הנהלה זונה

canji

New member
הנהלה זונה

למה לעזעזל שילמתי 1180 ש"ח למנוי??????????????? אני מודה לאלוהים על דבר אחד : שלשני המשחקים האחרונים לא הלכתי למרות שיש לי מנוי וכיסא קבוע כבר כמה שנים. אבל בזיון כמו זה לא ראיתי כבר המון זמן אפילו לא בימי ההסתדרות!!! הבעיה היא לא קשטן אלא ההנהלה , למה? כי הם נתנו לקשטן 300 אלף דולר במקום לשלוח אותו לנבחרת. את השחקנים הביא קשטן אבל ב10 וחצי שקל שנתנה ההנהלה הוא לא יכול להביא שחקנים טובים יותר. המנוי שלי עולה יותר מהמשכורת החודשית שמגיעה לקינגסטון!!! תאומים וחבורתו ימי מילאן פארמה ולקומוטיב הסתיימו - נכשלתם!! תתבישו לא מגיע לכם ללכת עם הסמל של האיש עם המגל!!!!!

הגיע הזמן לשינוי

ראסמי אני עודדתי בשער 5 לעומת אלה שלא עודדו וקיללתי את ההנהלה בסוף.. נמאס מההנהלה הזאת קניתם קבוצה אז תעשו איתה משהו!!! מסכן קשטן.. אני לא הייתי רוצה לאמן בקבוצה מסריחה כזאת עם הנהלה שלא נותנת למאמן לקנות רכש

KORG TRITON

New member
קצת אינפורמציה

להפועל יש את תקציב הרכש הרביעי בליגה ! וזה הרבה ! שאר הקבוצות הרחק מאחור מבחינת התקציב,השאלה מה עושים עם הכסף ? יש מאמנים שעם תקציב זעום עשו רכש פנטסטי,לדוגמא סכנין,לרכש הכושל של הפועל אחראי קשטן,יש להפועל 2 בעיות נהולית ומקצועית,עם ההנהלה אנחנו תקועים,אבל עם קשטן צריך לסיים את הקשר ומהר ! בשביל לאמן שחקנים כ"כ מוגבלים לא צריך להרוויח יותר מ300 אלף דולר לעונה,אפשר גם ויקו חדד...אני כותב את זה בציניות ובצער.

ואיזה גול נפלא היה בבלומפילד../images/Emo141.gif

זה היה של לימה . אוהוווו. איזה דהירה. אפילו אלימלך לא יכול לעצור גול כזה. כן אני ראיתי כמו עוד אלפי אוהדים מאוכזבים. אוהדים שמצפים לפחות ללחימה וכלום . שום דבר. קניגסטון לפחות התאמץ והשאר. כאילו עושים בכלל טובה שהם במגרש. האמת ניסיתי להתקרב לתאומים להגיד משהו. לכעוס. אבל אחרי שאמר לאחד האוהדים. אין מה לעשות. בלעתי את הלשון ניגבתי את דמעות הכעס. ונסעתי הביתה שאחרי אוהדי סכנין השמחים והמאושרים שנסעו הביתה לגליל. כן עצוב מאוד מה שקורה לנו בקבוצה שלנו. אני לא יודעת מה יהיה . לאלוהים פתרונות ולהנהלה. תמיד הייתי אופטימית. אבל אתמול זה קצת נעלם. קללות לא יעזרו. אבל לשלוח פקסים בכמויות אליהם. כמו שאני עושה כל שבוע. אפילו שלא עונים לי. אני בטוחה שקוראים. אולי יזוז משהו. חייבים להביא שחקן חיזוק. שחקן שנמצא במרכז. שחקן שנותן את הנשמה. מעודד ונותן דחיפה. אבוקסיס? אני ממש לא יודעת. בזמן האחרון הוא פצוע. אבל לכו תדעו. אולי אצלנו הוא יתעורר ויתן את כל הלב. אולי זה מה שאנחנו צריכים. מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים אפילו בזמנים הקשים
חמסה חמסה שום בצל יין

canji

New member
תקציב רביעי בליגה

זה נכון שיש תקציב רביעי בליגה אבל מתוך התקציב שלך תבדוק כמה אחוז הולך למאמן??? כמה לשמעון גרשון בעל חוזה מנופח??? כמה ליגאל אנטבי בעל חוזה מנופח מעל הפרופרציות???? לא סתם שחקני העבר תובעים מליונים , ברגע שיסתיים לגרשון ואנטבי החוזה גם הם יעברו לרשימת התובעים.

