעעע...). גם אני אוהב את מייגן וג'יימס, והם מפתיעים אותי כל פרק מחדש. בקשר לאדם ומג- הם מצחיקים והכל (ראה חיקוי מוניקה) אבל אני לא יכול להגיד שאני אהיה עצוב אם הם יעופו. ההפקה השתגעה הפעם ונתנה פרסים ענקיים וסחטיין, אבל מה עם ישראל!?!?! לא התכוונתי שעכשיו תהיה תוכנית "אפקט הפחד-ישראל" שאיזה מפיקים ישראלים כושלים יעשו. התכוונתי לכך שאם יעשו בתוכנית עצמה ספיישל זרים או משהו (נשמע טיפ טיפה מוזר), אני אהיה מרוצה. ועכשיו חזרה לסידרה. דווקא לא היה איכפת לי אם טוד ורייצ'ל ישארו וגם ג'ים ומליסה (צדקתי בשם?), אבל מישהו היה חייב לעוף וזה בהחלט בא לי בהפתעה.

yes REAL

New member
כשל לוגי

מקופחי יס = מי שאין להם יס והם מקופחים. אבל אלו שאין להם יס, יש להם הוט - לכן הם לא מפסידים את פיר פאקטור.

למעלה