הנה עוד שאלון נחמד:

d r o r y

New member
הנה עוד שאלון נחמד:

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? 2.התפרצת על מישהו? 3.עזרת למישהו? 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? 5.ניגבת פיתה בחומוס? 6.היית באירוע של מישהו? -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? 2.התגשמה לך משאלה? 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? 5.נעלבת עד כדי בכי? 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? 8.רצית להיות מישהו אחר? 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אפשר להתחיל לענות.תבלו...

יyלושקי

New member
../images/Emo119.gif מקווה שראשונה! |אין מצב..|

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? מזמן אני חושבת 2.התפרצת על מישהו? בימים האחרונים 3.עזרת למישהו? היום 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לפני.. כמה שבועות 5.ניגבת פיתה בחומוס? לא מנגבת חומוס לא מתעליו.
6.היית באירוע של מישהו? לא זוכרת -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כןןן
2.התגשמה לך משאלה? כןןן
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? חח זה אישי!
כןן אני מודה שנמשכתי למפורסמות... סתאאאם 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? הרבה פעמים! 5.נעלבת עד כדי בכי? הרבה פעמים!
6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? אכן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? אכןןן יותר מפעם אחת, זה הדבר הכי כיף שיש
8.רצית להיות מישהו אחר? אכן ... 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? אכן 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא הייתי ולא אהיה 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? אכן 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? אכן אכן אכן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אני במדצים

יyלושקי

New member
../images/Emo119.gif חחח מהקשר צה"ל../images/Emo6.gif

כבוד על זה שעניתי ראשונה
נראלי פעם ראשונה בהיסטוריה שזה קורה אז צריך לתעד את האירוע
ונראלי שכולם כבר צנחו למיטות ..

תשובווות

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אמממ ממש התרגשתי נראלי בהצגות שנה שעברה..(אני משחקת...) 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה ימים 3.עזרת למישהו? אתמול .. לאמא חחח 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? נראלי שאפעם..... 5.ניגבת פיתה בחומוס? לא זוכרת...... 6.היית באירוע של מישהו? בסוף אוגוסט -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא... 2.התגשמה לך משאלה? בערך 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? איככככככככככככססס לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן.... 5.נעלבת עד כדי בכי? בערך 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? ברוררר...... צופים חחח 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא 8.רצית להיות מישהו אחר? כן 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? בערך... אפשר להגיד 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? חחח כן ולא הלך 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא ממש שנאתי אבל התאכזבתי מעצמי 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? חחח כןןןןןן.... 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? מזתומרת..?

עונה....

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אממ...רגע לפני ההמראה של המטוס חזרה לארץ מאיפה שהייתי עד לפני יומיים
2.התפרצת על מישהו? היום בבוקר 3.עזרת למישהו? היום בבוקר 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לא נראה לי שאי פעם דיברתי כ"כ הרבה בטלפון. אני לא אדם שמדבר הרבה בטלפון 5.ניגבת פיתה בחומוס? אתמול במסעדה 6.היית באירוע של מישהו? ממש לא זוכרת... -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן
2.התגשמה לך משאלה? לא שאני זוכרת 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? אפעם 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא 8.רצית להיות מישהו אחר? כןןן מלא פעמים 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? הלוואי...שזה אומר לא. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? ניסיתי להיות, לא הצליח. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן, מלא פעמים 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן
13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אממ....לא

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה = ]

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת?בחתונה של בתדודה שלי 2.התפרצת על מישהו?אתמול.. על אחותי 3.עזרת למישהו?אתמול 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה?שהייתי בחול.. לפני 10 ימים בערך 5.ניגבת פיתה בחומוס?אתמוללל
6.היית באירוע של מישהו?בחתונה של בתדודה שלי.. לפני שבועיים -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה?לא 2.התגשמה לך משאלה?לא 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך?לאאאא
4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי?כן 5.נעלבת עד כדי בכי?לא 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון?לא אבל נשארתי יום וחצי
7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?כן 8.רצית להיות מישהו אחר?כן 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה?לא [[ אפעם לא הייתי מאוהבת ]] 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?לא 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?לא 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה?כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי?לא

מיקמיק 1

New member
עונהה

מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת?לפני שבוע.. 2.התפרצת על מישהו?אתמול 3.עזרת למישהו?אתמול 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה?ממ..לא זוכרת.. 5.ניגבת פיתה בחומוס?ממזמןן.. 6.היית באירוע של מישהו?שלשום. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה?לא. 2.התגשמה לך משאלה?כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך?לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי?לא 5.נעלבת עד כדי בכי?כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון?יומיים רצוף? לא.. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?כן 8.רצית להיות מישהו אחר?לא 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה?כן 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?ניסיתי.. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?לא 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה?כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי?לא אפשר להתחיל לענות.תבלו...

