הנה אתגר

אוריאל 1

New member
הנה אתגר

לכל מי שבאת רוצה הוכחה אמיתית ולא מחפש סתם לדבר דברי הבל. יש לקורא את פסוקי התהילים הבאים: מא',מב',מג' ברצף שלוש פעמים {מא',מב',מג',ושוב מא',מב',מג',ושוב מא',מב',מג'} בין השעות 24:30 ל- 16:00 במשך 40 יום רצוף,ואז הוא יגלה את מציאות הבורא בצורה החזקה ביותר.אם דבר זה לא עזר יש לעשות הפסקה של יום אחד ולחזור ולקרוא עוד 40 יום ואם זה עדיין לא עזר יש לעשות עוד הפסקה של יום ולקרוא עוד 40 יום את הפסוקים ואז זה עוזר.כל מי שבאמת רוצה לגלות שעד היום הוא חי בשקר ולגלות באמת שיש בורא לעולם שיעשה זאת,"והחיים" כבר יתנו לו את ההוכחה הטובות ביותר לקיום הבורא ללא צורך בהוכחות כאלה או אחרות.ממולץ מאוד גם לאנשים דתיים.

Governor

New member
חיגר מחזק ידי פיסח, ויחדיו הם

צולעים, מדדים, מקרטעים, וקוראים איש לאחיו `חזק`...

Governor

New member
איך אתה יכול לעשות את זה בלי תשובות

לשאלותי? אה, נו טוב, עם Imbecility Quotient של 150 (היינו, IQ150) אתה יכול להבטיח לעשות כל דבר, מבלי לדעת במה מדובר...

neko

New member
משהו יותר פשוט. תקרא את הפסוק

הבא שלוש בפעמים ביום כל יום משך 40 יום רצוף, אני מבטיח לך שאחרי שטיפת מוח כזו תגלה את האמת. אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים

freak2100

New member
אוקיי

אם אתה רוצה הוכחה לזה שאין כל יום קח דף, ותכתוב עליו 2000 פעמים את האות "א". ככה אחרי בערך עשר שנים אתה תבין שאלוהים לא קיים ולא שמר עליך מלבזבז את כל חייך בלכתוב אות. בהצלחה לך.

קח כסת דיו ותזרוק אותה באקראיות

אינסוף פעמים על דף נייר אם תקבל ספר שמכיל את כל החיים שלנו אני מוכן להודות שאין ה', מתאים? אתה יודע מה?, אם תצא לך מילה אחת טובה אני מוכן להודות שאין ה' ולא אני לא סתם מוציא מילים שלא קשורות (רמז: אני מדבר על דנ"א)

semi auto

New member
אממ.. נשמע מוכר.. ../images/Emo4.gif

אהה... בטח.. זה מתוך איזו הרצאה של המחב"ת אמנון יצחק.. כן, הוא יצא שם די דביל (לפי דעתי כמובן !). הוא ניסה להראות שלא סביר שאבולוציה תתרחש אבל רק הדגים את המונח סטטיסטיקה.. אחר כך הוא התחיל לצעוק שכל המדע זה אגדה וכולם באולם התחילו לצחוק בהנאה.. לא מבין אנשים כאלה..

יש לך הוכחה לכך שזה אפשרי?

אם לא תיסוג לאחור ותן למישהו אחר להראות שדבר זה אפשרי ובקשר לאמנון יצחק כן שמעתי את זה שם בפעם הראשונה,יש לך בעיה עם זה?

semi auto

New member
חוששני כי אתה מפספס את הנקודה.

לא, אין לי שום בעיה בכלל, והעניין הוא שזה אפשרי ! אתה חושב שזה אפשרי לזכות בלוטו ?? אני חושב שלא ! דוד שלי ממלא לוטו כבר אולי 30-35 שנה ועד היום ראה רק כמה שקלים בודדים, לכן אני מסיק שלא יתכן מצב שמישהו יזכה בלוטו.- אבל עובדה ישנם אנשים שזכו, למרות שהסיכוי הוא אחד לכמה מליונים... דבר שני, לבוא ולהגיד שההסתברות הופכת את המאורע ללא אפשרי זה לא מדויק ועוד יותר מוזר להגיד את זה לאחר שהמאורע קרה.. (זרוק קוביה הוגנת 8 פעמים ורשום בכול פעם את התוצאה. עכשיו תביט על מה שקיבלת - הסיכוי לקבל את הרצף הזה הוא אחד למליון וחצי !! ובכול זאת הצלחת !! מדהים !) עניין אחרון, הסיכוים להתפתחות אבולוציונית ולהיווצרות צורות חיים ראשונות ב"מרק הקדום" אולי באמת קטן למי שמכיר רק את התיאוריה ולא מצליח לתפוס את משך הזמן שעבר ואת כמות החומר האדירה שמעורבת בתהליך, ואני באופן אישי לא חושב שקיימים הרבה אנשים שיכולים לתפוס את זה... (תחשוב על המרחק מהבית שלך למכולת.. ועכשיו על המרחק מהבית שלך לאנדרומדה...)

