הנה הכלי שלי...Super 64 X
M mocko New member 19/9/01 #4 סוף סוף תמונה של מפוחית !! רק גיטרות היו לנו פה עד עכשיו כמה זמן את מנגנת בהרמוניקה ?
M mocko New member 19/9/01 #6 פול בטח פתחת את התמונה ואמרת וואו , איזו גיטרה מוזרה לי זה כמעט קרה ( טוב , התרגלתי לראות פה רק גיטרות ) .
פול בטח פתחת את התמונה ואמרת וואו , איזו גיטרה מוזרה לי זה כמעט קרה ( טוב , התרגלתי לראות פה רק גיטרות ) .
ה הנערה New member 19/9/01 #9 איפה קונים? 1.כלי זמר - יקר . 2. אני קונה דרך במורה שלי. 3. באינטרנט. 4. בחו"ל. עולה בסביבות ה-400 דולר
איפה קונים? 1.כלי זמר - יקר . 2. אני קונה דרך במורה שלי. 3. באינטרנט. 4. בחו"ל. עולה בסביבות ה-400 דולר
W wiz New member 19/9/01 #10 שמעתי שבקרוב יש תחרות בגרמניה... אני לא יודע אם זה רק לנגני מפוחית, אבל אני כן יודע על נגנית מפוחית (שגם מנגנת 9 שנים... צירוף מקרים?) שנוסעת...
שמעתי שבקרוב יש תחרות בגרמניה... אני לא יודע אם זה רק לנגני מפוחית, אבל אני כן יודע על נגנית מפוחית (שגם מנגנת 9 שנים... צירוף מקרים?) שנוסעת...
ה הנערה New member 20/9/01 #13 ל WIZ ../images/Emo6.gif כבר דיברנו על זה שאתה דפוק...חחח.. אני כל פעם משנה ובמקרה שכחתי להחזיר את שלי בפורום הזה. לכולם הכינוי שלי: ~Jazz Girl~
ל WIZ ../images/Emo6.gif כבר דיברנו על זה שאתה דפוק...חחח.. אני כל פעם משנה ובמקרה שכחתי להחזיר את שלי בפורום הזה. לכולם הכינוי שלי: ~Jazz Girl~
J ~Jazz Girl~ New member 20/9/01 #16 אני בפורום כרגע אני רואה את עצמי רק לומדת ממכם אין לי ידע לתת לכם...לצערי... רק שתדעו יש הופעה של Jacques Loussier Trio הם מעולים לדעתי. תשמעו אותם ותביעו דעה בסדר? עוקבת אחר הודעתכם בעניין רב!!!
אני בפורום כרגע אני רואה את עצמי רק לומדת ממכם אין לי ידע לתת לכם...לצערי... רק שתדעו יש הופעה של Jacques Loussier Trio הם מעולים לדעתי. תשמעו אותם ותביעו דעה בסדר? עוקבת אחר הודעתכם בעניין רב!!!
V V.W New member 20/9/01 #17 אל תתבישי לכתוב תשאלי ותענייני ותספרי מאוד חשוב שהפורום יהיה מלא בשיחות...