Invisible Eden

New member
../images/Emo9.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? 25 לאוגוסט. 2.התפרצת על מישהו? אתמול>< 3.עזרת למישהו? לפני כמה דקות. 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לפני כמה ימים 5.ניגבת פיתה בחומוס? מלא זמן. 6.היית באירוע של מישהו? אני לא אוהבת אירועים>< מזמן -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן 2.התגשמה לך משאלה? כן. 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? כן. 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן 5.נעלבת עד כדי בכי?כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? שעתיים גג>< 8.רצית להיות מישהו אחר? כן 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן
10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? הייתי>< 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן. 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כע 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אני מניחה שכן

Musi© Gi®l

New member
אני עונה כי משעמם לי

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? הממ לא זוכרת 2.התפרצת על מישהו? על אמא לפני כמה ימים 3.עזרת למישהו? אעע לא יודעת 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? ביום כיפור 5.ניגבת פיתה בחומוס? לפני שנים חח 6.היית באירוע של מישהו? הממ. מי זוכר?! -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כע 2.התגשמה לך משאלה? סביר להניח 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לאאאאא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כע 5.נעלבת עד כדי בכי? לא ממש נעלבתי, פשוט נפגעתי. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא. מי מסוגל?
7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כע!! ברור!! 8.רצית להיות מישהו אחר? כע
9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? לא שידוע לי
10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לע. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כע. 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כןןןן
13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? חחחח הייתי בחוג דרמה, נחשב?
ק-צ-ר

עונה עונה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif../images/Emo13.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת?אמאממממלא ממזמן 2.התפרצת על מישהו?לפני איזה 4 ימים נראלי 3.עזרת למישהו?אתמול 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה?אמממ לפני חצי שנה
5.ניגבת פיתה בחומוס?לפני 3 שנים אני חושבת
או אפילו לא 6.היית באירוע של מישהו?אממממממממממממממממממממממ לא ד'עת
-האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה?אממ..לא וטפוטפו שחס וחלילה לא יקרה 2.התגשמה לך משאלה?כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך?לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי?כן!! 5.נעלבת עד כדי בכי?כן! 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון?כן@@@!!יומיים וחצי! 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?לא 8.רצית להיות מישהו אחר?כן! 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה?כן.. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?לא 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?כן 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה?כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא

עונההה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? כשאחים שלי חזרו מחו"ל לאחר שנה!! בכיתי..!! חח 2.התפרצת על מישהו? לא שזכור לי! 3.עזרת למישהו? חחח עזרתי לאמא שלי להכין ת' אוכל לארוחת חג! 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לפני חודשיים- שלושה! עם נועה, חברה טובה! 5.ניגבת פיתה בחומוס? ממממ כל שבוע, יש מסעדה 5 דקות מהבית שלי! אנחנו אוכלים שם כל שבוע בערך חח! 6.היית באירוע של מישהו? בת מצווה של חברה! לפני חודש בערך.. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כןןן!!! הלכתי עם חברים ב- 2:00 בלילה! וכל הזמן חשבתי על זה שיפרצו לי לבית!! כשחזרנו, אז במקרה חברה שלנו הקפיצה אותי הביתה.. וראיתי שהדלת היתה פתוחה לגמרייי!!! רצתי בטילללל לחברים שלי והם באו ונכנסו איתי לבית ובסוף מסתבר שהדלת נפתחה לבדדד
זה היה אחד הדברים המפחידים ביותר שקרה לי אי פעם..! 2.התגשמה לך משאלה?
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך?
4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי?
אחים שלי היו אמורים לחזור מחו"ל לאחר חצי שנה אבל בסוף הם רצו להישאר שם עוד קצת אז ממש התאכזבתיייי! אבל קצת שמחתי מזה שהם נהנים חחח! 5.נעלבת עד כדי בכי?
6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון?
7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות?
עם נועה! 8.רצית להיות מישהו אחר?
9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? לא שאני יודעת! 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית?
11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית?
12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי?

D o o S h a

New member
עונה =]

1.ממש התרגשת? בימים האחרונים!! 2.התפרצת על מישהו? ממ... לא זוכרת
אבל סביר להניח שזה היה לא מזמן 3.עזרת למישהו? אתמול 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אווו הרבה הרבה זמןן 5.ניגבת פיתה בחומוס? לפני... שבוע ככה..? 6.היית באירוע של מישהו? נמנמ בברית של בן דוד שלי!! לפני שבוע בערך -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא ז\וכרת, יכול להיות שכן 2.התגשמה לך משאלה? סביר להניח שכן, דברים מהסוג הזה אני לא ממש זוכרת
3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כןןןןן 5.נעלבת עד כדי בכי? כןן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא מסוגלתת! אני אוהבת לישוןן! לא מבינה ת'קטע הזה להראות שאתה מאגניב ולא לישון. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא נראלי 8.רצית להיות מישהו אחר? כןןן 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? ממ אולי 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא! 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא עד כדי כך אבל כן 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כןן! 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? מ'זתומרת?..

