הנה נושא חדש!

SisterMoon

New member
הנה נושא חדש!

יש לכם סלנגים קבועים בעבודה? כינויים מצחיקים לחברות מתחרות, ביטויים, מושגים שהמצאתם... משהו מצחיק שרץ בעבודה בין כל העובדים?

כן

הרוב הוא סלנג של העבודה ולצערי אני לא יכולה לפרסם אותו כאן, וגם אם אני אפרסם, אתם לא תבינו אותו, ואני אהיה בצרות.

SisterMoon

New member
אסור לכם לפרסם?

אפילו לא דברים תמימים שאין להם שום משמעות?

אני מאמינה שלכל דבר יש משמעות

ובהזדמנות אני אנסה להבין על מה היא לעזאזל מדברת (כנראה אני ירוקה מדי...)

כנראה ../images/Emo3.gif

תראי סלנגים כמו תמחוי ורווחה זה דברים שהם לא בעייתיים אבל אנשים מתחילים לתפוס סלנג מנהלי (כל מיני מושגים כלשונם מהקורס), אני אישית לא חטפתי את זה אבל יש הרבה כאלו שכן...

מותר לי

New member
את חייבת לשמוע קטע!!! ../images/Emo6.gif

פעם אחת פועל פלסטיני מהמסוף שלי הגיע לרמ"ש ודיווח לו על תיק שמישהו שכח... המדהים הוא שהפלסטיני חיפש את הרמ"ש כדי לדווח לו על התיק, והוא דיווח לו בדיוק כמו שאנחנו מדווחים! (ואני בטוחה שהוא לא ממש ידע מה הוא מוציא מהפה, הוא פשוט ידע איך אנחנו מכנים את זה, בדיוק כמו שלמזוודות הגדולות קוראים "כבודת בטן", וברור שאין לו מושג מה זה כבודה ומה זה בטן, ואיך זה אמור להתקשר אחד עם השני... מבחינתו זה "תיק גדול") והיה גם נוסע שסיווגנו אותו לרמת בידוק מסויימת, והוא שאל אותי אם אני עושה לו את הבדיקות האלו בגלל שהוא X ונקב בקוד שלנו לרמת הבידוק שלו! הרג אותי מצחוק!

זה די מוכר

נוסעים שנוסעים הרבה ומכירים את רמת הבידוק גם שומעים את הבודקים מדברים, לכן לא פעם קורה שפלשתיני מגיע ואומר לנו בדיוק מה הוא צריך לעבור עם התיקים, מראה לנו בדיוק את מה שאנחנו צריכים לראות בדרכון ויורה תשובות מראש, רק כדי לסיים מהר את הבדיקה.

אני עובדת לבד...

אבל כשאני מדברת עם המומנה עליי ומספרת כמה (מנויים) עשיתי אז אנחנו אומרים "אני על 1" או "אני על שלישה" וכו'.

כינוים מצחיקים לחברות אחרות ?!?!

המממ אני אשמח לשמוע את הסלנגים שלכם
הממ יש את כל המושגים המקצועיים שיחודיים לעבודה אצלנו אבל זה לא משהו שארשום פה.

SisterMoon

New member
כינויים מצחיקים/מפגרים...

מושגים מקצועיים לא צריך לפרט, לא לזה התכוונתי. אצלנו, למשל, כשלמישהו יש הרבה מכירות או קיבל מכתב תודה מלקוח או משהו... אז הנוהל הוא להגיד שהוא מ-א-מ-ם ויש צורה מסויימת להגיד את זה... סתם דוגמה.

"משתזפת"

זה פגר של חתולה שמרוח על הכביש. לצערנו יש הרבה כאלה. "עציץ", מישו שיושב במוקד ולא עושה כלום, רק בא להחליף מישו אחר. יש מקום מסוים, גינה ציבורית, ששכנה שם תמיד מתלוננת על רעש מהגן, גם כשאין שם כלום. קראנו לגן על שמה. בטח יש עוד. במהלך במשמרת אני איזכר. בנתיים, יאללה, להתארגן עוד לילה לבן עומד בפתח.

מותר לי

New member
מתעצץ...

היום מישהו אמר לי שהוא הולך "להתעצץ"= להיות בעמדה, אבל לא לעשות כלום

haych

New member
איך זה שעדיין לא הראת את זיו פנייך?

הייתי אצלכם בימים א' וב' ועדיין לא ראיתי אותך! היום הייתי בחופש. נו טוב, יש ללנו עוד את כל השבוע.

מותר לי

New member
../images/Emo3.gif

יום ראשון היית בחפיפות יום שני הייתי בחופש היום את... ניפגש מחר
(ככל הנראה אחליף אותך בחניה
)

סלנג קבוע הוא:

ססססעמק ויז'ן האלה עוד פעם עושים שטויות - כאשר ויז'ן עוד פעם עושים שטויות. לשלוח טכנאי להחלפת לקוח. - כאשר לקוח מתקשה משום מה לחבר כבל לקו טלפון. אפשר להעלות עוד הרבה משפטי מפתח, אבל כמו שנאמר פה, את רובם אף אחד לא יבין.

למעלה