KORG TRITON

New member
כמה הערות..

א.גם אחרי החוזים שהזכרת ואחרים,עדיין היה כסף להביא איזה עשרה שחקנים,שבאו להפועל לא בגלל `האהבה` שלהם למועדון ,אלא בגלל שהוצע להם חוזה גבוה ממועדון אחר.ומי בחר אותם ? נכון קשטן ! קשטן הוא גם זה שלחץ על ההנהלה להחתים את אותם שחקנים שהזכרת ואחרים על חוזים שערורייתים. שבגללם הקופה דלה.איך לא רעדה להם היד שבאו לחתום על החוזים ? בעצם גם לא רעדה להם היד עם החוזה המגוכך של `הוד מעלתו`,`הגאון מוילנא`,או יותר נכון לומר `הגולם מפראג` ! דרור...

העקרב69

New member
מה שכתבתי ב 17/10/03 מאוד רלונטי

42 שנה אוהד הפועל קובע-ההנהלה אשמהו העקרב69 / הפועל תל אביב ו 23:09 | 17/10/03 זוכר הרבה אליפיות הרבה אכזבות השנה המאושרת ביותר שלי עם הפועל הייתה הדאבל לפני שלוש שנים. המשא המופלא לאירופה. זכיתי ללוות את הקבוצה לפארמה ולסאן סירו עלה לי הרבה כסף אבל היה כדאי. הייתה קבוצה עם נשמה גדולה שחקני נוער שגדלו בהפועל שהיו גם אוהדים שלה הם הביאו אליפות. הצטרף אליהם למשא לאירופה שחקן שהיה אדום והביא איתו נשמה גדולה ורחבה וניסיון שהוסיף ביטחון לצעירים - אבוקסיס. ראיתי אותו בפארמה מיד אחרי שקיבלנו שער והיה 2:1 לטובתנו איך הוא דוחף את השחקנים ומחזיר את ביטחון את הכבוד העצמי ובסיום הרגשתי שאני מגיע לשמים. בסאן סירו אחרי ההפסד שירה אדירה של התקווה כשמולנו במגרש ההנהלה השחקנים שרים איתנו. כמה דקות לפני כן תאומים הולך מתחתינו לאורך כל היציע של האוהדים וחזרה מספר פעמים אנחנו מוחאים לו כפיים והוא לנו הפעם בכיתי דמעות של אושר זלגו מעייניי. ונחזור למציאות המרה של ימינו. ההנהלה זרקה פשוט זרקה את הנשמה אבוקסיס ואת שחקני הנוער לשעבר באופן מחפיר , יוסי אני מתבייש מה שעשו לך יש לי תמונה איתך שאתה מחבק אותי לפני שעלינו יחד לאותו מטוס לפארמה. יש לי עוד תמונות עם שחקנים נוספים אבל החיבוק שלך היה אמיתי וזו הנשמה של הפועל ת"א שלא קיימת יותר. חבל לי לאכזב אתכם אוהדים יקרים אבל אם נשאר בליגת העל זו תהיה הצלחה כבירה. בינתיים אשתדל בכל הזדמנות לראות את אשדוד ואת חלק משחקננו שבגלות שם.

ZAINMET

New member
זבלים !!!

אתמול ראינו איך ספינה טובעת באופן סופי . מי שחשב שהפועל שלנו מסוגלים לעשות משהו השנה אז כדי לו להתעורר מהר כי בסגל הנוכחי אנחנו מועמדים לירידה. אנחנו רק יכולים ליהיות מבסוטים מזה שיש קבוצה אחת יותר גרועה ושמה : ביתר. אז חברה תדעו לכם שעד שהשביתה לא תסתיים אין שום צאנס לשינוי כי הרי חזרנו לימי ההסתדרות. כואב ומתגעגע לילדי קשטן האבודים שחר האדום.

