הנה מוטלות..

ez2

New member
אם תתחיל עם ה ´מייד אח"כ´ - לא

תזקק ל´עלינו לכבוש´ ול´עלינו למגר´

זהבוש

New member
אין ספק בזה אני מסכימה איתך../images/Emo16.gif

אני לא חושבת שאנחנו צריכים את השטחים, טוב לי במדינה קטנה ושקטה, ובלי כל קשר למגר את כל כפי שאתה קורא להם יתושי הטרור ושולחיהם ולתת למדינה הזו לחיות כבר בשקט די די די אין צורך לא בהתנחלויות ולא בשום ישובים קטנים אחרים שלא שייכים לאיזורינו אנא שיעשו כבר משהו...............

אטיוד5

Active member
אנחנו לא צריכים את השטחים

באותה מידה שהם לא צריכים את חיפה תחתית, יפו, רמלה וטייבה.

שקדי

New member
עזוב אותי מהם................

הם מענינים אותי כקליפת השום אני מתענין בטובתנו בלבד ומנימוקים אגואיסטיים בלבד אני קורא לכולנו לחזור לשפיות ולארץ ישראל הישנה והטובה...........

מפא"י ההיסטורית...

איפה הם המנהיגים ההם ? פורסם היום בעיתונות. נתן שרנסקי מציע לשלם לפלסטינאים דמי אבטלה... בנוסח אמריקאי. כמו באפגניסטן. השיטה הישראלית מבית מדרשו של היהודי הגאה הזה. שיטת המקל והגזר. פרסומים אמריקאיים רשמיים , אומדים את סכום ההשקעה של ישראל בשטחים. בארבעים מיליארד דולר. כסף, שיועד, במקור, לסיוע אזרחי לתושבי המדינה, בעקבות הסכמי קמפ-דיויד עם מצריים. הלך כולו להקמת מדינת יהודה . ליהודים הגאים שם. היו נותנים את הכסף למנהיגים מסוגם של לוי אשכול (זה המגמגם...) פנחס ספיר, או לובה אליאב. אפילו לגולדה , שהייתה מזוזע´ת כאשר ילה קטנה במגדל העמק, אמרה כי היא רעבה. שלא לדבר על דוד בן-גוריון. וחזון הפרחת הנגב. מעניין, באיזה סוג יהודים היו מעדיפים להשקיע. אריק שרון, כבר לקח אותנו ארבעים קילומטר יותר מדי. כעת הוא מחושק ע"י שרנסקי וליברמן אשר נבחרו בקולות עולים. ארבעים (מיליארד) יותר מדי.

magy

New member
סומכת את ידיי על ההודעות שלכם

גם של שקדי גם של בן אהרון...... אין מה להוסיף....... שקוף............אבל למה כולם שותקים כמו דגים מוכי הלם??????????? אם רב האנשים מבינים את מה שאנחנו פה מבינים.......למה כולם שותקים? מתלוננים בתכניות רדיו אבל לא עולים על בריקדות....... אני מכינה שלט גדול...... מי מצטרף למאבק......לצאת לצמתים? לעלות אל הכנסת? להתחיל ולצעוק..........????????????????? מקיטורים עוד לא הקימו מדינה....... חייב לבוא שינוי מהותי............ורצוי מראש הדג המסריח.......כלפיי מטה........... תתחילו להתלבש............אני הולכת להכין שלטים..........

magy

New member
רק דבר אחד אני מבקשת בתמורה

שייקראו למהפכה על שמי......
)))))

שקדי

New member
תזכרי רק את האמרה הצרפתית המתאימה

המהפיכה אוכלת את בניה......... שווה?????????

magy

New member
אם אני , אהיה הקרבן היחיד

לוקחת עליי את הסיכון......... מוכנה להיות הגדר........אם כל העוברים, ייצאו עם ידם על העליונה. אם המהפכה תצליח.............שווה .............המאמץ.

עיניים

New member
גם על זה

אפשר יהיה לוותר, אם רק יפקיעו, על פי חוק, מתקציב הפירסום של כל החברות הגדולות בארץ - 8 עמודים בידיעות אחרונות של סוף השבוע, תמורתם תיבנה הגדר,,,, 200 מטר גדר בגובה של 10 מטר לכל חברה (עם הפירסומת שלה),וכך תיבנה לה פה חומת ברלין,,,

אטיוד5

Active member
עיצבנת אותי ...

