הנה, הנה זה מגיע.

ווינגז

New member
הנה, הנה זה מגיע.

אני אחות של יעל וסיון, יעל היא הבת של גלית שהיא בעצם קצת יותר כמו אחות של סיון, אבל בעצם היא דודה שלה, ואיציק נשוי למאיה שהיא בעצם אמא של סיון ואחות של איריס וגלית, אבל הוא גם הבן המאומץ של גלית... רגע, רגע, בואו נעשה סדר. איציק את יעל גאים להציג - עץ המשפחה של פורום מייפל סטורי, גרסה 0.01. מצאתם טעות? מצאתם משהו שצריך להוסיף? פנו אליי בכל האמצעים שעולים בידכם, ואני אדאג לשפר ולתקן במהירות האפשרית. לא מופיעים פה? אל דאגה! כאמור, הכל נתון לשינויים ולתוספות, אתם מוזמנים להצטרף למשפחת מייפל סטורי
(גם פה יהיו פאצ'ים בעתיד). ובנימה רצינית יותר (ממש) - איציק ואני ישבנו אתמול עם דף ומיליון עטים וניסינו להבין מה הולך פה, מקווים שתהנו.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifW00T! סופ-סוף האמת יוצאת לאור ../images/Emo3.gif

אתמול אני יושב שעות עם הטושים של אחותי, גמרתי לה את כל הדיו
ואני ויעל כל פעם נדהמים למה אנחנו מגיעים.. יצא שאני אבא של אמא שלי איכשהו.. O_O כי סיוון היא הבת שלי כי אני נשוי לאמא שלה- מאיה. עכשיו, סיוון וגלית הן אחיות ואני אבא של סיוון נובע מכך- משולש ABC הוא מש"וש
, לא באמת, נובע שאני אבא של גלית O_O שהיא אמא שלי..

deisy

New member
שיו איזה בלבלת בעינים קיבלתי בהתחלה ../images/Emo6.gif

הית רוצה להיות אבא שלי
סחתן על העבודה חבר'ה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif הייתי צריכה לשנות גירסא ../images/Emo3.gif

בזכות נעה זה 0.02

הלכתי לאיבוד עוד יותר מתמיד!

אבל בסוף אני אשתלט על הבנת העץ הזה
כל הכבוד על ההשקעה ועל הסידור! [לא באמת הלכתי לאיבוד יותר מתמיד, אבל עדיין ייקח לי זמן לסדר בראשי את נפתולי העץ המשפחתי הענף]

לבנדר א

New member
גילוי עריות!!1111

שמרתי. יש לי תחושה שזה יהיה ממש שימושי ברגעי ה"רק שנייה... זו אמא שלה או אחותה המאומצת???"

Don Nirtin

New member
אז זה מה שרצית לשלוח לי!!../images/Emo87.gif

המ. האמת היא שלא כל כך הצלחתי לקרוא מה שיש שם. לא שאני מנסה לרמוז משהו רע, אלא פשוט כי אני לא רואה כל כך טוב. וזהו.

Guid

New member
יאללה, אוטובוס, סע מהר כבר!

אני חייב להגיע הביתה ולראות את זה כבר... /tapuzforum/images/emo6.gif

לעידן ../images/Emo206.gif מאוד

יש לי מורה לתנ"ך מה זה מעצבנת (זאת המנהלת) אז פליז תבוא ללמד בברטוב פליזזזזזזז

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

בשמחה! הבעיה היא שאני עדיין בלימודים (בנתיים), אז אני לא יכול ללמד בכיתה~ מצטער. /tapuzforum/images/emo13.gif אבל תזכיר לי בעוד שנתיים, אוקיי? /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה