הנה מוטלות..

מותר להתעצבן,

מסופר על נהג שזה עתה יצא מסוכנות הרכב, עם מרצדס חדשה. לא הספיק לנסוע קילומטר, סובארו ישנה יצאה מסמטה צדדית, פגעה בו בעוצמה. גרמה לרכב החדש, נזק ממשי. הנהג יצא בזעף, פנה לנהגת הסובארו, במטר חרפות הגידופים. הנהגת ההמומה, התנצלה, ביקשה להבהיר לנהג, כי זו אשמתה. אבל זה לא פסק לחרף. היא הושיטה לו את מסמכי הרכב שלה, ביקשה ממנו לרשום את הפרטים. זה המשיך לגדף. כל נסיונות ההרגעה לא עזרו. גם ההבטחה שסוכן הביטוח שלה, ידאג לכיסוי הנזק. האיש בשלו, ממשיך לקלל, סמוק זעם. לבסוף עצרה ניידת משטרה, ליד הניצים. השוטר תמה על האיש, הרי הנזק כספי בלבד. - "אז מה ? התמרמר הנהג. גם להתעצבן אסור ?

מה מותר?

להתעצבן על איזו מניוקה, שאני לא יודע מי נתן לה רשיון? שתלך לעשות ספונג´ה בדירי חזירים.במקום להעיז ולעלות לכביש. שלא תראה את הפרצוף שלה עם הטרנטה הזה. שתעסוק, במקצוע העתיק של האמא שלה - לדורותיה. שתנהג, בגדה, בכבישים עוקפים. לפגוע במרצדס החדשה, שאין לי? ולא להתעצבן? עכשיו הולך להדליק סיגריה. מזיק לי באותה מידה.

עיניים

New member
רעיון טוב

סיגריה ! רק היזהר שלא תשרוף את מה שנשאר מהשפם אחרי ה-
בקמץ

../images/Emo13.gif))))))

לא היה לי שפם, לא מעשן. לא משתמש בתער, לפי דרישת השכנים. חוששים מ"ברית" בשלט רחוק. סתם עבדתי עלייך באייקונים. שורף לי בלשון, את יודעת למה ?

../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif ארבעים דקות???????

ניסיתי לטעום. אוף לוהט ! מה זה הביצים האלה ? בחוות היענים ביטבתה, יודעים, על כך? הרגת להם שני צפורים במכה.

עיניים

New member
תגידי את -

מה יותר טעים? ביצה חיה/טריה או ביצה שלוקה? ועוד תגידי - מה יותר נעים? אינסטרומנט חי/טרי או אינסטרומנט שלוק, הא?

למעלה