הנה אני גם כאן מורני !

הנה אני גם כאן מורני !

למקרה ולא ראית את ההודעה ב-20+,אז לכי ותראי. יש לי שאלה אלייך ; התרצי שאהיה כאן ליצן החצר (הפורום)? אם כן רק תודיעי לי. בינתיים לכי לישון כבר.את עייפה נורא. מתי הספקת להגיע לרופין תגידי?

מורני !

New member
בארי

ברוך הבא... הגעתי בקושי אבל הגעתי.. אוף זו נסיעה ארוכה .. ;-( ליצן הפורום? אני אצטרך לשלם לך משכורת?? (כי השקים של אקס חזרו ואתה יודע.. סטודנטים הם עם עני...).. ומה כלול בתפקיד? יש גם הופעות פרטיות? אתה עושה ימיי הולדת?? אני כבר אלך לראות את ההודעה.. לילה טוב יקירי.... ובאמת נהניתי היום. רני.

הללו!! הללו!!

אז ככה, מורן!!! אני אמרתי שאני לא אכתוב יותר בפורום, עד שיהיה לי משהו מתאים. לא שאני לא אקרא מה הולך פה!!!! ואני קורא!!! ורק רציתי להסביר למה הצ`קים שלי חזרו. פשוט, מדד הנאסדאק ירד לשפל שלא היה כדוגמתו. אני, שהיתתי מושקע במניות ה`דוט כום`, הפסדתי את רוב כספי, בעסק. כל אימפרית הנדלן שלי התמותתה בעקבותיה. כך שלמעשה אתם אינכם צריכים לכעוס עלי, כי אם להבין, לרחם, ובעיקר להתעלם. . X X . X . X X

מורני !

New member
להתעלם - הולך.. אבל

מה עם החוב???? וואי ליפול בבורסה.. שמעתי גבוה שם.. בטח כאב. מצטערת.. כל כך קשה.. ככה לרדת מגדולה... אז זה היה להבין ולרחם... אני אתעלם ממך אחרי החוב ישולם.. מורן מנהלת קשוחה.

למעלה