הנה המלך

אין בכלל מה להשוות

קובי הוא השחקן הכי שחצן ואגואיסט שאני ראיתי אני מקווה שג´ורדן יתעלל בקובי כמו שהוא "מתעלל" ברוקיז של וושינגטון. אתה תראה עוד כמה שנים שיראיינו את קוואמי בראון הוא יגיד שהוא הפך לשחקן יותר טוב בזכות מייקל ג´ורדן.

The Messiah

New member
מה זה החארטה הזה??!!!

דרקסלר זה גדול השחקנים וגדול האישים שאי פעם היו באנביאיי ואחריו קיט´ "המשיח" קלוס אז די לברבר שטויות

יוסי®

New member
תשמע.....

אני לא חושב שדרקסלר הוא מגדולי השחקנים שאי פעם שיחקו, אבל שום ספק שהוא היה שחקן מצויין.... והוא בהחלט היה עד כמה שאני זוכר גם אדם טוב מעבר להיותו שחקן כרורסל מצויין... לגבי קובי - כשאתה מגיע למעמדו קשה שלא להיות עם אגו, ותאמינו לי שלג´ורדן יש אגו לא פחות קטן, אם לא יותר גדול - אבל ג´ורדן תמיד קיבל יחס של אלוהים, גם בעבר וגם היום - כמה כתבות היו עליו בשבועות האחרונים, וכמה היו על שחקנים אחרים, למשל? ושזה לא שהוא הכי טוב בליגה נכון לעכשיו - כרגע יש שחקנים בכושר טוב בהרבה ממנו...... קובי לעומת זאת, כשהגיע מהתיכון - חובת ההוכחה היתה עליו, והוא לוקח אותה בשתי ידיים..... אולי יש לו איזה בעיית גישה - אבל הוא שחקן כדורסל ענק ...... והוא לא הרואו מודל שלי ב-NBA (זה ד"א מג´יק ולארי בירד....)

rub

New member
האם הלכת למשחק של מג´יק לפני כמה

שנים בארץ (האם אני שוגה בגדול שאני שואל שאלה ברורה כמו זאת?)

יוסי®

New member
כ-מ-ו-ב-ן............

רק כולי מלא צער שכשהייתי ילד לא לחצתי מספיק על ההורים שלי שייקחו אותי למשחק של בוסטון...... אם רק הייתי יכול להיות נוכח באחד הגמרים שלהם אז נגד הלייקרס זה היה עושה לי את החיים בכל מה שקשור לכדורסל..... אתה היית שם? אני אמנם הייתי ותמיד אהיה אוהד בוסטון, היריבה המושבעת של הלייקרס של מג´יק וג´אבר, אבל את מג´יק תמיד תמיד אהבתי..... הלכתי לשם עם חבר שאהד את הלייקרס..... וד"א, אתה לא שוגה בשאילת שאלה כמו זאת - לא תמיד הכל ברור ומובן מאליו, ואף פעם לא צריך לחשוש מלשאול כל שאלה שעולה בראש

למעלה