הנה מיכל ורגעעעע

mich223

New member
הנה מיכל ורגעעעע

קישור לפרק 5 דחוףףףף!!!!!!!!!! שומדבר לא עובד לי ואני בוכה והצילו הצילו הצילו הצילו הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה על ההודעה החדשה אני לא יודעת איפה לפתוח אמאלה עזרה בבקשה. אני מת מהלך כבר יומיים נווווווו

mich223

New member
מצאתי לא משנה

*נשימה**נשיפה**נשימה* התגעגעתם אליי?

Twilight Girll

New member
טוב אפשר להפוך את זה ל
?

אפשר לשאול איפה התמונות מהמפגש??? לא יודעת למה נזכרתי בזה פתאום אבל אני רוצה לראות!

5ifi

New member
אור הפכה את זה לאוף אז זרמתי

יש לי מטלה בשיעור 'סיפור קצר'- לכתוב תיאור של קול. כתבתי תיאור של הקול של כריס קולפר. אני לא אגיש את זה.

את לא יכולה להגיש את זה אנונימי?

זאת אומרת, לא שלא ידעו שזו את, אלא שלא ידעו שמדובר בו. וגם - לגמרי תעלי את זה לכאן.

5ifi

New member
~תגובה כוללנית~

אני לא יכולה להגיש את זה כי אני לגמרי נשמעת מאוהבת (מה לעשות...) ויש גבול לפתיחות שאני יכולה להרשות לעצמי עם המורה הזאת, עם כל חיבתי אליה. זה שיור שאנחנו עובדים בו על קריאה וכתיבה על סיפורים קצרים. זה כמו ספרות אבל מתמקדים רק בסיפורים קצרים, זה בגלל שבאנימציה רוב הסרטים שנעבוד עליהם כסטודנטים (ואולי גם כאנימטורים עצמאיים וקוליים בעתיד) יהיו קצרים- אז חשוב שנדע לעבוד על סיפורים קצרים ובלהבלהבלה. ולא, אני לא אעלה את זה לכאן... סורי, זה נזנח בשלב הסקיצה ולמרות שלכריס באמת יש קול כמו גבעול של רקפת, גבוה ודק ועדין- אני בחיים לא אגיש טקסט עם הביטוי הפלצני הזה. כתבתי במקום על ג'ף באקלי, כי כשהוא מתחיל לשיר, הקול שלו מתחיל מהמגירה התחתונה. וזה דימוי יותר מגניב.

hodaya96

New member
גבעול של רקפת?

לגבעול של רקפת יש קול?
ואני לגמרי מתפגלרלת בשיעורים שליXD פעם אחת רשמתי בעבודת כתיבה באנגלית כמה אני מתרגשת מזה שאיך פגשתי את אמא חוזר

חחחחח אני מפחדת מלעשות את זה למורה שלי

בשיעור אנגלית היינו צריכים לכתוב מכתב רשמי
, והיא אמרה לכתוב שם מזוייף כדי שלא יזהו של מי הבגרות... כל כך רציתי לכתוב שם רייצ'ל ברי או ליאה מישל
(חשבתי על קורט או בליין, אבל אני בת ואני לא רוצה שיהיו טעויות של מין כי אני רגילה לכתוב בתור בת) אבל יש לי חשד מהשנה שעברה שהמורה שלי רואה גליי, אז העדפתי לא לפתוח שוב את העניין

hodaya96

New member
חחחחחח זה הכי כיף!

כשגיליתי שהבת של המורה שלי לתקשורת רואה גלי ויש לה שירים שלהם בפלאפון לקחתי לה אותו ועברתי על הפלייליסט שלה

חחחחחח גדול

אבל המורה שלי קצת הזויה
היא שמה לבעלה בפלאפון צלצול של תינוק בוכה
(וזאת רק דוגמה אחת... כבר התרגלנו לשטויות שלה ולזה שחצי שיעור אנחנו רק צוחקים על האינטנציות המוזרות שלה
) הדרך היחידה שהייתה לי לחשוב שהיא רואה גליי זה שפעם היה לנו דיון על חדשנות ישראלית או משהו כזה, ואז היא סיפרה שבפרק של גליי של הכריסמס הדבר הזה שביסט קנתה לארטי כדי שהוא יוכל ללכת זה המצאה ישראלית
וזה היה איזה חודש או חודשיים אחרי שהפרק שודר בארץ.. אפילו לי לקח זמן להיזכר על מה היא דיברה
אני לא מאמינה שאני אשכרה זוכרת את זה
אבל.. באמת נראלי שבפעם הבאה אני אכתוב רייצ'ל ברי.. נראה אם היא תגיד לי משהו על זה

neurotica

New member
בנוגע לגלי קאפ

מישהו יודע במקרה איפה אפשר למצוא את הגלי קאפס של ג'ים של העונה השנייה? הצלחתי למצוא רק את 216, ואני ממש רוצה את 204, 218, 220 ות'כלס - את כולם, כי גם אם הפרק היה גרוע, ג'ים עדיין מלך. ו.. MTV הרי לא מאפשר למדינת עולם שלישית כמו ישראל לראות באתר שלהם.. ואני לא מצליחה למצוא ביוטיוב. למישהו יש לפחות חלק מיוטיוב, vimeo או טמבלר? I will be forever grateful!

shaharory

New member
פעם היה אפשר באמטיוי :(

וראיתי את כולם ברצף בערך. זכור לי שהוא לא התלהב יותר מדיי מבליין בפרק 6 חח

היו גליקאפס לפני קליין?

לא חשבתי על זה אפילו, גיליתי אותם רק אחרי 2.16 (פה בפורום), אבל בעצם זה די הגיוני כשחושבים על זה...

למעלה