פריק יקר...
"אני לא מתעסק בכיצר נוצר העולם." מובן שלא... אחרת איך תבין כיצד נוצרת? או לאן אתה הולך? או מה אתה עושה פה? או מה המשמעות של בריאת העולם? אם תתעסק תהיה חייב להבין, והרי אתה לא רוצה לדעת, לא רוצה להבין...
"מה מונע ממנו להיות קיים תמיד? ואם תגידו כי העולם לא יכול להיות קיים תמיד, אני אגיד לכם שאם ככה אז כלום לא יכול להיות קיים תמיד" אני מסכימה איתך, שום דבר לא קיים תמיד, לכל מה שנברא יש התחלה, וגם סוף... חוץ מהבורא, שכן הבורא לא נברא!
". לאנרגיה הזאת, שלפי התאורייה המקובלת גרמה למפץ הגדול, אתם יכולים לקרוא "אלוהים". אבל מה שאתם לא יכולים להגיד זה שהיא הייתה יצור חיי." לגבי הביטוי "מפץ גדול" אוכל לכתוב רק
פחחחחחחחחחח... ואם יורשה לי להוסיף...
!!! ולהמשך הערתך: מי אמר שהבורא חי?! בכדי להבין את עצמך, ואת כל הסובב אותך, ולענות לעצמך על שאלות שאתה מעלה, ראשית עליך לעשות הפרדה בין רוחני לחומרי, בין בורא לנברא, בין המוח האנושי, שגם הוא חומרי, לישות אלוקית
"אין לה תשובה לפי המדע המדוייק - רק השערות מדעיות. אבל בכל מקרה, להגיד שיש אלוהים זאת התאורייה הכי מופרכת" כמובן שאין לה תשובה!!! כפי שלך אין תשובה לבריאת העולם! (ראה שורה ראשונה בהודעתך...) ליהודי מודע, לעומת זאת, יש תשובה לכל הקיום העצום הזה, ולכל שאלה שתשאל, אם כן... מדוע ההסבר, התשובה, היא "תאוריה מופרכת", ויתר ההסברים, שבעצמך כתבת שאינם מהווים תשובה הם הגיוניים?.... אתה אכן משכנע את עצמך בכך?...