הנהלה זונה

YOSSINOW

New member
אז אתה מודה שאתה גזען, אשכנזי מלא!

איך אתה לא מבין שאנשים כמוך מפלגים את העם השסוע הזה, אשכנזים - ספרדים! חשבתי שזה עבר מהעולם! לגבי ערבים אני ממש לא עושה הכללות. ישנם ערבים טובים, ישנם ערבים נוצרים ועוד ועוד. אבל האיסלם כדת שואפת לשלוט בעולם. הפלסטינאים כאן מנסים לשים את זה! הערבים בכל העולם מנסים להתרבות ולשלוט. האיסלם דת צעירה יחסית שתוך 700 שנה השתלטה על 40% מהעולם!! ואנחנו בישראל תקועים להם כמו....

זה שאני אשכנזי מלא זה לא אומר

שאני גזען, מקורותי מארצות אשכנז , ספרדים הם לא אשכנזים לפי מה שאני יודע. אז למה אתה רוצה להעיף אותם מפה?? אם יש ערבים טובים, רק שתדע שהם היו פה לפניך, אתה יושב על שטחים שלהם והכל. זה כמו שתבוא לבית של מישהו ותעיף אותו משם, זה כמו שיעיפו אותכם מטדי ויתנו להפועל אותו. גם האמריקאים מנסים לשלוט על העולם, ולי זה לא מפריע . כ

YOSSINOW

New member
זה שאתה מנפנף באשכנזיות שלך

זה בדיוק מה שמכוער בעניין הזה. שים לב שעד עכשיו לא אמרתי לך מאיזה ארץ עלו ההורים שלי כשהם היו בני 3! זה ממש לא חשוב ורק גורם לשסעים וקרעים בעם. אני בעד מסורת ושמירת המינהגים היפים של כל עדה מהגולה, אך להצהיר:"אני אשכנזי מלא" ולהאמין באמונה שלמה שמשהו אחר פחות טוב ממך כי הוא או הוריו נולדו במדינה אחרת... זו ידידי גזענות. חוצמזה, לגבי הערבים! כשהתחילו העליות הראשונה והנשניה של היהודים, בתחילת המאה הקודמת. במקביל התחילה גם עליה גדולה של ערבים. ערבים ממצרים, סוריה, עירק וכו' הגיעו לכאן ויצרו יש מאין עם חדש שלא היה קודם! בכל מקרה, זכותנו אחרי 2000 שנות גלות לחיות בבית לאומי לעם היהודי! לערבים זה לא מתאים!

מה אתה לא מבין

אתה אמרת לי בהודעה הראשונה, נראה מי כורדי ומי לא. אז אמרתי לך "אני אשכנזי מלא, אין לי קשר לכורדים"! . אני בכלל לא גזען, אין לי בעיה עם שום עדה, רק יש גם עובדות. אצתה יודע שבסוף תוקם מדינה פלסטינאית, ככה זה בכל העולם ורק בישראל עושים בעיות בגלל שאנחנו עם טיפש. תראה למשל ברית המועצות, יוגוסלביה, ועכשיו רוסיה וצ'צ'ניה. אתה אומר שלכל הערבים זה לא מתאים! גם לערבים הטובים וגם לרעים כמו שאתה קורא להם. כל מי שנקרא ערבי, שזה כולל גם את סלים טועמה , שאני רואה שיש לו בעיה שאני ואתה חיים פה, אני בטוח שהוא רוצה להעיף אותי מפה. גם עבד טיטי,עבד ראבח, אבו מאזן, קופי ענאן, המלך חוסיין ז"ל ועוד ערבים רבים. להם זה לא מתאים שאנחנו גרים פה נכון? לפי התנ"ך הערבים הגיעו קודם. ברור שיש ערבים שרוצים להרוג אותנו , אבל תאמין לי , שרוב המחבלים המתאבדים הם אנשים שצה"ל הרס להם ת'בית או רצח להם את המשפחה "בטעות". והם מתאבדים כי אין להם בשביל מה לחיות. תן להם לחיות בשקט , נבנה גדר הפרדה, להם לא יהרסו בתים , לנו לא יהיה פיגועים

YOSSINOW

New member
כנראה שאתה לא מבין אותי

בכל מקרה אם אתה טוען שאתה לא גזען למרות שהתגאתה בהיותך " אשכנזי מלא" לעומת " כורדים טיפשים" כפי שכתבת אז אני אתן לך את הקרדיט וארד מהנושא הזה. לגבי הערבים, אני אנסה שוב להסביר. מדינה פלסטינאית כניראה שתהיה. קצת היסטוריה. האו"ם החליט בתחילת המאה ששטחי ישראל של היום, כולל השטחים וכולל ירדן יהיו מדינה יהודית. עד שהעם היהודי יתארגן ניתנו השטחים לבריטים לשמירה כמנדט" המנדט הבריטי". בגלל לחץ הערבים, ב1948 חולק שטח זה למדינה ערבית ולמדינה יהודית ( ירדן וישראל).

