הנה זה בא......... חידון

הנה זה בא......... חידון ../images/Emo12.gif

ההתחלה קלה, אחר כך פחות..... 1. איך קוראים לחבר הטוב של קרמר שהוא כל הזמן מדבר עליו אבל לא רואים אותו? 2. איך קראו לחברה של ג´רי שהוא לא זכר/ידע את שמה? 3. למה אבא שלי ג´רי זורק את הארנק שג´רי נותן לו (עם כסף - כי רק ככה הוא יכול להחזיר לו) ישירות לפח? 4. מה מר פיט לא מסוגל לראות בתמונה התלת מימדית? ואיזה פדיחות עושה ג´ורג´ באותו פרק - שלוש פדיחות 5. מהי סיסמת הכספומט של ג´ורג´ ומה פרושה? 6. איך אומרים ג´רי בשפה ההודית? 7. מה ג´ורג´ היה מוכן ללבוש כל הזמן (ואף מוצא אישה שמוכנה שהוא יתלבש ככה)? 8. למי ג´ורג´ אמר לראשונה I LOVE YOU? 9. באיזו שעה מקבלת החולה הסקסית אמבטית ספוג מהאחות הסקסית ליד המיטה של אמא של ג´ורג´? 10. אחרי שג´רי וג´ורג´ מחליטים להפסיק לבזבז את החיים שלהם, שניהם חוזרים לאחת מאקסיות שלהם. ג´ורג´ חוזר לסוזן והוא מתארס, וג´רי למישהי אחת ש......... ובגלל זה הוא זורק אותה. ש.. מה? ------------------------------ שאלת בונוס: למה בחרתי בשם הזה?

Optimus_Prime

New member
חחח אדיר

אני יודע את התשובות אבל הן פשוט ברחו לי... בוא נתחיל 1. בוב סקמנו 2. מולווה 3. 4. טירה נדמה לי. או סוס . 5. של ג´ורג´- טבסקו. זה רוטב. 6. ג´אגדיש 7. קטיפה לדעתי. 8. לאישה ששמעה טוב באוזן אחת, ובאוזן השניה לא כל כך.. 9. 1600 או 1800 אם אני זוכר טוב. 10. אולי לזו שבדיוק כמוהו(אבל אני לא בטוח כל כך)? או שזה בפרק אחר. מה שאני זוכר ממנה זה הקטע שהם ישבו במונקס, ואחד נפל . אז היא עושה that´s a shame וממשיכה לשתות=]

epitaph

New member
התשובה לשאלה 10 זה...

הזו שאוכלת כול אפון בנפרד...נראה לי...

תשובות

1 בוב סקרמנטו(שעבר ניתוח פשוט ועשיו יושב במרפסת ובוקי אומר "MY NAME IS BOB") 2. מלווה (עם איזה איבר זה מתחרז) 3. כי הוא עם סקווש ומורטי שונא אבל שונא סווקש אפילו בעסק מעילי הגשם שלו הוא אף פעם לא השתמש בזה 4.לא יודעעעעעעע 5.אני לא זוכר אבל זה סוג מסוים של סירופ שוקולד נזכרתי בוסקו 6.לא יודעעעעע 7.קטיפה ("עם זה היה מקובל חברתית הייתי לובש כל הזמן קטיפה") 8.לא זוכר 9. בשעה 6 בדיוק 10. היא המקבילה הנשית שלו בונוס: כי זה הפקיסטני שמגוש מהארץ על ידי גרי בטעות("VERY VERY BAD MAN")

אנשים אתם קצת מאכזבים...

התשובה לשאלה 2 חייבת להיות השם האמיתי! עוד אף אחד לא קיבל ציון עובר
נא לא לענות על שאלה אחת בלבד, יש 10. נא לענות תשובה מלאה לשאלה 4 כי יש לה חלק נוסף. אם לא יודעים,כתבו: לא יודע/ת 2X לילה טוב.. וצהריים טובים למי שקם עכשיו.

יא כמה שזה קשה

התשובה לשאלה 7 ממש קלה......גורג אוהב קטיפה וברחת בשם הזה כי יש שם איזה דמות נראה לי איזה מסעדן או משו יו עכשיו אני מבינה כמה שאני לא יודעת על סינפלד.........

