הנה ה4 שלי

joplin

New member
הנה ה4 שלי

אני לא יודע כמה מכם ילדים מכירים מוזיקה אמיתית שדורשת חשיבה אמיתי בכל מקרה מי שלאא מכיר אני מציע בחום על: mike stern----------גיטריסט מעולה [כל הדיסקים ויש הרבה כאלו] dave weckel--------------אחד המתופפים הטובים ביותר בעולם [כל הדיסקים] frank zappa-----אם כבר רוק נ רול אז שיהיה איכותי [כל הדיסקים] noisy naghits------u zeb--------פיוז´ן אורגינל בטעם רוק אחלה של תקליט לפי מה ששמתי לב רובכם כאן רוקרים לכן כתבתי את הדברים הקרובים ביותר לרוק שאני שומע היום יכלתי כמובן גם להזכיר את ג´ימי הנדריקס וג´אניס ג´ופלין לד זפלין הדורס קורסבי סטילס ונאש הביטלס פינק פלויד כמובן והרשימה עוד ארוכה פשוט אין לי כח לכתוב אבל ניסיתי בכוונה לתת משהו קצת אחר אם אתם אוהבים גיטריסטים טובים סטייל רוק נ רול אז יש את זאפה ואת מייק סטרן שהם פשוט קצת יותר חכמים מהפנטנטוני המשעמם נגיעות ג´אזיות פתיחה של הרמוניות וסולאים מלאי חשיבה אותו דבר לגביי דייב וואקל הוא מתופף לפעמים כל המוזיקה שמסביב סתם מעצבנת אבל הקצב שלו זה דבר מדהים רצוי לכולם ויו זב זאת להקה שכמה בסוף שנות ה70 אבל התפרסמה רק באמצע שנות השמונים יו זאב היא להקה שבאה ללמד את כולם איך צריך להקליט באולפן יש להם את הסאונד הכי טוב מוזיקה חכמה במסווה של רוק שנות ה80 כזה בקיצר כל מה שאני לא אגיד זה לא חשוב תשמעו תאהבו אחלה לא תאהבו לא נורא כל אדם וטעמו הוא

mocko

New member
snob ../images/Emo13.gif

And why using terms like "smart music" and progressive etc ?? It´s plain music , and that´s what nice about it . And i still like all the options you wrote , including the "taste is individual" part ....

Zed off

New member
טוב שאתה לא מתנשא...

ואיך החלטת שכולם כאן ילדים\רוקיסטים? תתפלא אבל את כל הנגנים שאמרת אני מכיר כבר ממזמן, למרות שכבר אני לא ממש שומע אותם,זאת תופעה ממש מעצבנת שכל הפרוגרים והג´אזיסטים למינהם מרגישים תמיד נעלים על אחרים...

joplin

New member
אז ככה

דבר ראשון אני מצטער אם גרמתי למישהו להרגיש לא בנוח שלא תבינו לא נכון אני מאד אוהב רוק נ רול ועדיין לפעמים מנגן רוק אם כל מיני להקות שבאות להקליט רק ניסיתי להעביר משהו קצת אחר לא בקטע מתנשא אני לא מרגיש נעלה כלפי אף אחד אחלה שכל אדם ינגן מה שבראש שלו אבל את האמת אני אוהב לפעמים קצת חידושים ומכל מה שקראתי פה לא מצאתי דבר אחד שחידש לי או גרם לי להרגיש וואלה את זה אני צריך לשמוע פשוט כי אני כבר מכיר יותר מידי טוב את מה שכתבתם שם אין לי שום כוונה לזלזל בהנדריקס בדרים טיאטר נירוונה מטאליקה וכל שאר הדברים שהזכרתם שם פשוט בא לשמוע משהו אחר זה הכל בלי כוונות מתנשאות

למעלה