הנה המפה..

Shireen1

New member
אני אדבר על הרגשות

ירח בסרטן ובבית 12... הממממ... ירח בסרטן מראה על יכולת טובה להתחבר לרגשות ועל יכולת להרגיש חזק. זה גם מראה על נטייה להחזיק בזכרונות, אנשים ומקומות מהעבר... ירח ב 12 לעומת זאת מראה על קושי בנגישות לרגשות ועל איזושהי אי יכולת להעביר את הרגשות לעולם החיצוני. לשמור אותם בפנים. לפעמים אפילו לבן אדם עצמו זה קשה לדעת מה הוא מרגיש.... ולכן זה סוג של קונפליקט... ולדעתי, עכשיו כשפלוטו במעבר מתחיל ללחוץ על הירח שלה במולות, זה יתחיל לשחרר את כל הרגשות הכלואים האלו ויכניס לשם הרבה עוצמה. יש לה הזדמנות לשחרר... גם האופק שלה בסרטן וזה מראה על סוג של עדינות, התכנסות פנימה... וכמכלול זה נראה שהיא מופנמת ולא מראה את רגשותיה בקלות, לא לעצמה ולא לאחרים, למרות שיש לה הרבה מהם.. אני הייתי ממליצה לה לעבוד חזק על המילויות של הרגשות שלה. לנסות כל הזמן להפוך רגשות למילים. זה מאד יעזור לה... יש לי תרופה הומאופטית מצוינת לאישה כמוה (אם היא אי פעם תרצה...)

roigr

New member
נ י ס י ו ן :

טוב, אז בהמשך לתגובה שקיבלת - אכן הירח הזה הוא די מופנם. בכלל - יש כאן הרבה סודיות. היא לא מגלה לאנשים דברים סתם ככה, משום שהיא יודעת שאם היא תגלה משהו למישהו היא חושפת את עצמה. העולם הפנימי רגיש מאוד, אבל אני חושב שיש כאן נטייה לא בריאה של אשליות, ראיית עולם נורא סובייקטיבית, חשדנות יחד עם תמימות, חוסר ברגליים על הקרקע, ועוד... לדעתי היא יכולה מאוד להסחף אחרי כל מיני אשליות שיש לה. אבל היא לא טיפוס חלש בכלל. היא יכולה להיות מאוד קיצונית, וכשהיא מחליטה לעשות משהו - אף אחד לא יעמוד לה מול העיניים. היא זקוקה לריגושים, אך גם לא סובלת להרגיש שאחרים שולטים בה. אולי גם אימפולסיבית לפעמים. הבית שממנו היא הגיעה ממש לא קל. זה נראה לי כאילו בבית שלה היו הרבה מלחמות ותחושות של קנאה ומלחמה. אולי היא היתה צריכה להלחם במשפחה שלה, אולי היא היתה צריכה למרוד. היחסים בבית שלה חשובים לה, גם היום בבית שהיא הקימה (אם היא הקימה), אבל בבית שממנו היא הגיעה היא רק הרגישו שלחצו עליה ודחקו אותה לפינה בכל מיני צורות. בגלל זה היא לא מרגישה ממש שהיא שייכת למשפחה שלה והיא לא מרגישה תחושה של שורשים כלפי הבית. להיפך - היא מסתובבת בעולם עם תחושה שהיא צריכה להילחם על מקומה משום שזה מה שהיא למדה בבית שלה. שמחת חיים זה לא משהו שהיא קיבלה משם. אבל היתרון הוא שמאותו בית היא כן למדה איך היא צריכה להלחם על שלה ואיך לא לוותר ואיך להיות עקשנית כשצריך. אבל תדעי לך שאני לא בטוח שהיא מרגישה כל כך את כל מה שאמרתי, או לפחות - מזדהה איתו כחלק ממנה. אני חושב שהיא מרגישה שהיא סודית, ושהיא בכלל אדם סימפטי, רגיל ואוהב אדם, וזה העולם שגורם לה להסחף לפעמים לכל מיני מחוזות קיצוניים. כלומר - היא בכלל לא כזאת, אחרים גורמים לה להיות כזאת. בכל מקרה - הרגישות כאן היא גדולה, והיא בטח אדם מאוד טוב בבסיסה. מתאים לה להיות חובבת בע"ח עם שמש בקשת בית 5. חוץ מכל אלו - הצד של הקריירה כאן חזק למדי. את היציבות בחיים שלה היא מוצאת דרך הקריירה שלה. הייתי אומר שהעבודה שלה הרבה יותר שגרתית ומעניקה יציבות מהחיים שלה, אבל אני לא אתפלא אם היא מרגישה שהקריירה שלה באה על חשבון כל מיני דברים אחרים, ואולי היא אפילו מקשרת את זה למשפחה שלה - כאילו שהקריירה מהווה מן פיצוי עבורה לכל מיני דברים אחרים שהיא לא קיבלה, ולכל מיני דברים שהיא מרגישה שחסרים לה, אבל למרות היציבות והביטחון שבעבודה - זה עדיין לא ממלא את החלל הרגשי שהיא מרגישה שחסר.