ה-איה

New member
here we go...

1. בוב סקמנטו 2. דלורס 3. כי הוא נסגר עם "וולקרו" והוא לא יכול לסבול את זה מאז שעבד במעילים 4. חללית 5. בוסקו - רוטב שוקולד 6. ג´אגדיש 7. קטיפה 8. לכלב <שיצא אחר כך מהחדר...> 9. שש וחצי 10. אוכלת את האפונים שלה אחד אחד <אבל לא את התירס!>, ושהשתיקה אותו באמצע סרט <שמה בישראל: מלאני> שאלת בונוס: שמו של הסופ נאצי. מודה שלגבי החלק השני בשאלה הרביעית, הותקלתי קלות... אבל עוד אחשוב על זה... עד כאן להפעם איה

ה-איה

New member
אגב

עכשיו, אחרי שהצצתי בתשובות של האחרים... אני רואה שמצבי מעולה... אנשים, בחייאת!!!! קצת רצינות!!! איה

ציון מעל 90!!!!!!!!!!!!!!!!!

איה, את מוזמנת לבנות איתי את החידון הבא!!! כל התשובות נכונות, אז אולי נגיש מעומדות לנהל את הפורום?

ה-איה

New member
מה זה מעל 90?

10 שאלות=כל שאלה 10 נקודות. שאלה 4 בת 2 חלקים, כל חלק 5 נקודות מסקנה מהירה: 95!!!!

kosmo

New member
כל התשובות - קוזמו

1). בוב סקמנו 2). הוא חשב שקוראים לה מלווה, אבל השם האמיתי שלה הוא דולורס (שמתחרז עם קליטורס, שזה דגדגן) 3). כי הסוגר של הארנק היה עם סקווטש שהוא מתעב 4). חלליות 5). בוסקו שזה סוג של רוטב שוקולד 6). ג´אגדיש 7). Velvet (קטיפה) 8). לבחורה שלא שומעת טוב באוזן ימין, שעובדת בגן חיות עם הקוף שרב עם קרמר 9). בשעה 18:00 10). גקי חוזר לזו שאוכלת אפונים אחד-אחד (One by one)

כמה הערות... מי יקבל 100?

תשובה 2 היא התשובה המלאה! על החלק השני של 4 לא ענית. 8 זו תשובה שגויה - ראה את התשובה של ה-איה. והמשפט באנגלית לתשובה 10 הוא One at a time ולא כמו שכתבת. ציון כולל:73 ---- רוצים תשובה לחלק השני של שאלה 4?????

זה השם של הסופ נאצי

1.בוב סקמנו 2.נו.. זו´תי עם השם שדומה לאיבר מין נשי 4.איזה שם של ממתק 8.לחירשת באוזן שמאל מצטער אני בבלאק אאוט. אני לא זוכר כמעט כלום

רמז לתשובה לחלק השני של שאלה 4

גברת אנרייט!!!!! גברת אנרייט!!!!!!! (באנגלית זה נשמע טוב יותר...

ה-איה

New member
כשיש רמזים, זה הרבה יותר קל...

פדיחה מס´ 1: אכל פחזניה מהפח אשפה מול עיניה של הגב´ אנרייט פדיחה מס´ 2: שפך בטעות קפה על חלון של אוטו וניקה עם עיתון כשגב´ אנרייט עברה מולו פדיחה מס´ 3: הוריד חולצה בשירותים בבית של הגב´ אנרייט, וכשיצא, אל כל האורחים, שכח ללבוש את החולצה... השלמתי למאה? :) איה

אכן 100. ../images/Emo45.gif אבל אם כבר ענית..

אז שם משפחתו של בוב הוא סגמנטו לפי בדיקתי האחרונה. ג´ורג´ אכן התוודה בפני כלב אבל לפני שהכלב יצא מהחדר הוא ליקק את עצמו. ואחד מהאנשים פה נתן תשובה מלאה לשאלה 2, אז נא לבדוק. יש חידון חדש..

למעלה