הנה אני שם

DaRk Alice

New member
../images/Emo99.gif השמלוליקקקק../images/Emo99.gif

אמממ תורידי את קווי המתאר של השיער
ואמממ שוונצים פה ושם יוסיפו מאוד היא מדהימה

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif וואיוקיז פלייס

או איך שלא אומרים וכותבים את זה. במילה אחת - יאק. וכן אני יודעת שהיא נראית ריקה. ניסיתי לשים משו. באמת שניסיתי.

../images/Emo99.gifאני מכירה אותך :O

את כתבת / כותבת בפורום אינויאשה, נכון? אר, כן.
אהבתי את הרעיון הכללי.D: לשים יותר מהגוון השלישי הכהה בפלטה של החולצה האדומה ולשים פחות משני הגוונים הבהירים האחרונים. לחזק את הגוון הכי כהה ולשים יותר ממנו, כדי להדגיש את הקפלים וכאלה ._. בחולצה הסגולה כדי לשים קצת פחות מהגוון הכי ככה. בשורשים של השיער [בקוטר בסביבות חמישה פקסלים כזה] לשים יותר מהגוון הכי כהה. ובכללי כדי קצת פחות מהגוונים הבהירים ._. אני מציעה גם שתוסיפי עוד גוון בהיר מאוד אבל ממא קצת ממנו, איפה שנראה לך מתאים שיהיה ברק. להצליל מתחת לצמיד ברגל. הקטע הסגול בירך, זה קעקוע או חתיכת בד? אם זה חתיכת בד כדי להצליל אותה כך שייראה כאילו יש לה נפח כלשהו. אמ, ו.. איזה אנימות את רואה? *O* *לא קשורה למציאות באופן טוטאלי וחסר תקנה*

Mini Doll

New member
שלי

עוד לא הגבתן עליה 3 פעמים =[ טוב לא נורא...חותלות ראשונות.. בייס מ-ppkh

תיקונים תיקונים.......

שיניתי את הצבעים בפלטה של השיער הוספתי ברק בחולצה למטה הוספתי את הנקודה החסרה בגוף(איפה שהגרביים) והוצאתי שוונצים.... עדיין מתעבת אותה.....

Stinki Winki

New member
למלכת היופי

בייס מפינקלנד עם או בלי סרט בשיער? פלטה לשמלה של מאיה, העגולות ההן אה, ויש לה תוספת שיער אז בגלל זה הוא התארך פתאום... או משהו...

P N 4 E

New member
../images/Emo99.gif

רק משו אחד הפריע לי.. למה אחרי הסרט השיער ממשיך ללכת אחורה? הוא אמור להמשיך לשביל ההצללות נורא יפות

P N 4 E

New member
אה../images/Emo122.gif

מה, עם ג'ל? |חבולקשות| |מתה| פשוט כששמים סרט השיער נמתח עד לאיפה שהסרט נגמר ואז מתחלק מעצמו לשביל
לא חייבים לשנות-זה מאוד יפה גם ככה!

tamaguchi girl

New member
לא תמיד ../images/Emo122.gif

שאני שמה סרט בשער הוא תמיד ממשיך אחרוה [וזה כי בחיים לא הלכתי עם שביל בשער. לפחות לא באמצע
] אבל נגיד חברה שלי, מאז שאני מכריה אותה [ממ..5 שנים בערך ><] היא תמיד היתה עם שביל בשער, ככה שלא משנה מה היא תעשה השביל תמיד ישאר שם [וכן, גם עם ג'ל וכל הקרמים למינהם..] אז זה כן הגיוני D: |נסקלת על המגילה|

my presious

New member
קווי מתאר של יולע../images/Emo105.gif

אוהבת אותה
לא שמישהו יראה את זה אבל נגיד
לפתוח בגדול. להתראות

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif זה לא שיפור בכלל! ../images/Emo2.gif

היא תמיד עשתה דוליז כל כך מהממות
(זאת מחמאה דרך אגב..
)

למעלה