roigr

New member
אגב, בלי קשר למה שכתבתי:

מה זה הזווית בין אוראנוס למרקורי ? עצבנות ? קשב וריכוז ? "תיקים" ? סחרחורות ? משהו ?

or311

New member
ועוד

חשוב לה מאוד הפרנסה,עבודה ובטחון חומרי. צריכה מרחבים, חופש ורגושים . מתקשרת וחושבת באופן עניני, ומתוך מניעים להשגת מבוקשה. מרוכזת בעצמה, מעדיפה לשלוט וקיצונית, למרות שלא מבטאת-זאת. בעלת מצבי-רוח וסגורה. משיגה את שלה בדרכים עקיפות ויצרית. קשורה למשפחה, אם-כי יש "פצע" בהקשר לאם.

weblight

New member
תשובה לכולם

אני אראה לה את זה מחר ואז אעביר לכם את תגובתה. לדעתי חלק מהדברים כמו שאני בתור חברה רואה הם נכונים אפילו חלק נכונים מאד, אם אתם יכולים להתיחס ליחסים בין הוריה דמות האב, דמות האם. אלו דברים שמעסיקים אותה עכשיו היא אימא לשתי בנות , נשואה , יחסים טובים מאד בבית שהקימה לעצמה. אתם יכולים להתייחס לסוג העיסוק שיתאים לה ?? שבו תרגיש טוב ?? יש טרנזיטים שמשפיעים על יחסים עם ההורים ?? תודה רבה

roigr

New member
אני אנסה להרחיב עוד טיפה לגבי ההורים:

אבל אני חייב להזהיר - כשצריך להכנס לעומק זה יותר קשה לי, ולכן צריך לקחת את הדברים בעירבון מוגבל: ההורים במפה לא פשוטים. דמות האם מופיעה כמישהי מגוננת, אך לא כלפי חוץ. היא נתנה לבחורה הזאת מעין מאגרים של כוח נפשי, אבל זה לחלוטין לא דבר מודע עבורה. יש בדמות של אמא שלה משהו מאוד אמוציונלי, והיא מצטיירת כדמות רגשית ששמרה מאוד על הבת שלה מפני העולם. כנראה אישה אינטואיטיבית למדי. בזכותה הבחורה מרגישה שיש לה כוחות, אולי אפילו שיש לה תקווה לכל מיני דברים, אבל מצד שני, מאותן סיבות היא נראית לי כדמות שחומקת ממנה, ואולי קצת לא מושגת. כלומר - אמא שלה נתנה לה את האימפקט במישור הרגשי, אבל מתחת לפני השטח. זה לא משהו גלוי. ובכלל בבית ממנו היא הגיעה ואבא שלה - אז קודם כל, רק בגלל שאת אומרת שתחום הבית שלה חשוב לה, אני אומר שבמפה כזאת גם יכול להיות משהו כמו עניינים מיניים בבית שלה - לאו דווקא דבר קיצוני כמו אונס, אבל יכול להיות משהו כמו חופש גדול מידי בתחום הרגשי והמיני. אלו יותר מידי סערות בבית אחד ויותר מידי משברים. לא נתנו לה להינות יותר מידי מדברים בצורה הכי פשוטה - שילד צריך להכיר. אני חושב שהיא, בתגובה, כאמא, תנסה לגונן על הילדים שלה ולהיות אמא שנותנת תמיכה וחוסן רגשי. הילדות שלה, וגם גיל ההתבגרות, מלאים בסערות רגשיות. החלק הראשון של החיים כבר שלה מאופיין בכל מיני התמודדויות והתנסויות אינטנסיביות ורגשיות, ולא בדברים הפשוטים שאמורים להיות לילדה מתבגרת. לדעתי היא מרדנית והיא מצאה מזור לכל הדברים האלו גם בקריירה שלה ובעבודה שלה, וגם בתחושה שיש לי אוטונומיה אישית ועצמאות.

weblight

New member
roigr -לגבי ההורים

יש יותר דיוק מאי דיוק מחמת השמירה על הפרטיות אסתפק בזה אבל סחטיין ...

