הנה עוד שאלון נחמד:

עונהההה

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? בצורה טובה? לא זוכרת..
2.התפרצת על מישהו? כל יום כמעט חח...
3.עזרת למישהו? כל הזמן אני עוזרת כשאני יכולה..
4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אני עושה גם כמעט כל יום..
5.ניגבת פיתה בחומוס? מזמן... 6.היית באירוע של מישהו? גם מזמן... -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן
2.התגשמה לך משאלה? לא בדיוק..
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לאאא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? הרבה פעמים
5.נעלבת עד כדי בכי? כן אבל מזמן.. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן בטח!! 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כן זה הכי כיף
8.רצית להיות מישהו אחר? קרה...
9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? לאא
10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? אני עכשיו צמחונית 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? הבה פעמים
12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן אבל מזמן..
13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אני בנוער העובד והלומד

CAM1LA

New member
תשובות

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אממ... לפני שבוע בערך 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה ימים נדמה לי 3.עזרת למישהו? היום 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אתמול 5.ניגבת פיתה בחומוס? ת'אמת? אף פעם. לא אוהבת חומוס 6.היית באירוע של מישהו? לפני הרבה זמן -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא זוכרת מקרה מסוים אבל בטוח היה 2.התגשמה לך משאלה? כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא. הכי הרבה שנשארתי ערה רצוף זה 24 שעות 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? נראה לי. לא בטוחה 8.רצית להיות מישהו אחר? כן 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? אני צמחונית 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? חוג נחשב? וגם קבוצות טיפוליות (פסיכולוגים וכל החרא הזה)

....

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לא מתישהו שאני זוכר. 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה דקות 3.עזרת למישהו?לפני כמה ימים 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לפני כמה חודשים 5.ניגבת פיתה בחומוס? לא זוכר 6.היית באירוע של מישהו? שנה -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? משהו כמו להיולד?! 2.התגשמה לך משאלה?לפני כמה חודשים (לא משהו רציני!) 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? לא 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?לא שזכור לי 8.רצית להיות מישהו אחר? תמיד 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? לא יודע 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?לא 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?משהו כמו להיולד?! 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? לא 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא יודע

lighted

New member
|בלוןכ|

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? וואלה לא זוכרת
2.התפרצת על מישהו? ממ גם לא זוכרת! 3.עזרת למישהו? מממ לאמא שלי.. שמרתי על אחותי
4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לא זוכרת.. שונאת לדבר בטלפוןןן 5.ניגבת פיתה בחומוס? המון המון זמן! אני אלרגית לחומוס! 6.היית באירוע של מישהו? ממ בברית של בן דודה שלי.. לפני 3 חודשים בערך -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא זוכרת.. 2.התגשמה לך משאלה? לא.. 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? כן 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? לא זוכרת.. 5.נעלבת עד כדי בכי? הרבה
6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן.. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא.. 8.רצית להיות מישהו אחר? לא חושבת 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? חבר שלי
10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? אני צמחונית
11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? הרבה!! 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? קרה.. 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אממ כן..

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo70.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אממ... לא מזמן ב27.9 2.התפרצת על מישהו? חחח אתמול
3.עזרת למישהו? אתמול 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לא נראה לי שזה קרה פעם 5.ניגבת פיתה בחומוס? שונאת חומוס 6.היית באירוע של מישהו? פשיי מזמן -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא... 2.התגשמה לך משאלה? כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לאא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא יומיים, אבל יום 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא 8.רצית להיות מישהו אחר? לא 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? אולי 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? כן 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? כן

A Radcliffe

New member
MEֱ../images/Emo129.gif

מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לא ממש אבל... היום בשמינייה... 2.התפרצת על מישהו?אה... 3.עזרת למישהו?אה... 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה?אה... 5.ניגבת פיתה בחומוס?אה... 6.היית באירוע של מישהו?לפני אה.... לא זוכרת, לא המון זמן... -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה?כה... 2.התגשמה לך משאלה?לא
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך?לא! 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי?אה... 5.נעלבת עד כדי בכי?כן.... 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון?לא 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?לא 8.רצית להיות מישהו אחר?כה... 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה?לא
10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?רציתי...... 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?המון פעמים... 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה?אולי... 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי?אה........אולי.....

