הנה ההסבר שלי!!

קרוואלה

New member
מה מהההההה...

הוא זה שטען שמאפצי אחד מי שלידו גומרת.... ביקשתי הדגמה מה רע בזה??

nygmb

New member
השם שלך מלחיץ אותי ..

מזכיר לי את מה שאני רוצה לשכוח....אם תשאלי מה? אני יתחיל לפהק....

nygmb

New member
שמך מלחיץ אותי.

מזכיר לי את מה שאני רוצה מזמן לשכוח....אם תשאלי מה? אני יתחיל לפהק....

טאKילה

New member
nygmb ברוך הבא לאהבה וירטואלית../images/Emo140.gif

נראה שנעים לך בפורום, מעולה תהנה..

nygmb

New member
אני מזמן פה.רואה ואינו נראה.

עוד נפגש ...אני סיימתי לעבוד המשך חירטוט נעים.

חמוד.. כל אחד והיכולות שלו..

ו.... כשאני אומרת 4 הכוונה לאבא שלי 2 בני המקסימים ו... לאהבה שלי... אז.... בהצלחה לך עם האחת שלך.........

nygmb

New member
שישמור לך אותם האל.....

שוב עשית לי הטעיה.....פעם שלישית אני כבר יתיחס אחרת... וצודק מי שאמר אל תשפוט את מראה שמלתה...ממילא יגידו קנית אותה בשוק. מי לובשת אותה חשובה לא פחות.שיהו לך חיים טובים ..

מה הקשר אלי?! סוף כל סוף תצא לפועל

הפגישה המשולשת. איך לא חשבתי על זה כשאמרת שאת לא נפגשת איתה בחדר אחד - שאין צורך בחדר ואפשר בפינה חשוכה?

קרוואלה

New member
תני כתובת של הפינה אני מגיעה!!!

"אבל לא להרוס את האדם".... אחת אם האמת שלי תעצור ולו אדם אחד מלפגוע בנערה או נער תמימים אז הרווחתי! ובכייף אני אתלוש לכול אחת את השפם.... אם היא לא מבינה לבד שהיא צריכה ללכת לקוסמטיקאית...

אנחנו צריכות להיפגש בפינה חשוכה..

כנראה שאני לא מסבירה טוב.. אבל אני מקווה שאיפשהו את מבינה מה אני אומרת.. התכוונתי לנתינת ביקורת בכללי.. הרי מי אנחנו בכלל שנייעץ לאחרים? כל אחד מביא לכאן את מה שיש לו מנסיונו האישי לטוב ולרע ואת יכולות ההתבטאות שלו.. אשרי לך שאת ישירה שכזו.. אם זה משיג את המטרה אז אחלה.. רק תשימי לב שאת לא תולשת לכולם את השפם תוך כדי.... :)

קרוואלה

New member
יודעת מה...

לאמא שלי יש משפט שהיא אומרת לי מאז שאני ילדה.. "אותך יהרגו יום אחד רק בגלל הפה שלך" ויכול מאוד להיות שלא תמיד המטרה מושגת... אבל אני את שלי אומרת..ומי שמקורב אליי צריך ללמוד לחיות עם זה!! ותתפלאי אנשים לומדים לחיות עם זה ויש כאלה שאפילו מעריכים את זה! אמרתי בהתחלה שלאפ אחד אין תעודת הסמכה לענות וכולנו מגיבים מתוך רחשי לב או אחרת.... אדם שמגיע לפה אמור לדעת שהוא יקבל תגובות שלא תמיד ישביעו את רצונו זה הפורום מכלול של אנשים עם מכלול דעות! אני אותך הבנתי...את אותי לא!! כול המטרה הייתה להוכיח לכם שאם תגיבו באמת באמת מתוך הביפנוכו שלכם התגובה שלכם תיהיה שונה! אגב שפם כבר עשית ?או ש....? }{

nygmb

New member
האמא בדרך כלל צודקת.

ותחשבי על זה..כמו שאומר הפתגם המרוקאי....אני ישמור על הכבוד שלי ואת תשמרי על הפה שלך.

קרוואלה

New member
אוח..

כמה שהתפללתי ליום שיכנסו לפה קצת תבלינים..... האופציה היא כזו.... אם אני עונה לך תפתח פה מלחמה.... ולא זו מטרת הפורום..אז ברוך הבא ותהנה מהשהות פה.

קרו היקרה. כמו תמיד גם הפעם צדקו

דברייך וקלעו אל המטרה. אבל אולי אפשר להבין שכשאדם מגיב הוא רוצה שדבריו יקלטו ואם הדברים יאמרו כפי שראוי לאמרם הם ידחו על הסף.

קרוואלה

New member
יש משו בדברים שלך!!

אבל לא היית מעדיף שיגידו לך את האמת כמה שהיא תיהיה כואבת.?

אולי אני כן אבל כשאני כותב תגובה אני

לא יודע מיהו העומד מולי. אבל אולי צריך במקרים כאלה לפחות אחד שיקח את תפקיד "הרע" ויכתוב דברים כדרבונות. ובכל אופן כל מי שמגיב...

קרוואלה

New member
חשוב לך מי מולך?

או שחשובה לך האמת? כשאני מגיבה לא מעניין אותי מי מעבר למסך... במיוחד אם מדובר במיקרים כמו אלו!! אני אומרת את דעתי פה .וגם בחיים שלי מחוצ למחשב מי שטוב לו עם זה אחלה ולמי שלא טוב עם זה שיקפוצ לי!

למעלה