irashady

New member
עונההה

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? בחודש וחצי האחרונים הרבה פעמים.... 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה ימים 3.עזרת למישהו? תמיד... תלוי במה 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? מזמן.... 5.ניגבת פיתה בחומוס? במטוס בחזרה מפולין חחחח הגעגועים... 6.היית באירוע של מישהו? לא זוכרת -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא שזכור לי 2.התגשמה לך משאלה? התגשמו הרבה 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? אממ יש מצב אבל לא בזמן האחרון 5.נעלבת עד כדי בכי? כנ"ל 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא... 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כן 8.רצית להיות מישהו אחר? כשהייתי קטנה... עכשיו לא 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? ניסיתי 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא משהו רציני 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? במון פעמים 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? אממ תמיד בקבוצה... כיתה... משלחת.. בעתיד צבא...

../images/Emo187.gifעונה

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לא זוכרת 2.התפרצת על מישהו? כנ"ל 3.עזרת למישהו? היום 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? אפעם 5.ניגבת פיתה בחומוס? מזסמן 6.היית באירוע של מישהו? אתמול -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא 2.התגשמה לך משאלה? כן 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? אולי 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? לא 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לא 8.רצית להיות מישהו אחר? לא 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא

dandusha1

New member
עוווונננננננננננננננננננננננה :]

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? אממ בחתונה של אחי :) 2.התפרצת על מישהו? לא זוכרת :\ 3.עזרת למישהו? אממ היום ? :) חח 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? חחח כל יום 5.ניגבת פיתה בחומוס? אתמול :) 6.היית באירוע של מישהו? לא זוכרת , בחופש :] -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? אממ לא חושבת 2.התגשמה לך משאלה? לא נראה לי :\ 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן כן :( 5.נעלבת עד כדי בכי? אממ כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? חחח כן :) 8.רצית להיות מישהו אחר? קרה .. 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן :] 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא :) 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן :\ 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? חחחח קרה :) 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא :\

עונה

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לא זוכרת 2.התפרצת על מישהו? לא זוכרת 3.עזרת למישהו? לא זוכרת
4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? תמול 5.ניגבת פיתה בחומוס? אף פעם
6.היית באירוע של מישהו? לא זוכרת -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? לא זוכרת 2.התגשמה לך משאלה? כן 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? לא ! 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? נראה לי כן 5.נעלבת עד כדי בכי? כן 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כן 8.רצית להיות מישהו אחר? לא 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא יודעת 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא אפשר להתחיל לענות.תבלו...

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? היום בצהריים. 2.התפרצת על מישהו? אתמול בערב. 3.עזרת למישהו? היום בערב. 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? לפני כמה ימים. 5.ניגבת פיתה בחומוס? אף פעם, לא אוהבת:x 6.היית באירוע של מישהו? לפני חצי חודש, בחתונה. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? כן. 2.התגשמה לך משאלה? כן. 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? כן. 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? כן. 5.נעלבת עד כדי בכי? כן. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? כן. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? כן. 8.רצית להיות מישהו אחר? כן. 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? כן. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? לא. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? כן. 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? כן. 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? כן. איך אני אוהבת את השאלונים האלה :)

תשובות

מתי בפעם האחרונה... 1.ממש התרגשת? לפני הטיסה לפראג בסוף ספטמבר. 2.התפרצת על מישהו? לפני כמה ימים (מסכן החבר). 3.עזרת למישהו? היום. 4.דיברת בטלפון יותר משעה של שיחה? הלילה. 5.ניגבת פיתה בחומוס? ממזמן. 6.היית באירוע של מישהו? נמנעת מארועים. -האם אי פעם... 1.פחדת נורא ממשהו ובסוף הוא באמת קרה? ברור. מזל נאחס. 2.התגשמה לך משאלה? לפני שנה. 3.הרגשת משיכה לבני/בנות מינך? בגיל 17 ככה. 4.התאכזבת ממשהו עד כדי בכי? שבוע שעבר. 5.נעלבת עד כדי בכי? בממוצע פעם בשבועיים. 6.נשארת ער/ה יומיים רצוף מבלי לישון? אוי, זה קורה הרבה. ככה זה כשעובדים בשתי עבודות. 7.דיברת עם מישהו בטלפון שיחה של כמה שעות? לפני שנתיים. 8.רצית להיות מישהו אחר? הרצון עולה מדי פעם. 9.מישהו/י שהיית מאוהב/ת בו/ה היה/תה גם מעוניין/ת בך באותה מידה? יש לי חבר כבר חמש שנים, והאהבה הדדית. 10.ניסית להיות צמחונית/היית צמחונית? אני יותר מדי אוהבת בשר. 11.שנאת את עצמך בגלל טעות שעשית? לא קרה לי. מטעויות לומדים. 12.הרגשת ממש בעננים מרוב שמחה? לא זוכרת. 13.היית בסדנא או קבוצה כלשהי? לא תודה!

למעלה