YOSSINOW

New member
המשך

זה לא הספיק לערבים ומלחמות ( העצמאות) פיגועים וכו' היו מנת חלקנו, אתה מכיר. בכל מקרה. כעת שוב הולכת להתבצע חלוקה ותוקם מדינה פלסטינאית. אם לא נשכיל לנצל את המהלך הזה להפרדות מהערבים, יווצר מצב בעוד פחות מ 20 שנה של אינתיפדה בתוך תחומי הקו הירוק. ואז נידרש לחלוקה נוספת בפעם השלישת. למה אתה חושב שהם רוצים להביא אלינו את מיליוני הפליטים שלהם? אפשר להמשיך אם זה שעות אבל חשוב יותר לראות את התמונה הכוללת. הערבים לא עושים את זה רק לנו. כפי שציינת רוסיה ויתרה על :טרקמיניסטן, קזחסטן, אירביג'ן ובקרוב גם צצניה לטובת האיסלם. האיסלם כבש את אירן שעד לפני 30 שנה היתה מדינה פרסית!! כובשים מדינות במרכז אפריקה. שולחים מילונים לארופה, לאוסטרליה ניוזילנד ועוד. אז יופי שיש ערבים טובים, אבל האיסלם כדת מאיימת על העולם ואנחנו כאן חייבים הפרדה מלאה מהאיסלם! זהו, נמאס לי השקעתי בך הרבה זמן למרות שאתה אוהד הפועל. מקווה שאתה מתחיל להבין. בכל מקרה מקווה שתשנה את דעתך על אוהדי בית"ר ירושלים. יאללה בית"ר

תקשיב

אמרתי שאני אשכנזי מלא , אתה יודע מה אני גאה להיות חלק מארצות אשכנז.. זה מה שאתה רוצה שאני יגיד נכון?? זה כמו שאני יגיד שאני גאה להיות אוהד הפועל. כורדים טיפשים זה בעצם הכינוי שלכם אוהדי בית"ר, זה אתה צודק הכללתי אבל לא התכוונתי לזה ברצינות. מה שאתה אומר זה "חייבים הפרדה מלאה מהאיסלאם" אתה פשוט רוצה לעשות להם שואה. כמו היטלר שאמר שהיהדות היא דת שמאייימת על העולם ורצח 6 מיליון. אתה רוצה לחסל את דת האיסלאם , ואי אפשר. אתה אומר שכל הערבים רוצים מלחמות ולכבוש את ישראל , הם רוצים מדינה משלהם לחות רוב הפלסטינאים. הם רוצים לחיות בשקט כמו שאני ואתה רוצים. ובשביל אתה צריך את כל השטח הזה?? מספיק המדינה שלנו לא מצליחה לשמור על מה שיש כרגע. זה נכון שהיא משתלטת אבל תראה למשל באירופה, לא מפריע להם שיש להם מוסלמים במדינות , ויהודים לדוגמא, על פי הסקרים שונאים הרבה יותר מאשר מוסלמים.

YOSSINOW

New member
מקרה אבוד

ידיד, אתה נראה לי מקרה אבוד. אני מציע לעשות לערבים שואה??? מציע שתקרא מה שכתבתי ולא מה שנדמה לך שכתבתי.

אולי לפני שזורקים את האשמה....

לכיוון ההנהלה...צריך לחשוב על כמה דברים... 1.מאז שהם בקבוצה אנחנו בצמרת. 2.המצב הכלכלי בארץ רע וזה משפיע על כולנו. 3.אני לא רואה מישהו שיכול לשים כסף במקומם. 4.אני זוכר שגם בשנה שעברה עמדנו מתוסכלים ביציע (אבוקסיס היה בהרכב) 5.גם עם הסגל הנוכחי אפשר להצליח-זוכרים מי שיחק בעונת השרוכים? 6.איפה הקהל ששר "בניצחון בכשלון...."? 7.הוא נשאר בסאן-סירו? 8.כן אני חדש כאן בפורום - יושב שער 5! 9.תקנו אותי אם אני טועה. 10.בואו לחיפה ביום ראשון!!!

walk on

New member
אף אחד לא הפך

את מי שלא טרמפיסט למלך, תירגע. פשוט יש את אלו,כמוני, לפי הרושם גם הראפר, שכן מעודדים כל משחק וגם אם מפסידים זה לא סוף העולם, וגם עם ההנהלה לא משהו, זה לא סוף העולם, ואתה יודע למה? כי בניצחון, בכישלון, הפועל זה השיגעון

the king of pop

New member
הנה בשבילך

1.אני לא מדבר על העבר, הם עושים כיום המון נזק. 2.המצב הכלכלי רע.לא יכולים להחזיק את הקבוצה?שילכו הבייתה. 3.את בני יהודה קנו, את בית"ר קנו, את הפועל חיפה קנה מפרק זמני, בטוח יש מישהו להפועל. לא קונה את זה. 4.גם אני זוכר, שנה שעברה ניצחנו, השנה אנחנו 4 נקודות מירידה. 5.אי אפשר-קונוסים לא משחקים כדורגל. 6.הקהל בשער 5, גם אני לא מתלהב לעודד למרות שאני מעודד. אין לי טענות לאף אחד. 7.לא. 8.ברוך הבא. 9.תיקנתי. 10.יכול להיות שאני בא, חבר שלי דפק אותי עם ההסעה ודודים שלי מגיעים מחו"ל באותו יום. 11.קראבליו אלוהים.

למעלה