הבעיה של שרון היא לא שלקח אותנו 40 יותר מדי, אלא שנתן לעכבר עראפאת לצאת ממלכודת-ביירות אחרי שתפס אותו בתוכה ושיחרר אותו לשדה בתוניס. ולבן גוריון לא אשכח את זה שהשאיר אותנו פה עם 20 אחוז ערבים שבעוד 30 שנים לפי אומדנים זהירים יהיו 30-40 אחוז. גם לא אשכח לו את שיחרור בני הישיבות מהצבא. גם לא אשכח לו את חוסר החוקה. ועוד ועוד, תקצר היריעה. בכל אלה לא הצלחת להרגיז אותי. מה שבאמת הרגיז אותי היתה הקביעה שחושקנו ע"י קולות העולים. למה מה? עולים הם לא ישראלים? אם כבר חישוק, אז אני מחושק בידי קולות הערבים כל אימת שהשמאל בשלטון.

" נאש קונטרול "

הביא אותם לכנסת. לא הדעות הפוליטיות שלהם. שילכו עם הדיעות הימניות שלהם לבחירות. נראה אותם מביאים 8 מנדטים. באשר לשאר ההתעצבנויות שלך, יש מקום לדון. אבל עוד לא קרש הדם, על הרוגי הפיגוע של אתמול.

אטיוד5

Active member
לא קרש הדם

התרוץ האולטימטיבי. בכלל מה אכפת לך? אז מתו עוד כמה חרדים מתנחלים. סופסוף הם משלמים את המחיר על האידאולוגיה שלהם. הלא כך? לא? תבוא לשולחן האוכל השמאלני שלי, וזה מה שתשמע. ואכן אני מצר על השתלטות הסקטוריאליזם על המפה המפלגתית שלנו. אותו דין לגבי ש"ס גם. אבל הצחקת אותי בקשר להבאת 8 מנדטים על סמך דעות ימניות. קודם כל, הציבור הרוסי ידוע בנטיה הימנית שלנו. ב´ כל, לימין יש כיום יותר מנדטים מאשר לשמאל. ואם היו מתקיימות בחירות היום כוחו אף היה עולה. עולה בהרבה! ראה אפילו בינינו, בתוך הפורום הזה את כל השמאלניקים לשעבר שסופסוף התפכחו. אני לא אומר שכל אלה יצביעו ימין מוחלט, אבל לודאי שלא ילכו שולל אחרי ביילין ומרעיו. אופס, סליחה, לביילין כבר אין מרעים, הוא לבד. מנהלת, מגי, סליחה שנגררתי לדיון פוליטי בפורום שלך.

magy

New member
אל תדון את חברך עד שתגיע

לסערת ריגשותיו........ מותר להתפרץ כל עוד אין פוגעים באנשים.........מותר להדדדדדדדדיין...... בכל נושא........ בעיקר בנושאים כאובים............... שמשום מה - אף פעם לא עוברים למחלקת הנוסטלגיה.......... ואל תקרא לי מנהלת...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תנוח דעתך, אטיוד 5

העולים החדשים, בחרו את שרנסקי, לשלם, הבטחת הכנסה לפלסטינאים. באשר לאמירה "אז מתו..." לא נשמעה מצידי. מניין לך, שדמי לא רותח על הרצח השפל הזה? באשר, לשאר האושפיזין ליד השולחן השמאלני שלך. "אשרי האיש..."

ez2

New member
שפוך חמתך על... להשמיד להרוג

ולאבד. התורה כולה על רגל אחת.

עיניים

New member
גורל,,,,

נראה שהמספר 40 קשור בעבותות ברזל לגורל של עמנו. 40 מיליארד - מהאמריקאים, 40 קילומטר - מאריק שרון ו-40 שנה - ממשה שהוביל אותנו לארץ הקודש ולכל הבלאגאן הזה,,, ומה צריך יותר מאשר 40 דקות - על מנת לשלוק שתי ביצים ?

שקדי

New member
הממממממ......40 דקות?????../images/Emo2.gif

באיזה סיר??? סיר פלא??? עמוק? רדוד???? על אש קטנה????? אולי בכלל במיקרו???? והעיקר שלא יישרף בטרם תחפץ.............

למעלה