הנה הבערך 5 שלי אי פעם הנה היא! טא דא דא דאם??
ב בובה מגניבה New member 3/6/02 #3 ניצול שרשור! לבובה חדשה!!!! איך היא????? תגיבו!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!
S swirrrly New member 3/6/02 #4 וואו! זה משגע זה מטריף זה מדהים!!!! נהדר ברוומיסומו!!!!!!!!!! אקסלנטה!!! זה נועז זה וואי אאוט אדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים משגע מטריף !!!!!!!!! ברצינות זה ממש ממש יפה
וואו! זה משגע זה מטריף זה מדהים!!!! נהדר ברוומיסומו!!!!!!!!!! אקסלנטה!!! זה נועז זה וואי אאוט אדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים משגע מטריף !!!!!!!!! ברצינות זה ממש ממש יפה
J Jiglly New member 3/6/02 #7 כן יש כזה דבר.. וכבר פירסמתי פה אמוקיס שחורה שאחות של חברה שלי הכינה. אני אפרסם שוב....
T Tinke®Bell New member 3/6/02 #12 *ניצול שירשורררר*../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif בנות הכנתי דולי חדשה ואני ממש מרוצה ממנה בעיקר מהשיער שלה חשוב לי שתגיבו.. בבקשה..
*ניצול שירשורררר*../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif בנות הכנתי דולי חדשה ואני ממש מרוצה ממנה בעיקר מהשיער שלה חשוב לי שתגיבו.. בבקשה..
T Tinke®Bell New member 3/6/02 #14 תודההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מחכה לעוד תגובות...
T Tinke®Bell New member 4/6/02 #22 ככה../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif צירפתי 3 צורות שונות של השיער.. מה לדעתכן הכי טוב
ככה../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif צירפתי 3 צורות שונות של השיער.. מה לדעתכן הכי טוב
L license2kill 007 New member 5/6/02 #25 לדעתי הראשונה הכי יפה כי היא כזאת בולטת ומרשימה. מתולתל בלונד זה ממש יפה גם.
M Mooa-Numi New member 5/6/02 #29 הימנית. שאני חושבת על זה... יש לה שיער כמו שלי! (אבל לא בלונדיני...)