.....

"לא, אין לי שום בעיה בכלל, והעניין הוא שזה אפשרי ! אתה חושב שזה אפשרי לזכות בלוטו ?? אני חושב שלא ! דוד שלי ממלא לוטו כבר אולי 30-35 שנה ועד היום ראה רק כמה שקלים בודדים, לכן אני מסיק שלא יתכן מצב שמישהו יזכה בלוטו.- אבל עובדה ישנם אנשים שזכו, למרות שהסיכוי הוא אחד לכמה מליונים... " אני לא מדבר איתך על זכיה אחת אני מדבר איתך על זכיה רצופה בלוטו במשך שנה "דבר שני, לבוא ולהגיד שההסתברות הופכת את המאורע ללא אפשרי זה לא מדויק ועוד יותר מוזר להגיד את זה לאחר שהמאורע קרה.. (זרוק קוביה הוגנת 8 פעמים ורשום בכול פעם את התוצאה. עכשיו תביט על מה שקיבלת - הסיכוי לקבל את הרצף הזה הוא אחד למליון וחצי !! ובכול זאת הצלחת !! מדהים !) " ומה פשר כל המספרים האלה?, מה הם מרכיבים? כבר נאמר שה' לא משחק בקוביה ככה סתם האדם נוצר?.. המכונה המתוחכמת הזאת נוצרה במקרה????....לא נראה לי "עניין אחרון, הסיכוים להתפתחות אבולוציונית ולהיווצרות צורות חיים ראשונות ב"מרק הקדום" אולי באמת קטן למי שמכיר רק את התיאוריה ולא מצליח לתפוס את משך הזמן שעבר ואת כמות החומר האדירה שמעורבת בתהליך, ואני באופן אישי לא חושב שקיימים הרבה אנשים שיכולים לתפוס את זה" הסיכוים מדברים בעד עצמם לעומת הסיכוים שנוצרנו על ידי כוח עליון 100%(כי אנחנו כאן כבר)

freak2100

New member
דווקא העניין עם הקוביות נכון

במקרה נוצר הרצף הזה כמו שבמקרה נוצר העולם כמו שהוא היום ואם היינו נוצרים אחרת הייתה אומר שזה לא אפשרי שזה במקרה... זאת אומרת עכשיו יש לנו שתי ידיים אם יתרחש עוד תהליך של אבולוציה מההתחלה אז, נגיד, לדוגמא, תאוריה מופרכת, ניווצר עם יד אחת. אבל אתה עדיין תגיד שוואו רק יהווה היה יכול ליצור אותנו ככה.... לא משנה איך נוצרנו תמיד אתה תגיד שזה לא היה יכול לקרות במקרה. אז במקרה נוצרנו עם שתי ידיים, וכן, מצאנו להן שימושים ואנחנו חושבים שעם יד אחת לא נוכל לחיות. אבל אם היית לנו רק יד אחת אז היינו מתרגלים לזה - שום יד אלוהים לא עשתה את זה במכוון...

עזוב, כבר הסבירו לו את זה אלף פעם.

אם הוא עוד מתעקש לחזור על שטויות כתם הדיו אז סימן שאין לו שום כוונה להבין. הוא לא רוצה להווכח בטעותו ולכן עוצם עיניים ואוטם אוזניים. חבל על הזמן והכוח שלך.

שטויות,גוף האדם או תא שלו

_לעולם_ לא יוכלו להיווצר ככה סתם באקראיות ללא יד מכוונת

freak2100

New member
כשכובד נוצר, ויש

בו את התנאים המתאימים לחיים, מה שיוצר את בעלי החיים הוא החיידקים הנמצאים באויר. עכשיו תגיד לי שחיידק, בעל חיים עם תא אחד, לא יכול להווצר במקרה.

למעלה