הנה מה שאני עשיתי

יערולה

New member
הנה מה שאני עשיתי

היום הבן הקטן שלי מסיים בבית התינוקות, ומחר בבוקר מגיע לגן חדש, אז עשיתי מתנה למטפלות הנה התמונות לא משהו, אבל אפשר להבין

יערולה

New member
ומקרוב

עשיתי פיצוצים עם דבק נגרים, יצא מאד יפה בעיני מקווה שיראו התמונה

יערולה

New member
וזה לפני החיבור

דרך אגב, מלבג המוזייקות, הכל מדאס, מתאים ליצירת החודש (הקודם
)

../images/Emo124.gif יערולהההה,, שאלה,,

איך יצאו החמסות וכל השאר,,? דרך שבלונות,,,??? יצא מדהים,, הסבירי נא,, גם איך השחלת,,,, תודה

יערולה

New member
את החמסות

הדפסתי את החמסה שאביבה שלחה בזמנו, בכל מיני גדלים, ציירתי עם קיסם על הדאס, וחתכתי עם סכין חיתוך. היות ואין לי את הסכין הטובה חתכתי עם סכין רגיל והייתי צריכה לשייף את השאריות אחרי שהתייבש. את החור עשיתי מלמעלה למעטה בעזר חוט מתכת ישר (יש חוטי מתכת ירוקים ויחסית קשיחים שקונים לגבעולים של פרחים), דרך זה העברתי חוט ניילון. החיבורים, עם חרוזי מעיכה.

יערה מקסים

המוביילים,מתנות נהדרות כל הכבוד, מה הספקת הכל ביום אחד
עם הייבוש? והפשפש
פשוט מקסים
שיהיה בהצלחה בגן החדש. גילגולית

יערולה

New member
בסוף שבוע +

בסוף שבוע רק צבעתי והיום חיברתי, את הצורות עשיתי ביום רביעי, עד יום שישי הן התייבשו.

יערולה

New member
הנה הסברים

המוביילים כולם מדאס את הצורות של החמסות, סימנתי על דאס מרודד עם קיסם וחתכתי עם סכין חיתוך. אחרי שהתייבש, שייפתי קצת עם נייר לטש שיהיה חלק וצבעתי עם אקריליק. על החמסה הגדולה עשיתי פיצוצים עם דבק נגרים, שכבה ראשונה צבעתי באקריליק צבע גוף, מעל דבק כשהתיבש צבעתי בצבע ירוק ונוצרו הפיצוצים. הזהב, זה צבע טוליפ ועט בצבע זהב דק. את הצורות המוזהבות, התעצלתי וריססתי בספריי זהב. מעל הכל לכה.

dili

New member
איזה יופי! בדיוק אתמול עשיתי אחד

שממש דומה למובייל שלך!

אתי@

New member
עבודות משגעות../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

והילדון מתוק עוד יותר מכל העובודת גם יחד

למעלה