הנה הבובות שלי...

Black Cat15

New member
הנה הבובות שלי... ../images/Emo9.gif

היי לכולם!! אחלה פורום!!
בכל מקרה הכנתי בובות של הטלנובלה "אני בטי המכוערת"... אז מי שרואה - ידע למי אני מתכוונת...
וגם מי שלא - לא נורא, סתם בובות נחמדות, בלי קשר... פליז תגיבו!!
אורנית.

Black Cat15

New member
אחרונה../images/Emo70.gif

טאם טאם טאם... כמובן בטי!! (חחחחח... ראיתי את ההודעות התוהות - איפה הבובה של בטי?) אז הנה היא... בטי היפה... (נ.ב מי שצופה קבוע של הסדרה - ככה היא תראה בערב תצוגת האופנה - בדיוק עם הבגדים האלה...) מחכה לתגובות...

SnooZer

New member
אני לא צופה קבועה של הסדרה,ובכלל...

בכלל לא של ויוה,אבל חברה שלי שכנעה אותי לראות שני פרקים שראיתי רק 5 דקות מהם כי רצתי לשירותים להקיא מאיך שהפרחות בבטי מדברות..

Black Cat15

New member
חחחחחחחח... ../images/Emo3.gif

הבנתי את דעתך לגבי הסדרה... אני יכולה לנהל איתך ויכוח שעה שלמה למה כן לצפות בבטי.. ו... פרחו´ת???? ממש אבל ממש ל-א
אבל לא נתווכח... איך הבובות

SnooZer

New member
לא התכוונתי לבטי ולמטה..!

התכוונתי לבנות האחרות.. אחת שאין לה כסף והיא שונאת לנסוע באוטובוסים... אני לא זוכרת את השם! אבל היא בהחלט מייצגת בכבוד את עם הפרחות.. והבובות חמודות.

Mooa-Numi

New member
היי! פנו מקום לפרחת הכבוד!

אני אישית לא ניסיתי לראות את בטי, מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא סובלת טלנובלות/ אופרות שמפו. לא סובלת זה גם בערך גמילה של עצמי בעזרת שכנוע (טלוויזיה זה רע! גוד גירל *וואף*) הייתי מכורה למיליון עד כיתה ו...
קטנטנות (עונה ראשונה וראשונה אונלי...פרשתי עונה לפני השיא)
פנינה שחורה (נו קידינג...בגיל 8...)
אנטונלה
סלסטה
סלסטה2
ימי חיינו (יאפ...איי נואו...) ואממ...היו הרבה...! עכשיו אני מכורה לד"ד הנכסף... לא שזה טלנובלה... מיכלולה (מי שסופר כמה נקודות היו בהודעה מקבל פרס!)

SnooZer

New member
אני...

אני עכשיו בכיתה ו´..
וסתם בגלל שממש משעמם לי כי אני חולה ולא הלכתי לבית ספר,היו 31 נקודות בהודעה שלך..!

Mooa-Numi

New member
תודה רבה!

אני לא כל כך רואה-אבל בטי לא ברונטית? (או יותר נכון-צבע חום חרא?)

SnooZer

New member
זה מוזר..

עשית בובות של בנות מהסדרה,אבל לא את בטי!

למעלה