נ י ס י ו ן :
טוב, אז בהמשך לתגובה שקיבלת - אכן הירח הזה הוא די מופנם. בכלל - יש כאן הרבה סודיות. היא לא מגלה לאנשים דברים סתם ככה, משום שהיא יודעת שאם היא תגלה משהו למישהו היא חושפת את עצמה. העולם הפנימי רגיש מאוד, אבל אני חושב שיש כאן נטייה לא בריאה של אשליות, ראיית עולם נורא סובייקטיבית, חשדנות יחד עם תמימות, חוסר ברגליים על הקרקע, ועוד... לדעתי היא יכולה מאוד להסחף אחרי כל מיני אשליות שיש לה. אבל היא לא טיפוס חלש בכלל. היא יכולה להיות מאוד קיצונית, וכשהיא מחליטה לעשות משהו - אף אחד לא יעמוד לה מול העיניים. היא זקוקה לריגושים, אך גם לא סובלת להרגיש שאחרים שולטים בה. אולי גם אימפולסיבית לפעמים. הבית שממנו היא הגיעה ממש לא קל. זה נראה לי כאילו בבית שלה היו הרבה מלחמות ותחושות של קנאה ומלחמה. אולי היא היתה צריכה להלחם במשפחה שלה, אולי היא היתה צריכה למרוד. היחסים בבית שלה חשובים לה, גם היום בבית שהיא הקימה (אם היא הקימה), אבל בבית שממנו היא הגיעה היא רק הרגישו שלחצו עליה ודחקו אותה לפינה בכל מיני צורות. בגלל זה היא לא מרגישה ממש שהיא שייכת למשפחה שלה והיא לא מרגישה תחושה של שורשים כלפי הבית. להיפך - היא מסתובבת בעולם עם תחושה שהיא צריכה להילחם על מקומה משום שזה מה שהיא למדה בבית שלה. שמחת חיים זה לא משהו שהיא קיבלה משם. אבל היתרון הוא שמאותו בית היא כן למדה איך היא צריכה להלחם על שלה ואיך לא לוותר ואיך להיות עקשנית כשצריך. אבל תדעי לך שאני לא בטוח שהיא מרגישה כל כך את כל מה שאמרתי, או לפחות - מזדהה איתו כחלק ממנה. אני חושב שהיא מרגישה שהיא סודית, ושהיא בכלל אדם סימפטי, רגיל ואוהב אדם, וזה העולם שגורם לה להסחף לפעמים לכל מיני מחוזות קיצוניים. כלומר - היא בכלל לא כזאת, אחרים גורמים לה להיות כזאת. בכל מקרה - הרגישות כאן היא גדולה, והיא בטח אדם מאוד טוב בבסיסה. מתאים לה להיות חובבת בע"ח עם שמש בקשת בית 5. חוץ מכל אלו - הצד של הקריירה כאן חזק למדי. את היציבות בחיים שלה היא מוצאת דרך הקריירה שלה. הייתי אומר שהעבודה שלה הרבה יותר שגרתית ומעניקה יציבות מהחיים שלה, אבל אני לא אתפלא אם היא מרגישה שהקריירה שלה באה על חשבון כל מיני דברים אחרים, ואולי היא אפילו מקשרת את זה למשפחה שלה - כאילו שהקריירה מהווה מן פיצוי עבורה לכל מיני דברים אחרים שהיא לא קיבלה, ולכל מיני דברים שהיא מרגישה שחסרים לה, אבל למרות היציבות והביטחון שבעבודה - זה עדיין לא ממלא את החלל הרגשי שהיא מרגישה שחסר.