הנה מה שאני עשיתי

nikit1

New member
איזה פשושון! העבודות חמודות מאד,

אני אוהבת מאד את הצבעים. והילד- מתוק ביותר!

א אוהל

New member
הי יערולה,

חמסות יפות מאוד - במיוחד אהבתי את הסט הירוק, אבל כמובן שהפשוש לוקח...שיהיה לו כייף בגן! ומבקשת שוב, כשיש לך זמן, לסרוק את תוכן העניינים של האנציקלופדיה למלאכות יד שדפים ממנה הבאת כאן...(אם זה בסדר...) תודה!

אשאיג

New member
יערולה העבודות מקסימות ../images/Emo92.gif

ויש לי שאלה אולי טפשית קצת: אחרי שאת יוצרת את ה"תעלה" בחמסה או בכל משהו אחר - איך שומרים שהיא לא תסתם במהלך היבוש? הרי כל הזמן צריך להפוך את העבודה כדי שיתייבשו שני הצדיים וכדי שלא יווצרו פינות עגולות - ואז אפשר לחסום אותה בטעות? תודה

יערולה

New member
עובדת קשה

היות ואני עושה את החור עם חוט מתכת דק, אז הסיכוי שהוא יסתם הרבה יותר גדול, לכן אני יושבת ומשחילה חוט ניילון בכל אחת ואחת מהצורות. המון עבודה, מאד מייאש, אבל שווה את התוצאה, שכל הצורות עם חורים וכל החוטים מושחלים כמו שצריך. אם עושים חור עם שיפוד, לא נראה לי שיש בעיה.

Rachel76

New member
נראה לי שזה לא נסתם

אלא אם כן משהו ימעך שם במהלך הייבוש. אני חושבת שההפיכות לא ישפיעו על התעלה, אבל את יכולה אולי ליבש את הדאס בעודו "משופד", רק לוודא שהחיבור אינו חזק מדי.

יערולה

New member
בגלל שינוי הצורה של הדאס

כשהוא מתייבש, לפעמים החור נסתם, אלא אם עושים על שיפוד. אבל אני עושה חור ממש קטנטן, ולא פעם התאכזבתי קשות שהחור נסתם ואחרי כל העבודה שהשקעתי, ייבוש, שיוף, צביעה, לא היה בכלל חור.

Rachel76

New member
התכוונתי לשיפוד...

פספסתי את ההסבר שלך לגבי החוט הדק.

למעלה