הנה מה שאני חושבת.

הנה מה שאני חושבת.

כישוף הוא לא דבר נרכש! הוא דבר מולד שמתפתח עם השנים, מה שאומר שאתם לא יכולים סתם להכנס לפורום ולהיות מכשף/ה זה לא עובד ככה!!!!!

Sonata Of Tears

New member
ברור,ברור

שאת לומדת לצייר,אז את מציירת,כולם יודעים לצייר אבל אפשר לפתח את זה,להבין את זה ,להתאמן על זה אף אחד אף פעם לא טען שזה משהו שמכבלים שאתה בה לפורום מאגיה היא אומנות,שלומדים אותה בנתיים איך שזה נראה ההתנהגות שלך מאד לא מראה את הדברים שאמרת לי באייסקיו,מאד לא שוטלת בעצמך,ואת כן כל היום עסוקה בזה טיר.

ככה זה נראה

אנשים באים לפה ומצפים לצאת מכשפים. ומה שאמרתי לך באייסיקיו אמור להשאר באייסיקיו!!!!!!!!!!!!!

זה ברור שלא מקבלים את זה ישר

שנכנסים את לפורום
יש כאלו שנולדו עם יכולות מסוימות ויותר ברורות ויש כאלו שגם נולדו עם יכולות מסוימות אבל לא כ"כ ברורות ויש כאלו שלא נולדו עם יכולות מסוימות.. אבל אפשר לפתח,לשפר להוסיף יכולות

Ethan16

New member
רגע...

אני לא מכשף אלא אחד שמתעניין ואני לא מנסה לעשות כשפים אבל אין הכישוף אלא בקשה מהאל?

Swicca

New member
מה פתאום ....

.. אתה לוקח שני דברים ושם אותם ביחד .... זה נכון שמבקשים בטקסים מסויימים עזרה מאל מסויים אבל הכוח שמשתמשים בו הוא לא בא מאותו אל אלא ממך והכישוף יעבוד גם עם אותו אל יעזור לך וגם עם לא הקטע של האל זה שהכישוף יעבוד 100% וחוץ מזה זה משהו סימלי שיכול לעזור לך בטקס !

לא מדוייק.

אמנם הדת והמאגיה התפתחו מאותם הדברים, אך הדרכים הן שונות. המאגיה, לרוב, תופסת את האלוהות בצורה שונה לחלוטין מאשר הדתות.

למעלה