הנה ההסבר שלי!!

קרוואלה

New member
הנה ההסבר שלי!!

אפ אחד מאיתנו לא מחזיק איזו תעודה שמאשרת לו להגיב על שאלות או בעיות שאנשים מעלים פה... כול אחד מאיתנו עונה מתוך רחשי לב תחושות או איך שלא תקראו לזה!! ביומים האחרונים פישפשתי בארכיון ... ולא אהבתי הרבה תגובות שקראתי! ולא בגלל שהם נוגדות את דעתי האישית אלה משום העובדה שדברים נאמרו שם במעין מריחה!! והתגובות האחרונות עם תירס .... בכלל הרתיחו אותי!!! ניסיתי להראות לכם שאם תיהיו כנים אבל כנים באמת עם עצמכם התגובות שלכם יהיו שונות!! תסלח לי גברת תירס שהיא הדוגמה אבל...... מה שהיא עושה זהפשע מה שלא הבנתי זה....למה אתם מיפים את הדברים? למה לא להגיד לה...גברת תירס היקרה תתבישי לך ותיחנקי עם האהבה הזו!! מה שאת עושה זה דבר שלא יעשה!! שום תרוץ שבעולם לא מצדיק את המעשה הזה! הרי ברור שכול מה שאמרתם לה ידוע לה! תשימו לב שבשירשור אחרי שלחצתי טיפה יצאה האמת וכולכם הייתם מוכנים לחנוק את הגבר המדובר!! אז למה לא לחנוק את תירס? הרי היא עושה אותו הדבר!! סביר להניח שלא סתם אני המכשפה פה!! אצלי זה יוצא מהביפנוכו החוצה לא מסננת כלום!! תודה שעניתם...ולא אני לא מעבירה ביקורות על אפ אחד פה ולא שופטת אפ אחד! רק מעמידה עובדות על דיוקן!!

L M A E

New member
כפייםםםםםםםם לקרואלהההה....

תלמדו ממנה!!!!!!! ערב טוב יקירתי}{

טאKילה

New member
והנה ה...../images/Emo11.gif

תגובה שלי לפשטידת תירס, אין בה התיפייפות, התגובה- ממממ.. נשמע שפער הגילאים גדול מאוד, אני מציעה לך להתרחק כמה צעדים לאחור, הרבה צעדים. כמו שנשמע רע בחור בן 28 מתאהב בילדה בת 14, כך נשמע רע אישה בת 30 פלוס מתאהבת בנער בן -15-16. במקרה שלך, אל תתני ללב להחליט, תפעילי היגיון בריא. נתקי את הקשר הזה ומהר, כך יהיה טוב לך וגם לו. בהצלחה.. <> הדברים נאמרו בצורה חד משמעית. לחנוק רצית שאחנוק?
יקירתי תפקיד הרעה הועבר אליך, תביטי בצבע שמרחתי לך.

קרוואלה

New member
כבר הראתי לך....

שאם זה היה קשור ..קרוב ..אליך היית מגיבה אחרת!! כןכן הכוונה שלך ברורה!! אבל מעודנת!וזו הכוונה שלי...תפסיקו להיות מעודנים! העידון של התשובות נותן לגיטימציה לפשעים כאלה...וזה פשע!! עדיפ להעיפ כאפה<במילים הכוונה> ולהעמיד אדם על השגיאות שלו... מאשר לעדן וליפיפ דברים! אם או בלי הצבע זו אני!! ואין מצב שמשו ישנה אותי או את דעותי!!

טאKילה

New member
בואי קרוואלה תתקרבי פה...

כשאני כותבת תגובה היא צריכה להיות מדודה, אני כמנהלת לא יכולה להיות המלקה של הפורום. אך מעולם לא הגבתי דבר וחשבתי אחרת. תגובתי היא דעתי, גם אם היא נראת מעודנת היא חד משמעית.

קרוואלה

New member
ברור לי בלי צל שלספק....

שהתגובה שלך זו דעתך!! תביני את הפואנטה...עדינות בנושאים כאלה לא בריאה! וזה בסדר אני נהנת בתפקיד המכשפה...

"אמרו את זה קודם לפני..לא משנה"..

מכשפה אחת :).. אז ככה... יש הרבה במה שאת אומרת ואני אישית לפעמים הייתי רוצה להגיד כל אשר על ליבי או ביטני ובצורה שזה יושב שם.. אבל... נסיון החיים האישי שלי ובעיקר העבודה עם אנשים למדו אותי שלא כולם יכולים לקבל את האמת בצורה בוטה או חריפה.. האמת צריכה להאמר אבל לא להרוס את האדם.. הרי אנחנו באים לתת "ביקרות בונה" וגם אם הוא/היא פושעים אנחנו יכולים להיות תקיפים במילים,להביע מה שחושבים אבל יש דרכים רבות להביע דברים.. לא לכל אישה עם שפם ברחוב אני ישר מוציאה שעווה.... (אבל אחליק לה פירסומת של קוסמטיקאית.. :) ) ו... זהו.. אני חושבת שהבנת.. ואם לא נפגש בפינה חשוכה.. :)

nygmb

New member
דברים טובים באים בזוגות.

את יודעת ש1+1=2 נוסחה מובילה בין 10 הנוסחאות הגדולים בעולם? כל כך פשוט וכל כך מתחבר.לא פלא שאת אוהבת 2 את צריכה גם לדעת שיש מצב שאחד שווה שניים או יותר כמו הפתגם טוב ציפור אחד ביד מאשר......

nygmb

New member
סורי אם נפגעת.לא בושה לאהוב 2

גם אני אוהב שניים אבל יש הבדל בין הרצוי לבין המצוי.

להיפגע? בשביל להיפגע צריך שיהיה

אכפת ממי שאומר.. בשביל שיהיה אכפת ממי שאומר צריך להכיר.. ובקיצור.... לא נפגעתי והאמת... אני אוהבת 4... והם גם מצויים ולפחות 1 מהם מאד מאד רצויי...

nygmb

New member
לבריאות מותק.

בשביל זה אנו חיים.2 4 6 מה זה משנה כל המרבה הרי זה משובח. רק מפליא אותי כמו שאת טוענת שיש לך 4 מצויים בהשיג יד.אז מה בדיוק את עושה פה.במקומך לא היה לי כח לראות את המקלדת.אלה אם כן את מכורה לפורום. אפרופו אני מהדרום....וכרגע אני רק עם אחת. אז ניצחת אותי..

את עוד שואלת מה אמרת??

מ כ ש פ ה אחת.... :) (אגב כשהיינו קטנים קראנו לאחותי אגתה... על שם מכשפה מאיזה סידרה.. נראה לי מתאים.. )

למעלה