Shireen1

New member
המפתח להכל בשבילה

לדעתי, תלוי בחשיפה אמיצה של עצמה והרגשות שלה. זה תהליך שבו קודם כל היא צריכה לשים אליהם לב ואז להגיד אותם לעצמה ואז להגיד אותם לעולם. גם הקרירה שלה יכולה מאד להתפתח מהתהליך הזה (כירון בבית 9 בצמידות לMC). יש לה הזדמנות להתחיל את התהליך הזה עכשיו כשפלוטו במעבר נמצא בריבוע מדוייק לפלוטו לידה שלה ובאותו זמן מתחיל במולות לירח שלה ב12. פלוטו 90 לפלוטו זה ההמעבר הראשון בשרשרת של כמה מעברים שכולם עוברים בגיל שלה... וכמה שיותר זורמים ועובדים עם התהליכים שהכוכבים לוחצים עלינו במעברים - כך התמורה יותר נרחבת ופחות באה בצורה של משבר.

weblight

New member
Shireen1 -מאד כללי ובקודים...

קשה להתייחס לזה ברמה אישית.

Shireen1

New member
אני אוהבת לתת לאנשים כיוון

ולא הוראות הפעלה מדוייקות...

weblight

New member
or311 -

הכל נכון מלבד הצורך לשלוט והקיצוניות, לפחות ברמת המודעות והנראות כלפי חוץ.

weblight

New member
roigr -תגובה לדבריך

הניתוח של הבית הכי נגע בה, אמרה שלא לגמי מדויק אבל יש דברים נכונים הנושא של הקריירה מאד נכון ומדוייק כמעט במה אחוז . אני מעידה שהיא אדם מאד טוב ואמפאטי, מקרינה סגירות אבל די משתפת אנשים קרובים בדברים שעוברים עליה. כמישהי שלא מכירה אסטרולוגיה היא די נדהמה ..

weblight

New member
לכולם- תודה רבה, ועוד משהו..

דמות האב והשפעתו די חשובה כאן מה אתם רואים ??

or311

New member
עוד משהו

לגבי האב - מחוץ לכך שכנראה היה/הנו עקשן/נהנתן/חומרני/מעשי/איטי ... לא יודעת, אבל למרות שמוקדם מדי להגיד, בעוד שנה החברה , תחל תקופה חדשה בה רמת המודעות/התענינות/חשיבה.. שלה, תעבור מ סטורניות לאוראניות. כלאמר לפי הקידומים: היא היתה ב-30 השנה האחרונות ,מקפידנית, בעלת-שליטה-עצמית, שאפתנית, עבדה קשה וכו וכו וכנראה תעבור תהליך שיהפוך אותה ליותר פתוחה לדברים חדשים וכל הקשור לאפיוני אוראנוס.

weblight

New member
or311k

לגבי דמות האב- לא מכירה אותו לפי מה שאני יודעת ממנה לפחות חלקי זה נכון. את רוצה לפרט על אפיוני אוראנוס?? תודה אור

or311

New member
תשובה

איפיוני אוראנוס שהנו שליט דלי, הינם פתיחות, חופש, עצמאות, צורך במקוריות/יחודיות, ועוד ועוד.. כך שנראה שלגבי החברה שלך מתחילת 2009 תחל תקופה של שינוי, ייתכן שזהו תהליך שכבר מתחילה מהיום ואולי זה יתבטא לא בצורה בוטה וחזקה בייחוד כלפי-חוץ, אלא מספיק שנניח תתחיל להתעניין בתחומים שהיתה סגורה אליהם עד -היום, כמו אסטרולוגיה. כלומר האפשרויות הינן שונות, בכל-מקרה זה די-הגיוני לקורה בתקופה של גיל 40 [+ . -] .......

למעלה