גם אני לא שמעתי... ואני מסכימה עם אורחן :)
L life style New member 26/6/03 #8 NIRVANA עד כמה שזה נחמד כל הסינגלים ביחד זה מאוד יקר... עדיף דיסק אחד עם השירים הנבחרים - זה טוב לאנשים שלא מכירים את הלהקה ורוצים לשמוע כמה שירים שלה....
NIRVANA עד כמה שזה נחמד כל הסינגלים ביחד זה מאוד יקר... עדיף דיסק אחד עם השירים הנבחרים - זה טוב לאנשים שלא מכירים את הלהקה ורוצים לשמוע כמה שירים שלה....
B BiRd Of PrEy New member 26/6/03 #14 תלוי כמה שירים יש בכל אחד מהם וכמה זה עולה אבל בכללי.. עדיף לקנות את כל הדיסקים וזהו
A ALMIGHTY New member 26/6/03 #17 עזבו אותכם מבחינה כלכלית נגיד מישהו בא אליכם ואומר לכם: "נירוונה או סינגלים"? אני הייתי בוחר בסינגלים כי בסינגלים יש יותר שירים מבאוסף,לא?
עזבו אותכם מבחינה כלכלית נגיד מישהו בא אליכם ואומר לכם: "נירוונה או סינגלים"? אני הייתי בוחר בסינגלים כי בסינגלים יש יותר שירים מבאוסף,לא?
S Stillwater New member 27/6/03 #18 אתה צודק ב100%! הסקר הוא לא על "למה יש לכם יותר כסף? "לנירוונה" או לסינגלים?" תענו כאילו שואלים אותכם מה אתם רוצים, חינם! אין כסף! אבל רק אחד מהם!
אתה צודק ב100%! הסקר הוא לא על "למה יש לכם יותר כסף? "לנירוונה" או לסינגלים?" תענו כאילו שואלים אותכם מה אתם רוצים, חינם! אין כסף! אבל רק אחד מהם!
ע ענבר ש New member 27/6/03 #19 5 דיסקים? זה שווה את המחיר לא ממש הבנתי מה ההבדל, נראה לי שחמישה דיסקים יכולים לכלול את מה שיש בדיסק נירוונה ועוד המון שירים
5 דיסקים? זה שווה את המחיר לא ממש הבנתי מה ההבדל, נראה לי שחמישה דיסקים יכולים לכלול את מה שיש בדיסק נירוונה ועוד המון שירים
ש ש ו ק ה New member 27/6/03 #20 6 סינגלים!!!!!!!!!!!!! בנירוונה אין שום דבר מעניין חוץ מהחוברת ויו נואו יור רייט.... א כל שאר השירים יש לי... לא הייתם רוצים את מריגולד ומויסט וגינה????
6 סינגלים!!!!!!!!!!!!! בנירוונה אין שום דבר מעניין חוץ מהחוברת ויו נואו יור רייט.... א כל שאר השירים יש לי... לא הייתם רוצים את מריגולד ומויסט וגינה????
M mnbv4 New member 27/6/03 #23 אל תשכחו ש... בכל דיסק מהשישה בסינגלים יש 3-4 שירים... ויש בסינגלים עוד "נדירים"...וגם גרסאות אחרות של דברים מדיסקים. ובסינגל של ליטיום יש את המילים לכל השירים מנוורמיינד.. נכון שעכשיו אפשר למצוא באינטרנט בקלות...אבל אז בטח אי היה אפשר..
אל תשכחו ש... בכל דיסק מהשישה בסינגלים יש 3-4 שירים... ויש בסינגלים עוד "נדירים"...וגם גרסאות אחרות של דברים מדיסקים. ובסינגל של ליטיום יש את המילים לכל השירים מנוורמיינד.. נכון שעכשיו אפשר למצוא באינטרנט בקלות...אבל אז בטח אי היה אפשר..
T the sofa city New member 28/6/03 #27 המבורגרים... אני מצטערת אבל זה דרש את זה.. (כאילו שתי ההודעות אחרי זה....)
L life style New member 28/6/03 #29 מבטלת במחשבה שנייה אם באים אליי ואומרים "חינם!!!" ברור שהייתי לוקחת את הסינגלים! הרבה הרבה יותר כייף מדיסק אחד....
מבטלת במחשבה שנייה אם באים אליי ואומרים "חינם!!!" ברור שהייתי לוקחת את הסינגלים! הרבה הרבה יותר כייף מדיסק אחד....