הנה נושא חדש!

אזרח111

New member
יאללה, גם תמיכה טכנית ...

MPLS. זה בעצם פרוטוקול, או אוסף של פרוטוקלים (לינק? הבע דעתך), אבל בסלנג של התומכים זה בעצם חיבור ללא חייגן משום מה 100% שאין פה מישהו שמבין על מה אני מדבר

Remirat

New member
סוף סוף!

זה מפורסם ברבים! תומכי ספק, אני מתחננת! אתם רוצים ללא חייגן, תאמרו ללא חייגן!!! יום אחד אני פשוט אומר "מה זאת אומרת להעביר אותו לMPLS? הוא כבר על MPLS... הוא בטח ובטח לא על ATM נכון????"

Remirat

New member
כה ../images/Emo13.gif

"לא אדוני... אין לנו את הסיסמא שלך להוטמייל..."

אזרח111

New member
חחח

"לא אדוני, זה הממיר של הטלוויזיה, התכוונת שתסתכל על המודם"

MPLS = אלוהים כואב לי הראש.

אפשר לקרוא לזה אוסף של פרוטוקולים כי המושג מתחלק לכמה סוגי פאקטים: LER LSP LSR. משתמשים בו בשביל להבטיח רוחב פס מסויים, וגם בשביל לנתב מידע בTUNNEL ספציפי, כמו בחיבורי פריים ריליי ו- ip vpn. אם הכוונה "בלי חייגן" היא לחיבור בכבלים, אז הנה למה כואב לי הראש: בניתוב מידע שלהם אני פחות מבין. ויהיה לי חדש לשמוע שהם משתמשים בTUNNELING ולא בDHCP לפי כתובת MAC של המודם. אז זה היה 60 שניות על כמה לינק לא אוהב MPLS, ובשבילו זה ראשי תיבות של תסמונת טרום מחזור.

יש כמה

נפתח בפתגם ששמעתי ממי שעבדתי אצלו פעם(גנן):מי שמשלם על פלאפל, שלא יצפה לקבל שווארמה. נמשיך במושג שאני טוויתי לעצמי. קרציה, כינוי ללקוח נודניק שמעכב אותי בגינה מכל סיבה שלי פינת הקרציה-דף שבו אני רושם כמה גינות עשיתי, ובכמה מתוכן היו קרציות. למשל:היום עשיתי 5 וחצי גינות, ומתוכן לא היו קרציות.

Black Star

New member
כמה דברים שאני יכולה לחשוב עליהם...

"קוקיה" - לקוח פסיכי למהדרין. "יום של קוקיות" - פשוטו כמשמעו, יום שכל הפסיכים מחליטים לבוא (ואצלנו במרכז יש תודה לאל מספיק קוקיות). "לתפור חליפה יפה" - הביטוי האהוב על המנהל שלנו כשאנחנו מוכרים לאיזה לקוח יותר ממכשיר אחד ומצליחים לתת לו עוד שירותים בדרך. יש גם עניין של סקר שביעות רצון, אז תמיד המנהלים שואלים אותנו "נו, הם שבעים?" כרגע אני לא מצליחה לחשוב על עוד דברים, למרות שבטוח יש... יעלי

למעלה