הנה זה בא!

Stillwater

New member
אז מה אתם מעדיפים???

את כל הסינגלים של נירוונה בקופסא אחת שמחולקת? או שאתם מעדיפים דיסק אחד עם הנבחרים?

the sofa city

New member
Nirvana (דיסק נבחרים...)

אוקי פה אני אחשוב: מצד אחד יש את הנבחרים שזה מאוד ידידותי למשתמשים חדשים שלא מכירים נירוונה או לאלה שאוהבים רק חלק מהשירים (שזה בערך השירים שיש ב"NIRVANA") פלוס יו נו יור ריט שזה גם כן טוב וזה גם בעלו של דיסק רגיל... מצד שני יש את את כל הסינגלים שזה גם כן נחמד... אבל זה מאוד יקר ולפי דעתי עדיף כבר לקנות דיסקים בנפרד... אז "NIRVANA" כי זה יותר שווה... :)

E GirL

New member
כנ"ל=]

וואלה,אף פעם לא שמעתי על הקופסא של הסינגלים...

the sofa city

New member
ללא נושא

למי שמעוניין יש בטאוור רקורדס בבית האופרה... ויש שם עוד דיסקים של נירוונה... בכלל יש שם הרבה דיסקים!...

swan k

New member
נבחרים

ניצול שירשור שלום! מזמן לא ההיתי בפורום משהו זוכר אותי בכלל? בכל מקרה המחשב שלי מקולקל ואני רושמת מהמחשב של חברה שלי........... אז רק שתדעו שלא עזבתי ושאני אחזור מתישהו.....

life style

New member
ראיתי את זה בטאוור רקורדס

בצומת ירקונים אבל זה עולה 250 ש"ח משהו כזה... לא יקר בשל העובדה שיש שם 5 דיסקים (זה 5 נכון?) הייתי בטאוור רקורדס בפ"ת וראיתי משהו שנקרא אוסף למעריצים לא יודעת בדיוק והיה כתוב שמי שמעונין שיפנה לקופה והמוכר יתן לו - למישהו יש מושג על מה מדובר?

whatever4

New member
מה שראית בפ"ת

זה הסינגלים. אני כמו כולם בעד "nirvana". הסינגלים לא ממש שווים את הכסף כי את כמעט כל השירים אני מכירה.

life style

New member
אני לא מדברת על האוסף של הסינגלים

את זה אני מכירה זה מין קופסא שרשום עליה "אוסף למעריצים לפרטים תפנו לקופה" משהו פנימי של טאוור רקוקדס נראה לי... לא משנה שיהיה לי כסף אני אחזור ואשאל

whatever4

New member
אני יודעת....

הלכתי לקופה ושאלתי מה זה והמוכר אמר לי שזה אוסף של כל הסינגלים שיצאו אי פעם לנירוונה.

mnbv4

New member
שניהם!

כי היה לי את החדש וקנו לי את הסינגלים ליום הולדת... זה דיי נחמד בגלל שיש בו כמה מהנדירים ולא שאף פעם לא שמעתי אותם אבל זה מרגיש יותר טוב כי לצרוב והכל, אני דיי נגד. ואפילו שאני לא שומעת אותם הרבה, ועלה הרבה כסף, מי אני שאגיד לא למתנה? זה לא יפה...

life style

New member
קנית?

זה כמו שהמארז של הסינגלים רק בדיסק אחד? .... (שווה לקנות את זה בכלל?)

mnbv4

New member
הסינגלים והדיסק החדש..

אני מקווה שזה יענה לך.. השירים בדיסק החדש.. you know youre right about a girl been a son sliver smells like teen spirit come as you are lithium in bloom heart shaped box pennyroyal tea rape me dumb all apologies the man who sold the world where did you sleep last night... שזה בעצם הלהיטים. והסינגלים זה שירים מנוורמיינד ואין יוטרו, ונדירים שלא מופיעים בשום דיסק.. ...יש לחלק גרסאות שונות מהופעות והכל. ולא התעמקתי ממש בהכל, אבל יש שינויים קטנים גם, בטין ספיריט למשל, משהו קטן מאוד..לא משנה. והנדירים שאין בדיסקים הם even in his youth moist vagina marigold curmudgeon וגם העיצובים ממש יפים ומיוחדים חלק מהצילומים נלקחו ע"י קורט, וכמה עוצבו על ידו... ופרט קטן ולא ממש חשוב בימנו, נראה לי, בסינגל של ליטיום יש את המילים לכל השירים מנוורמיינד.. בקיצור, אני חושבת שזה ממש נחמד ושווה. למי שיכול להרשות לעצמו...

life style

New member
תודה על כל ההסבר

אבל אני דיברתי על הדיסק סינגלים שיש בטאוור רקורדס לא על nirvana ולא על המארז סינגלים השני...

whatever4

New member
המארז שיש בפ"ת

זה אותו מארז שיש בכל חנות דיסקים. ולא לצערי לא קניתי (.....too expensive) אבל אולי קונים לי אותו ליומולדת

mnbv4

New member
מה?

דיסק סינגלים בטאוור? אמרו לי שזה הסינגלים כששאלתי, מה זה הדיסק?

life style

New member
מכל זה יצא לנו אי הבנה...

הייתי בטאוור בפ"ת ראיתי מין קופסא של דיסק בלי שום דבר בפנים שיש מין פתק עליה שכתוב NIRVAN לפרטים גשו לקופה מרוב לחץ שאני מאחרת לסרט (שבסוף התברבר שהוא לא מציג באותו היום) לא שאלתי על זה... אמרו לי פה שמדובר בדיסק סינגלים... אבל ממש לא נרהא לי שזה משהו רשמי שלהם... ראיתי כמה כאלו של כל מיני להקות אחרות - יכול להיות שזה משהו פנימי של טאוור רקורדס?

whatever4

New member
לא זה לא משהו

פנימי של טאוור. בהחלט הייתה פה אי הבנה: מה שיש בטאוור זה בעצם הסינגלים שכולם פה מדברים עליהם....... טאוור סתם רצו להתלהב אז רשמו "פרטים בקופה" אבל זה הסינגלים המוכרים לכולם.....

life style

New member
אההה

מתלהבים.... לא יכלו לעשות את זה פשוט ולשים את זה על המדף כמו כל חנות דיסקים אחרת?...

למעלה