B A W

New member
עונהנהננהנהנהנה

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אתמול, בסרט "חתונה יוונית שלי" חחחח בכיתי...וזה סרט קומדיה...אני ריגשי מטומטמת! 2.התפרצת על מישהו? אמממממ על אח שלי לא מזמן, בעצם כל הזמן...=) 3.עזרת למישהו? היום, ללילי, כשהעוף האשימה אותה בטעות של מישהי אחרת, אז הוכחתי לעוף שלילי לא אשמה....=) (השמות מעוותים...=) 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אתמול בין אחת עשרה לשתים עשרה בלילה... 5.ניגבת פיתה בחומוס? אממממממ ביום הראשום של החופש....=) 6.היית באירוע של מישהו? פייייי לא זוכרת... -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? אממממ לא יודעת ולא זוכרת, כי יש לי נטייה להדחיק דברים.... 2.התגשמה לך משאלה? אמממממ לא זוכרת! 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? מעצמי, ואי פעם? כל הזמן!!! 5.נעלבת עד כדי בכי? חחחחחח גם כן כל הזמן...נו אמרתי שאני ריגשי... 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כןכןכןכןכן....=) 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כןן 8.רצית להיות מישהו אחר? כן, ולא משנה מי, רק לא אני.... 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן...=\ אוףףףףףףף אני מטומטמת! 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? הייתי....ואני עדיין בערך..=\ 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? אי אפשר לספור על האצבעות של הרגליים+הידיים שלי כמה פעמים שנאתי את עצמי, ואני כרגע עדיין, בגלל טעות אחת שעשיתי לפני שלושה חודשיים....=\ עדיין לא סלחתי לעצמי...! 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? חחחחחחחח הממממממוווווןןןן!!! 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אמממ לא.... אפשר להתחיל לענות.תבלו...

PennyLaneM

New member
...

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אתמול. 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה ימים. 3.עזרת למישהו? מקודם לאמא. 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אתמול עם החבר. 5.ניגבת פיתה בחומוס? לפני כמה ימים. 6.היית באירוע של מישהו? ביום שישי. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא זוכרת. 2.התגשמה לך משאלה? כן! 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא. 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן. 5.נעלבת עד כדי בכי? כן. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כן. 8.רצית להיות מישהו אחר? כן. 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? נסתי,עד שהרופא ואמא התערבו. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן. 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן. 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא.

MikeY fReAk

New member
רק אני ואנכי.../images/Emo79.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? בפעם האחרונה שדיברתי עם דורונוש, שהיא אהובתי המקסימה והמדהימה שרק כשאני חושבת עליה נהיה לי חיוך עצום על הפנים ושמחה אמיתית מבפנים:) 2.התפרצת על מישהו? בעצבים כאילו?:p בטח אבא.. 3.עזרת למישהו? אתמול אני חושבת, עזרתי ל2 אנשים להסתדר עם הדבר הזה במסנג'ר שרואים את מה שאתה שומע במדיה פלייר.. 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? ווע בטח עם דורונוש
.. 5.ניגבת פיתה בחומוס? אממ לוזוכרת:S 6.היית באירוע של מישהו? מזתו'?
-האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן!! שמעו אנשים, אני ממליצה לכם כל פעם לבדוק שאין ג'וקים על המגבת שאתם מנגבים בה ידיים. הפרנויה משתלמת.. 2.התגשמה לך משאלה? כן
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? אני משערת שכן 5.נעלבת עד כדי בכי? כן. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? חחח מלא
7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? אמממ יש מצב אבל זה די נדיר.. 8.רצית להיות מישהו אחר? רק כשאני במחזור
9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? הממ..טוב עזבו.. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא.. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? מזתו'?

shemesh16

New member
שאלון חמוד

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אממ..אתמול :) 2.התפרצת על מישהו? חח היום .. על אח שלי 3.עזרת למישהו? היום=) 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אין לי מושג.. 5.ניגבת פיתה בחומוס? לפני כמה ימיםם ! היה טעיייייייים =) 6.היית באירוע של מישהו? אממממ..נראלי יומולדת שלי.. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? יאפ 2.התגשמה לך משאלה? יאפ 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? חחחחח לא! 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? ברור 5.נעלבת עד כדי בכי? יאפ 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא.. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? יאפפ הכי הרבה 5 שעות =) 8.רצית להיות מישהו אחר? לא..לא נראה לי לפחות 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כה אבל לא יכולנו להיות ביחד :(( 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא... 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? יאפ! 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כןןן.. 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? חח לא... שאלון חמוד.. =)

למעלה