עכשיו תקשיב ותקרא את זה טוב

דבר ראשון אני מקווה שאתה לא זה שצועק בשער 5 זבלים כל משחק כי הוא מעלה ת'עצבים וכולם מפחדים לגעת בו,פעם הבאה שהוא יצעק מתכוונים להשתיק אותו אם אתהמכיר אותו. עוד לא נגמרה הליגה מה אתם בלחץ יש עוד זמן תהיו בשקט, אני חשבתי לעשות שאלון , אם הקבוצה תפסיד הפסד כושל או משחק לא טוב מה תעשה, מי שיגיד שהוא יקלל לא יכנס לבלומפילד, תפסיקו להלחיץ ת'שחקנים כמו מפגרים

the king of pop

New member
מצחיק זה משער 5

"זבלים" "בני זונות" "זבלים" "בני זונות" "הוא צודק" "הא כן?" "כן" הנהלה הבייתה, רק את תאומים וסגול להשאיר(בלי תאומים עין סגול, בלי סגול לא רוצה לחשוב מה יקרה)

the king of pop

New member
אל תקרא לי טרמפיסט

לא ואני לא מאלה שמקללים כל הזמן. אם צריך בוז אז בסוף. זה שאני יושב מתחת לאופיס דיפו הלבן* לא אומר שאני טרמפיסט, וזה גם לא ממש רחוק מהתופים. לכיוון שער 7, לפני הכניסה לתוך שער 5.

canji

New member
למה טרמפיסטים???

אני רוצה אחת ולתמיד לשאול אותכם אותם אוהדים שצועקים טרמפיסטים? מי שם אותכם למלך????? מי אתם שתקבעו מי הוא אוהד אמיתי ומי לא?? . אני זוכר את אותם ימים שבבלומפילד ישבנו בשער 5 בקושי 1000 איש בדרבי ובשער 7 עומד לו שלט ענק על כל היציע של פרסומת לאיזה מסעדה .... (אני לא מתגעגע לימים האלו) דרך אגב גם נצחנו 2-1 משחק מכור. מי שרוצה לבוא שיבוא אם הוא רוצה לשרוק בוז שישרוק זה הכסף שלו ולא שלכם!!!! לכם זה לא נראה תמשיכו לעודד חופש הביטוי!!!!

כי הפירוש שלטרמפיסטים זה

אוהדי ניצחונות , וה בדיוק מה שהם. נכון שזה הכסף שלו, אבל אני חושב שרובכם רוצים שיהיה לנו קהל עם שם טוב, שתומך בקבוצה בניצחון ובכישלון והם הורסים את זה... לא אמרתי שאתה טרמפיסט , אמרתי שיש שם הרבה טרמפיסטים

YOSSINOW

New member
צרת רבים נחמת טיפשים!

הפועל פלסטיק בדרך למטה, למקומה הטיבעי. בית"ר ירושלים, בדכה למעלה, אל מקומה הטיבעי! וחוץ מזה, אבוקסיס וקשטן זוג בוגדים שמכרו את בית"ר בעבור נזיד אדומים.

מקומה לא בליגת העל

אוהדים מגעילים, ביתר זה הקהל הכי טיפש בארץ, כורדים מפגרים , ששרים מוות לערבים , שכל משחק הולכים מכות ומנסים להכניס אבוקות ולא הולך להם..

YOSSINOW

New member
כאוהד בית"ר ירושלים

אני מזמין אותך לכל תחרות שתירצה כדי לקבוע מי ביננו הכורדי והטיפש כדברך. חוצמזה, לגבי הערבים, אם עוד לא הבנת!! המטרה שלהם זה להעלים אותך!

בשמחה

אני אשכנזי מלא אין לי קשר לכורדים. זה שאתה מכליל את כל הערבים ואומר שכולם רוצים להעלים אותי, אני רואה שאתה טיפש.

למעלה