עד כמה שזכור לי ל- half man half amazing קוראים ארית´ קייוורד והוא שייך לנבחרת של AND1 נבחרת פעלולים מי שלא ראה את המיקס טייפס שלהם שירוץ ויוריד עכשיו! בכל מקרה זה לא וינס!
שבנאדם שאמר באול סטאר של 98 לקרל מאלון לזוז כשהוא עשה לו חסימה כי הוא רוצה לקחת את מייקל ג´ורדן אחד על אחד, אתה מבין את החוצפה? להגיד לשחקן של היכל התהילה של האנ בי איי לזוז! כשהוא עדיין כלום, פעם ראשונה שלו באול סטאר ואומר למאלון לזוז. היו גם שמועות שהוא חיבל בוונה במשחקים שלו בתיכונים כדי שיהיו צמודים ויוכל להכריע אותם. גם הגישה המאוד מתלהבת שלו והתאקלים שלו גם עם שאק וגם עם ג´קסון יכולים לרמז על איזה מן בחור טוב הוא. Alex
למה זה צריך לשנות? בסה"כ, הוא לא אמור להיות חבר שלך, אלא שחקן כדורסל שאתה בא לראות במגרש ו/או בטלוויזיה - אז מה שצריך להיות רלוונטי זה איך הוא משחק את המשחק - ואת זה, אתה חייב לאמר, הוא עושה מצויין......
שהוא לוקח רוקיז בקבוצה שלו בזמן האימונים, ומתעלל בהם וצוחק עליהם כמה שהם גרועים לידו, ועדיין לדעתי בלי ה"התנשאות" הזאת יכול להיות שג´ורדן לא היה ג´ורדן כמו שהרבה שחקנים לא היו אותו דבר בלי האלמנט הזה של התנהגות מסוימת, קח לדוגמא גם את פייטון ואת המלל המשובח שהוא מוציא בזמן משחק, בלי החוצפה הזאת קובי לא היה מגיע לאיפה שהוא היום... ובקשר ל"שמועות" אנחנו כבר יודעים מה טיבן של שמועות
מייקל ג´ורדן זה מייקל ג´ורדן וקובי בראיינט ממש כלום לידו ואגב כל ההתעללות ברוקיז היא דווקא בשביל לגרום להם להשתפר, זאת הדרך שלו לתת להם מוטיבציה. ואגב מישהו אמר שאני אוהב את מייקל ג´ורדן? פייטון עדיף שישחק ויסתום את הפה שמענו גם את הלכלוכים שלו על סיאטל, זה עוד בנאדם שאני לא אוהב. ואגב אלה שמועות מאוד מבוססות שהחל מאמנו של קובי בתיכון. אני בעד חוצפה במגרש (אבל לא כזאת של הלגיד למאלון לזוז), אבל מחוץ למגרש תהיה צנוע ותן כבוד. ועל כל שחקן עם פה גדול שתתן לי, אתה יכול להזכיר גם את אייברסון. אני יכול לתת לך שחקן גדול בלי פה כזה. קח רשימה של שחקנים שאני מעריך כבני אדם : מאלון סטוקטון גרנט היל טים דאנקן והרשימה עוד נמשכת.... Alex
מייקל ג´ורדן מנסה לגרום להם להשתפר??? תמשיך לחלום...הוא כבר הרבה שנים עושה את זה לרוקיז שלא שמעת עליהם כי הם לא הצליחו לגרד זמן ריצפה אז אל תדבר איתי על שיפור, הוא עושה מתוך רצון להצחיק את החבר´ה או משהו בסיגנון אבל לא על זה אני רב פה (ד"א ברייאנט מוכיח את "אפסיותו" ליד ג´ורדן כיום...) חוץ מזה שמחוזץ למגרש אין בנאדם יותר נחמד מבריאנט, זה שהיו מפגשי אגו זה לגיטמי לחלוטין וזה גם בטח קרה בין רובינסון וטים "כיפה אדומה" דאנקן רק שהתקשורת לא ניפחה את זה...אני מצטער אבל אצלי הכדורסל חשוב בשחקן שאני אוהב ולא איך הוא מתנהג עם סבתא שלו...
אבל לי כן, כמו שאמרתי גם את הגישה של מייקל ג´ורדן אני לא אוהב מעריך אותו מאוד מאוד כשחקן וגם את קובי. אבל לא מכבד אותם כאנשים ובגלל זה אני אף פעם לא אוהב אותם. ואגב גרנט היל בקבוצה שרצה חזק לאליפות. Alex
נ.ב חוץ מזה שמחוזץ למגרש אין בנאדם יותר נחמד מבריאנט שטויות במיץ רואים עליו את ההתלהבות במבט ראשון
"רואים עליו את ההתלהבות"? אוקי אני מבין שאתה רואה על בראינט שהוא ככה וככה כי על המגרש הוא ככה וככה, סלח לי אבל זאת טעות לדעתי אבל הוויכוח הזה מיצה את עצמו, אז בוא ניפרד שנינו ונצפה בגראנט היל קולע 2 מעשרים נגד יוטה...
יש לו את הפוזה של החיים, טוב טוב נעזוב את הויכוח אגב זה באמת מדהים שגרנט היל שבר את השיא השלילי של "אגו קנדה" שעמד על 3/20 נגד הניקס אבל אני אוהד יוטה אז זה טוב שגרנט היל היה גרוע דווקא מולנו אבל חכה חכה שיחזור לכושר....אם הוא לא יפצע כמובן. ואגב נכון שקירלינקו היה אדיר במשחק הזה? ROY על בטוח אה ולאוהדי יוטה ידיעה קצרה, יוטה הפסידו ב30 הפרש לאטלנטה!! קרל מאלון קלע 7 נקודות זאת הפעם ה26 בקריירה שלו שהוא קלע מאזן נקודות חד ספרתי, טוב קורה... Alex
שג´ורדן הוא אדיב ולא אגואיסט היית אומר אותו דבר על ג´ורדן... זתומרת ג´ורדן כשהוא מרגיש שהוא צריך את הכדור ביידים הוא לוקח ואין מסביבו כלום, קובי עושה את זה ולעיתים זה עובד, קובי פשוט מרגיש ככה כל המשחק חוצ מזה בכושר של ג´ורדן היום...תהיה ריאליסט, קובי יאכיל אותו חרא
כשקובי מרגיש שהוא צריך את הכדור לא אכפת לו עם שאקיל פנוי מתחת לסל. חוץ מזה קובי מוסר רק בגלל שהוא יודע שאם הוא לא ימסור הוא ושאקיל יריבו כמו בשנה שעברה.