הנה זה בא!

יואב ק.

New member
הנה זה בא!

הערב, 21:05, בלומפילד, הפועל חוזרת לאירופה למשחק הראשון בסיבוב השלישי מול הריינג'רס. הפועל תעלה בסגל כמעט מלא כשהשחקן היחיד החסר הוא חאבייר פאס המושעה והפצוע. אבוקסיס וברדה חוזרים להרכב אחרי פציעות וכבר סימן לא מעודד של לוין בתור הצבת וואליד באדיר כבלם לצד דואני. לוין ייערוך על הקוים את המשחק השני שלו סה"כ בהפועל ונקווה שמהמשחק הזה יצא טוב. ההרכב המשוער: שביט; דני, וואליד, רמי, יגאל; וולינגטון, יוסי, סלים, ברוך; זיטו, אליניב יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה ! ! !

יואב ק.

New member
גם באופ"א זוכרים את העונה הגדולה

אבל התעלמו מהעובדה שגם סלים היה חלק ממנה...

Bull Shit

New member
בהחלט מתעלמים..

וכבר שכחתם את אוסטריץ'?!?! בזכותו עברנו 2 קבוצות!!! חלוץ מדהים חבל שעזב אותנוו..

ישששששששששש../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif

איך אני אוהבת את האדומים. באש ובמים אני אתכם לעולמים. בבוקר אתמול זה התחיל. זה ממש לא מוסבר. כאבי בטן נוראים. אמרתי יהיה מה שיהיה אין מה לצפות. אבל זה קרה. האדומים באו והראו שאירופה אדומה. ראיתם את ברק הסקוטי? רץ כל המגרש.אבל יכולנו להם. רמי דואני אלימלך עשו את העבודה .דגו היה חייב לנו אחרי טעות אומללה. והכניס גול. וטועמה. סאלים טועמה סאלים אנחנו אותו אוהבים. וברונו. אחרי בישול נהדר. ואבוקסיס שמגיעות לו מחיאות כפיים סוערות. נכון אנחנו רק במחצית השנייה תהיה שם. תאמינו לי התפללתי רעדתי מהתרגשות .תודה לכם אדומים יקרים שלי. תודה לאוהדים. איזה קהל נפלא. מעודד ושר. חמסה חמסה שום בצל יין ואדום בבקשה.

לפני הגול של טועמה

ככה הזכרת לי. אמרתי. סאלים תזכור את לוקמטיב מוסקבה את אוסטריץ וכל החברים האדומים. מאין יבוא עזרי. וכמובן מלמעלה למעלה .אי שם במרומים. איזה גולללללללל. סאלים טועמה הכניס גול כל כך יפה. ששאגה פרצה מגרוני. אז כן נזכרתי .לעולם לא נשכח את התקופה היפה ההיא. אבל חייבים להמשיך הלאה .קבוצה חדשה מאמן חדש.. ניר אתמול החליף בדיוק מה שאנחנו צריכים. ואני ממשיכה לאחל לו בהצלחה. ולכל האדומים המתוקים וראית את הקהל האדום? איזה יופי. לתפארת מדינת ישראל. אני כל כך גאה בהם.

tomasi1

New member
ברכות על הניצחון

בתור אוהד מכבי חיפה כל הכבוד על הניצחון אמש אני לא אוהד מכבי ת"א או בית"ר ששמח שקבוצה ישראלית חוץ מקבוצה אחת וזו מכבי ת"א(הגרמנים).

tanj

New member
איזה ערב כדורגל נפלא!!

מה אומר, לאחר תצוגות הנפל מול מכבי תל אביב,הפועל כפר סבא ומכבי נתניה,בעיקר חששתי מהמשחק נגד גלזגו ריינג'רס. סברתי שלוין מאמן לא חכם שבעיקר עושה רוח,התגעגעתי ליצחק שום וחששתי ששוב לוין לא ישתף את וולינגטון ודה ברונו. הרחקתו של פאאס אילצה את לוין להציב את באדיר בהגנה ולשתף את וולינגטון דה אוליביירה בקישור. נכנסתי לבלומפילד. שער 5 היה מפוצץ באנשים. פילסתי דרך למקומי הרגיל ונעמדתי. המשחק החל,והפועל שיחקה מדהים!! וולינגטון ואבוקסיס הניעו כדור במהירות ובנגיעה אחת. טועמה וברדה ואוגבונה רצו בלי הספק וההגנה שלנו היתה חזקה ונוקשה. היה קשה,פיזי,ולא זוהר. עד שבא טועמה...איזה כדור עונשין! ישר לחיבור! כמובן שנעשה את הטעות הדבילית...עברה מטופשת של אנטבי(שהגנתית היה מעולה אבל משום מה החליטו שהוא ינהל את המשחק של הפועל ושוב ושוב הוא עלה עם הכדור למעלה וגרם התקפי לב המוניים בבלומפילד) ,נגיעה חסרת מזל של דגו,שביט שוב מסתכל על הכדור...1-1 אבל אז עשה לוין את החילוף של המשחק וולינגטון בחוץ,דה ברונו בפנים. אני חשבתי שזו טעות. דגו היה צריך לצאת.והסיבה היא שוולינגטון החזיק את מרכז המגרש,ודה ברונו הוא יותר עדין ממנו. כמה שטעיתי. הארגנטינאי הקסום ליהטט בין כל הגרזנים האנושיים מסקוטלנד ומסר שוב ושוב מסירות עומק נהדרות. והנה הרגע,כדור עומק נוסף לאגף ימין.ברדה מכניס כדור לרחבה ופתאום כולם קופצים שם בשער 11 !!! 2-1 מדהים. דגו! זה היה ערב נפלא. עם דרמה וסוף טוב מהאגדות. מזכיר את המשחק ב 2002 נגד לוקומוטיב מוסקבה. אותו תסריט ,רק אז כבש דומב בדקה ה90... הכי חשוב,תשומת הלב בהגנה,הסגירה של כולם בהגנה,משחק הגנתי כמו שאנו למדנו להוקיר בקבוצתנו. כעת ,לנצח באשדוד ולהתכונן לגומלין.

shadowk

New member
צילום וידאו משער 7

במשחק מול ריינג'רס הייתי בשער 7 וקלטתי בסלולרי את השער של טועמה. בגלל האיכות של הסלולרי, לא ממש רואים את השער - אבל את החגיגות ביציעים רואים כמו גדולים! העלתי ל-youtube אז תיכנסו ותיהנו: http://www.youtube.com/watch?v=5_saZiWdAAk

למעלה